• na scaleniu mozna zarobic do 1900% Autor: ~magnum [194.70.35.*]
    *jak sie posiada 1 akcje przed scaleniem
  • Re: na scaleniu mozna zarobic do 1900% Autor: czysty [89.74.36.*]
    do scalenia daleka droga więc po co te żarty
  • Re: na scaleniu mozna zarobic do 1900% Autor: ~aaaaa [79.186.81.*]
    tak czy inaczej klepneli dzisiaj scalenie. mam nadzieje ze bedzie to bodziec do solidnych wzrostow.

http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=19019&ncc_index=ART&id_tr=1
  • Re: na scaleniu mozna zarobic do 1900% Autor: ~magnum [194.70.35.*]
    czekamy na rozwoj wydazen zw ze zwirownia.

scalenie powinno poprawic plynnosc, bo teraz zmiana o +-1 grosz wyzwala alarm rownowazenia ceny i nie da sie za bardo handlowac akcjami.
  • Re: na scaleniu mozna zarobic do 1900% Autor: ~niedługo umowa!!!!!! [91.212.223.*]
    Pytania do spółki ARTEFE
    21:45 Czy są już konkretne oferty udzielenia kredytu, ze strony banków ?

Tak, Spółka otrzymała tzw oferty warunkowe, na podstawie których musi dostarczyć dodatkowe wymagane dokumenty i kalkulacje, nie są to jednak stricte promesy kredytowe ale służą jako podstawa do dalszego procedowania wniosków kredytowych.

JEST DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!
    UMOWA KREDYTOWA NIEBAWEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: na scaleniu mozna zarobic do 1900% Autor: czysty [89.74.36.*]
    Do scalenia jak mówiłem daleka droga ,kurs do tego czasu na pewno będzie miął wahania ale jak nastąpi scalenie to wątpię że będzie powyżej 0,20.
    Przed samym scaleniem spadnie niżej a do tego czasu rożne ruchy mogą być, przyjdzie pora to się okaże.
  • do czystego Autor: ~Jaro [83.5.183.*]
    Dnia 2011-07-01 o godz. 12:44 czysty napisał(a):
    > Do scalenia jak mówiłem daleka droga ,kurs do tego czasu na
    > pewno będzie miął wahania ale jak nastąpi scalenie to
    > wątpię że będzie powyżej 0,20.
    Przed samym scaleniem
    > spadnie niżej a do tego czasu rożne ruchy mogą być,
    > przyjdzie pora to się okaże.

możesz napisać wyrazniej --nie rozumie co chcesz przekazać tym że spadnie kurs

JA CI MÓWIE ŻE PRZED SCALENIEM LEKKO BEDZIE 2O GR --JAK KUPIĄ ŻWIROWNIE TO JESTEM SKŁONY POKUSIĆ SIĘ O KURS 25--30 GR

TO BEDZIE 5-6 ZŁ PO RESPLICIE

MOŻE NA PARKIECIE ZROBIE KONKURS TO SOBIE OBSTAWIMY KURS--CO WY NA TO
  • Re: do czystego Autor: ~majk [79.186.95.*]
    dobry pomysl. tak czy inaczej, teraz wystarczy jedno info na ktore czekamy i beda rekordowe wzrosty.
  • Re: do czystego Autor: czysty [89.74.36.*]
    Tak sobie obstawiam , nie zaprzeczam że wzrośnie po podpisaniu umowy, wręcz przeciwnie na to liczę, do tego jeszcze wyniki w II kw. więc powinno być ładnie.

Tylko zastanawiam się jak dojdzie do resplitu na jakim poziomie będzie kurs.

np.
    -czy po wzrostach zostanie na poziomach 0,20-0,30 (4-6zł po resplicie)
    -czy po wzrostach tuż przed resplitem spadnie w okolice 10-15 ( 2-3zł po resplicie)

Ale jak na razie resplit to czas przyszły teraz pora na info o podpisaniu i będzie ciekawie :)

• Re: do czystego Autor: ~as [93.175.120.*]
    Co ty tu piszecie heh... resplit to raczej zła wiadomość...
  • Re: do czystego Autor: ~czysty [89.74.36.*]
    Chyba nie rozumiesz mojej wypowiedzi, nie będę cię wtajemniczał w szczegóły, za proste by to było.
    Skoro zła to po co tu siedzisz???
    Napisałem że do resplitu daleka droga a do tego czasu to co kurs nie drgnie.
    Zresztą nieważne
  • Re: do czystego Autor: ~magnum [81.106.99.*]
    resplit jest ani dobra ani zlawiadomoscia. chlopaki maj problem z plynnoscia akcji
    dobra wiadomosc to bedzie jak kupia zwirownie na dobrych warunkach, a potem jak opracuja dobry plan jej eksploatacji
  • Re: do czystego Autor: ~bolo [95.51.7.*]
    plan eksploatcji na pewno już jest w biznes planie i w warunkach geodezyjnych wydanych przez urząd marszałkowski mi górniczy, bez tego żaden bank by z nimi nie rozmawiał...
  • Re: do czystego Autor: ~odświerzacz [109.236.80.*]
    odświeżam wątek
[x]
ARTEFE -50,00% 21,04 2016-11-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.