Wiedzieli , że zaczną sypać jutro , więc podali info na pobudzenie kursu.
Co niektórzy się jednak zorientowali w ich zagrywce i już dzisiaj i zaczęli
sprzedawać - wyczuli co będzie jutro.
Musieliby lepiej pobudzać kurs bo jakby tak rzeczywiście chcieli jutro sprzedawać bez dostatecznego zainteresowania tym wcześniej ulicy to skończyliby pewnie ten handel na 10 gr.
Osobiście wyobrażam sobie inny scenariusz....
Ja tu widzę ewidentną zbieżność dwóch faktów tj. rozpoczęcie rokowań na temat wejścia Teliani Valley Polska S. A . do Grupy Teliani Valley oraz owe wygaśnięcie lock-upów.
Tylko patrzeć jak pojawi się ciekawe info w tej sprawie...
podali dobre a wlasciwie bardzo dobre informacje spadek na 1zł moglby byc jakby w ogole nic nie podali to wtedy sie nie zdziwie ale jest pod co grac takze moze byc tak jak na Smokeshopie ze dojedziemy bardzo bardzo wysoko ale lepiej niech urosnie do 3zł i niech bedzie cena stabilnie sie utrzymac to wtedy bedzie dobrze.Osobiscie uwazam ze 2.10 jutro przelamiemy nie wiecej bo weekendowcy lubie sypac na koniec tygodnia akcjami
Mam nadzieję , że jutro nie dojdzie do gwałtownego spadku
cen akcji - bo to byłoby bolesne dla drobnych akcjonariuszy.
Czy informacja o współpracy z Euro Cash & Carry była podana dzisiaj
celowo , aby zminimalizować spadek kursu w dniu jutrzejszym tzn. spadek
o , którym Wy jako Zarząd doskonale wiecie.
Mam na myśli oczywiście koniec blokady na akcje serii B.
Czy akcje serii B objęte do 30.06.2011r. zobowiązaniem do niezbywania
będą jutro HURTOWO ZBYWANE ?
A jedynym powodem tej sprzedaży miałaby być cena objęcia czyli 10 groszy.
Pytam jako drobny akcjonariusz.
Liczę na odpowiedź w tej sprawie.
xxx masz 10 k akcjji ? kurna a jestes scykany jakbyś miał ze 100 k sorki ale zaklinanie rzeczywistosci tutaj nic nie da.....jak zechcą bedziemy wysoko a jak nie to zostanie ci 5 k pozdrawiam (oczywiście chodzi o wartosć?)
Co Wy tak panikujecie?? Chyba nikomu nie zależy żeby ten kurs spadał. No chyba że wyżej wymienione firmy chcą jeszcze dokupić;p Bo jeśli chcą sprzedawać to raczej powoli żeby kurs nie poleciał na łeb na szyję. Zwłaszcza że dane są pozytywne.