To skandal- ponad rok kurs utrzymywany powyżej 10 zeta...Powinniśmy wytoczyć złodziejom proces o odszkodowanie...Gdzie jest KNF i prokuratura? Przecierz to przekręt roku jest !
28.06 dziękowałeś za promet wyśmiewając się buhaaahaaa teraz ja się śmieję buhahaa i kupię od ciebie po 30gr ciśnienie rozerwie ci zwieracze dziennym dużym minusem
Nie michał23 sie nabijał kilka dni temu z tych co sprzedali po 53 grosze, nawet mu wtedy odpisalem jak dobrze pamietam. Wez liste spolek promet i zobaczysz wcześniejszy watek załozony przez niego.
Pocieszni jestescie z tym Prometem.
Nie wiem czy warto ta spolke lapac nawte po 30 groszy, moim zdaniem nie bedzie tu happy endu. Inna sprawa ze jezeli bedzie to wtedy jest szansa na duzy zarobek ale mało prawdopodobne. Ja osobiscie za bardzo szanuje pieniadze zeby kupowac spolki na pograniczu likwidacji nawet za taka cene. Czesto przed samym ogłoszeniem bankructwa zdaza sie jakas wieksza jazda na spolce ale to dla osob ktore cały czas obserwuja spolke i maja szybkie palce. Ja odradzam takie rzeczy.
Ja całkiem serio byłbym za pozwem cywilnym.. Chyba to w tej sytuacji nam zostaje, mam zamiar zadzwonić do KNF i zapytać czy nad tym siedzą. Zarówno Pająk jak i IZNS i PTI wywalali pod gówniane informacje chociaż drobnica jak zwykle dowiedziała się o wszystkim po całej akcji...
A do tego zakłamany prezes IZNS, który 16 mówił o dokapitalizowaniu PROMETU, a kilka dni później po cichu wywalał..
rozne widzialem,ale zeby tak na hama wyruchali ludzi,piszac przy tym artykuly o pomocy dla spolki w Parkecie,to mi zaskoczylo.Spolczuje wam chlopaki...