no dziś już nie będzie - jestem pod wrażeniem taką małą kasą tyle podciągnąć.... jakby tak ktoś chciał za 1 mln wupić to chyba ze 3 zł by zrobił, nie jestem w stanie zrozumieć tej spółki, przy dużych obrotach wczoraj spadała dziś małą kasą odrobiła wszystki o co k... chodzi, w tym wszystkim bo moje pomysły się już skończyły, wczoraj myślałem żeby pozostałą częśc wyrzucić dziś juz myślę żeby diokupić... ta giełda to już chyba nie dla mnie starzeje się....
tak , dziwny się zrobił ten nasz papier , ale chyba należy zaobserwować pewną prawidłowość w przedziale ceny 1,2 - 1,4 , gdybyś chciał sprzedać to wessie każdą ilość a tą samą odkupić to już nie da rady ,
a to znaczy tak naprawdę , że nie ma już tanich akcji i na ok. 1,2 zrobiło sie bardzo twarde dno , i że tam na dole czekają ci co mają już duże pakiety i są w stanie zebrac bardzo dużo
przy 1.20 to ludziska na pewno mają duże straty więc po co oddawać, taki kurs był jakiś rok temu a w międzyczasie na pewno dużo już się przemieliło papieru więc raczej wątpie żeby ktoś miał papier jeszcze z czasów 60 czy 70 groszy, ja się tym papierem zacząłem interesować przed wezwaniem i akurat mnie bardzo dziwiło dlaczego cena w okolicach 1,50 się dalej nie kształtuje, żadko kto oddaje na stratach już woli poczekać tylko żeby się tutaj coś działo na lepsze (czytaj wzrosty) to można byłoby dośredniać a tak to trochę strach... ale zobaczymy jedno jest pewno dziwny ten papier ostatnimi czasy:(