po pierwsze nie masz co przeżywać, bo wezwanie nie jest kierowane do Ciebie, tylko do SP, Ty trzymaj akcje. chwila moment i skonczy sie to zamieszanie. po drugie trzeba bardzo uważać na rozne opinie jakie sie pojawiają, jak Erste ktore jak nic ugrywa swoje, nie rozumiesz czemu wszystkim wokol zalezy na zbijaniu kursu? bo to swietna spolka i kazdy chce ją mieć, bo taka promocja jak jest teraz juz sie nie powtorzy, wiec nie rzeznia, tylko okazja...
Dnia 2011-06-29 o godz. 15:30 ~ja napisał(a):
> po pierwsze nie masz co przeżywać, bo wezwanie nie jest
> kierowane do Ciebie, tylko do SP, Ty trzymaj akcje. chwila
> moment i skonczy sie to zamieszanie. po drugie trzeba
> bardzo uważać na rozne opinie jakie sie pojawiają, jak
> Erste ktore jak nic ugrywa swoje, nie rozumiesz czemu
> wszystkim wokol zalezy na zbijaniu kursu? bo to swietna
> spolka i kazdy chce ją mieć, bo taka promocja jak jest
> teraz juz sie nie powtorzy, wiec nie rzeznia,
> tylko okazja...
żeby to miało sens to powinni zjechać poniżej 11.5 tylko wtedy wszyscy oddadzą po cenie wezwania, z drugiej strony wszystko co poniżej jest zakupem bez ryzyka, zawsze można im oddać po 11.5 więc popyt pewny
Do 'ss' jeszcze jesteś na policach? 15.50 zl pamiętasz moje [potężna dywergencja negatywna] artykuły? Nasz znajomy Mózio nagania teraz na Grupa PSW[NC] jako Mateusz .pozdrawiam.
ruszy do góry jak zakończą sprawe wezwania, co zaś do ceny sprzedaży to oczywiście jak ktoś nie sprzedał po 15 to teraz nie warto, mnie się udało średnio właśnie po 15 tuż przed i po ogłoszeniu wyników za 1 kw...klasyka. sprzedawaj fakty