Tu zareaz będziewysyp akcji obejmowanych po 70 groszy- spadnie poniżej zeta...Na dodatek wskaźniki kosmiczne jak na tą branżę..Nie ma sensu teraz się w to pakować.
Dnia 2011-06-29 o godz. 12:34 ~Lolo napisał(a):
> Tu zareaz będziewysyp akcji obejmowanych po 70 groszy-
> spadnie poniżej zeta...Na dodatek wskaźniki kosmiczne jak
> na tą branżę..Nie ma sensu teraz się w to pakować.
Moze masz racje, moze to byl ostatni podryw przed tanimi akcjami, a moze nie - trudno wywnioskowac.
Dnia 2011-06-29 o godz. 12:36 ~mark napisał(a):
> Dnia 2011-06-29 o godz. 12:34 ~Lolo napisał(a):
> Tu
> zareaz będziewysyp akcji obejmowanych po 70 groszy-
> > spadnie poniżej zeta...Na dodatek wskaźniki
> kosmiczne jak
> na tą branżę..Nie ma sensu teraz się
> w to pakować.
Moze masz racje, moze to byl ostatni podryw
> przed tanimi akcjami, a moze nie - trudno wywnioskowac.
Widac raczej ze jest wielu chetnych aby uciekac teraz - jesli to prawda ze beda akcje po 0.7 zl to ewakuacja konieczna, lecz nadal nie ma info o tym - chyba ze ja nie moge tego odnalesc?
Dnia 2011-06-29 o godz. 12:47 ~ja napisał(a):
> żałuj ze sprzedałeś
Jesli sie zisci scenariusz tanich akcji, to Ci co sprzedali lub teraz sprzedadza to beda mieli racje, zobaczymy - trudno cos powiedziec co bedzie sie dzialo - zalezy to od "grubasow".
Niepokojace dla kursu jest to iz brak jest zupelnie chetnych do ryzykowania i kupowania w obecnej sytuacji. Jesli ktos gruby spekulacyjnie nie podniesie to nici z ucieczka na wyzszych poziomach cenowych,
hmmm ale czarne humorki.....jest dobrze.....a nie zastanawiacie się dlaczego nie spada....tylko nastąpiła stabilizacja przy 2 zł......tutaj nawet jak dostana po 0,7 będą oddawać grubo wyżej niez jest obecnie.....oj .....zobaczycie co się bedzie działo pozdrawiam
Bardzo ciekawe info. Grupa Teliani Valley z Gruzji wydaje się być dużą firmą, przynajmniej tak z ich strony można wywnioskować. Jak rozumiem chcą wejść na Polską giełdę poprzez nasz Teliani, lub wchłonąć i wycofać z giełdy by nie mieć pośrednika w sprzedaży. Pozostaje pytanie, na jakiej zasadzie się to wszystko odbędzie ?
Jeżeli chcą wejść na giełdę to jak dla mnie zrobią to poprzez wykupienie Mery + pokaźne dodrukowanie dla nich akcji. W każdym razie będzie się działo tutaj ciekawie i pozytywnie, spółka złapie bardzo solidny fundament i zapewne pojawi się chęć wejścia na parkiet główny.
Pozostaje czekać na informacje. Bo póki co to jest to dość niespodziewane, gdyż chyba to by było pierwsze takie wejście na NC (nikt chyba w tym sensu nie widział)
3 TYGODNIE TEMU PISAŁEM WAM O MOŻLIWYM PRZEJĘCIU TELIANI POLSKA PRZEZ TELIANI GRUZJA.PROJEKT BARDZO CIEKAWY.DALEJ UWAŻAM /ŻE PAPIER JEST WART AKUMULACJI.TO BĘDZIE SUPER HIT 2011 ROKU NA NEWCONNEKT. JESZCZE NIE JEST DROGO/ALE JAK DŁUGO
Dnia 2011-06-30 o godz. 08:43 ~jerzy napisał(a):
> myślę, że na dziś cena w przedziale 0.86-1.00PLN jest ceną
> godziwą
Moze masz racje, lecz kurs tak nisko dzis to nie spadnie, zasieg spadku oceniam do ok. 1.5 zl - chyba ze cos sie zmieni na gorsze.
Dnia 2011-06-30 o godz. 10:44 ~atc_trader napisał(a):
> przestań pierniczyć już te swoje farmazony
Przekonasz sie dzis/jutro jak kurs zleci w dol i okaze sie ze to nie sa farmazony, rozumiem ze wielu jest umoczonych w ten papier i chce zwyzek aby uciekac , bo teraz to ogromne ryzyko kupowanie - zobaczymy jak sie potoczy dalej - rzeczywistosc zweryfikuje kto mial racje.