Przy marży 8-10 % to tylko z samych tych kontraktów będą mieli około 2,5 mln zysku, a mają jeszcze raz tyle,nie licze serwisu i obsługi później tych zleceń.
Kwiecień - 8,7 MLN
Maj - 10,5 MLN
Czerwiec - 8,1 MLN
Już nie miałem siły liczyć ile mają do końca marca.
Rezygnacja z pełnienia funkcji Wiceprezesa Zarządu
Zarząd Security System Integration S.A. informuje, iż w dniu 8 lipca 2011 roku Pan Krzysztof Koziej pełniący funkcję Wiceprezesa Zarządu w strukturze Emitenta złożył na ręce Przewodniczącego Rady Nadzorczej Pana Rafała Stelmaszczyka rezygnację z pełnienia funkcji Wiceprezesa Zarządu skuteczną z dniem 08 lipca 2011 r.
Równocześnie z dniem 8 lipca 2011 roku została rozwiązana umowa o pracę za porozumieniem stron.
Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt. 11) Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
wszyscy to bedziecie plakac, przeciez takich przewałów jak tu to ze swiecą szukac, no jak tak mozna bez wazeliny ruchac malych w dupe. takie kontrakty takie zlecenia a tu co . przeciez z ksiazek wiadomo ze jak kurs nie rosnie pomino dobrych wiadomosci to jest ktos kto wie lepiej ze kurwa pizda jest w spolce i jeszcze kurwa bezczelnie wyjebuje wszystko co ma i jeszcze nie ma infa na ten temat a to juz jest kryminał
grecko/portugalsko/hiszpansko/włoska - dobre :) ciekawe jak ta lista się jeszcze rozwinie
Rynek jest w tej chwili bardzo trudny i nie zazdroszczę akconariuszom choc sam jestem zapakowany w SSI po uszy, ale jestem spokojny i wierzę, że spółka jest warta tego
mam nadzieję, że nikt nie robi nas w bam buko, czy bambuko :) zwał jak zwał
W swietle kontraktow, ktore firma podpisala od poczatku roku, a tu musze podkreslic, ze ilosc i wartosc kontraktow jest najwieksza w historii firmy, to twierdzenie, ze ktos kogos robi "w bambuko", jest dalekim naduzyciem.
Niemniej jednak, w swietle ostatnich wydarzen na rynkach, firma trzyma sie niezle.
- produkt/usługa?
- skala
- obszary terytorialne
- spodziewane obroty, marże
- ew. podmioty powiązane, partnerzy strategiczni
- odbiorcy, target docelowy
- i wszystko inne o czym nie wspomniałem a jest istotne na wycenę
- produkt/usługa?
- skala
- obszary terytorialne
- spodziewane obroty, marże
- ew. podmioty powiązane, partnerzy strategiczni
- odbiorcy, target docelowy
- i wszystko inne o czym nie wspomniałem a jest istotne na wycenę
dziękuję ;)
p.s.
najlepiej na tablicy ESPI
kolego nie fisiuj. mam informacje ze wchodza w nową branże. prawdopodobnie telekomunikacja. trzeba czekać.
nie fisiuję, też mam informację i nie "prawdopodobnie" a "konkretnie" telekomunikacja, tyle że jak dobrze liczę jest nas trzech a we trzech to możemy sobie w bierki pograć... chyba że masz wolne kilka milionów, wtedy sorry ale weź się do roboty bo poziom +/- 0,30 zaczyna robić się nudny ;)
To jest tykająca bomba akcyjna.Gdyby ta firma była na głownym to już by kosztowała ponad 1 zł,a że mamy na newconnect spółdzielnie które cisną tylko trupy,a później je spuszczają to tak to wygląda.Tu niestety do ruszenia potrzeba troche kaski i grubi sobie czekają jeszcze na akcje od niecierpliwych.Z doświadczenia pamiętam,tu będzie wyrwanie w 15 minut ponad 0,34 i wtedy się zacznie.Myślę ,że wszystko powinno się zgrać w okolicach wyników,15 - 20 sierpnia.Milion zysku powinien się pojawić za II kwartał. Zobaczymy,ale poniżej 1 zł nie oddaje,za długo czekam,
Panowie prezesi do roboty, bo ludzie znudzili się ta monotonią, obroty po 1000zł przerażają. Wyniki 16 sierpnia pewnie będą bardzo dobre, ale to nie wystarczy. Może troszkę więcej szczegółów odnośnie telekomunikacji
nie sądzę, że wynik za II kw poniżej mln netto może coś zmienić rynek jest słaby a spółek na NC wiele i obecnie żeby się ktoś zainteresował spółką szczególnie z NC musi być nie tylko dobre ale bardzo dobre albo wręcz rewelacyjne info