Pytania do spółki ARTEFE
21:45 Czy są już konkretne oferty udzielenia kredytu, ze strony banków ?
Tak, Spółka otrzymała tzw oferty warunkowe, na podstawie których musi dostarczyć dodatkowe wymagane dokumenty i kalkulacje, nie są to jednak stricte promesy kredytowe ale służą jako podstawa do dalszego procedowania wniosków kredytowych.
JEST DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!
UMOWA KREDYTOWA NIEBAWEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do scalenia jak mówiłem daleka droga ,kurs do tego czasu na pewno będzie miął wahania ale jak nastąpi scalenie to wątpię że będzie powyżej 0,20.
Przed samym scaleniem spadnie niżej a do tego czasu rożne ruchy mogą być, przyjdzie pora to się okaże.
Dnia 2011-07-01 o godz. 12:44 czysty napisał(a):
> Do scalenia jak mówiłem daleka droga ,kurs do tego czasu na
> pewno będzie miął wahania ale jak nastąpi scalenie to
> wątpię że będzie powyżej 0,20.
Przed samym scaleniem
> spadnie niżej a do tego czasu rożne ruchy mogą być,
> przyjdzie pora to się okaże.
możesz napisać wyrazniej --nie rozumie co chcesz przekazać tym że spadnie kurs
JA CI MÓWIE ŻE PRZED SCALENIEM LEKKO BEDZIE 2O GR --JAK KUPIĄ ŻWIROWNIE TO JESTEM SKŁONY POKUSIĆ SIĘ O KURS 25--30 GR
TO BEDZIE 5-6 ZŁ PO RESPLICIE
MOŻE NA PARKIECIE ZROBIE KONKURS TO SOBIE OBSTAWIMY KURS--CO WY NA TO
Tak sobie obstawiam , nie zaprzeczam że wzrośnie po podpisaniu umowy, wręcz przeciwnie na to liczę, do tego jeszcze wyniki w II kw. więc powinno być ładnie.
Tylko zastanawiam się jak dojdzie do resplitu na jakim poziomie będzie kurs.
np.
-czy po wzrostach zostanie na poziomach 0,20-0,30 (4-6zł po resplicie)
-czy po wzrostach tuż przed resplitem spadnie w okolice 10-15 ( 2-3zł po resplicie)
Ale jak na razie resplit to czas przyszły teraz pora na info o podpisaniu i będzie ciekawie :)
Chyba nie rozumiesz mojej wypowiedzi, nie będę cię wtajemniczał w szczegóły, za proste by to było.
Skoro zła to po co tu siedzisz???
Napisałem że do resplitu daleka droga a do tego czasu to co kurs nie drgnie.
Zresztą nieważne
resplit jest ani dobra ani zlawiadomoscia. chlopaki maj problem z plynnoscia akcji
dobra wiadomosc to bedzie jak kupia zwirownie na dobrych warunkach, a potem jak opracuja dobry plan jej eksploatacji
plan eksploatcji na pewno już jest w biznes planie i w warunkach geodezyjnych wydanych przez urząd marszałkowski mi górniczy, bez tego żaden bank by z nimi nie rozmawiał...