z ta cierpliwoscia to moze byc roznie. ludzie juz maja dośc stagnacji czy trzymania kursu , jakkolwiek to nazywacie. pocieszajaca jest ilosc zamowien i perspektywy.
pzdr
Otrzymanie istotnego zlecenia
Zarząd Emitenta Security System Integration S.A. informuje, iż w dniu 18.07.2011 r. otrzymał zlecenie od firmy Brobud z siedzibą w Łomży na wykonanie instalacji teletechnicznych na obiekcie w Szczytnie.
Wartość przedmiotowego zlecenia to 838.000,00 zł netto.
Planowany termin zakończenia przedmiotu zlecenia to III kwartał 2011 roku.
Podpisanie umowy realizującej przedmiotowe zlecenie przewidziane jest w III kwartale 2011 roku, o czym Emitent poinformuje w oddzielnym komunikacie.
Podstawa Prawna:
§ 3 ust. 2 pkt. 2) Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
SYPIA I SYPIA.ale moze przesypuja z worka do worka. przez ostatnie miesiace poszlo tyle papiera ze ktos powinien sie z pakietem 5%.a tak to sobie miela i nie wiadomo o co chodzi.
cos musi byc na rzeczy ze to nie rosnie. wysluchiwanie o trzymaniu kursu przed odpalem i takie tam dyrdymaly to kompletne bzdury. albo trup w szafie o ktorym dowiemy sie na 3 tyg. albo marze zerowe.
"cos musi byc na rzeczy ze to nie rosnie. wysluchiwanie o trzymaniu kursu przed odpalem i takie tam dyrdymaly to kompletne bzdury. albo trup w szafie o ktorym dowiemy sie na 3 tyg. albo marze zerowe.
pzdr"
---------
wciąż aktualne:
to wszystko wygląda jak jedna wielka ściema, ktoś wali papierem w rynek aż miło... miały być certyfikaty, nowe branże i co? góFno...
Dnia 2011-07-26 o godz. 11:29 ~piFpaF napisał(a):
> "cos musi byc na rzeczy ze to nie rosnie.
> wysluchiwanie o trzymaniu kursu przed odpalem i takie tam
> dyrdymaly to kompletne bzdury. albo trup w szafie o ktorym
> dowiemy sie na 3 tyg. albo marze zerowe.
pzdr"
> ---------
wciąż aktualne:
to wszystko wygląda jak jedna
> wielka ściema, ktoś wali papierem w rynek aż miło... miały
> być certyfikaty, nowe branże i co? góFno...
ze sprzedaza sie wstrzymuje do wyników. chociaz nie wyglada mi to najlepiej mam nadzieje ze nie jest to wielka sciema. jezeli tak bedzie to sam pojade na te bielany i spuszcze im wpier.....
Dnia 2011-07-26 o godz. 22:26 ~kkk napisał(a):
> ze sprzedaza sie wstrzymuje do wyników. chociaz nie wyglada
> mi to najlepiej mam nadzieje ze nie jest to wielka sciema.
> jezeli tak bedzie to sam pojade na te bielany i spuszcze im
> wpier.....
bo nie ma nawet chętnych do kupna...