chlopaki, nie mam jaj ale na sgr pelno nowych a ja jestem plochliwy za to lubie sie smiac a spolka ma fajna nazwe i jaja beda czy moge tu wpadac od czasu do czasu, jesli bedzie bariera wejscia to kupie pare sztuk. Pozdrawiam i zycze szczescia w dniu debiutu :)
Dawaj vi, na razie nieco śmierdzi jajami, ale kiedyś to będą ZŁOTE JAJA :))
Trzeba wysiedzieć poprostu...
Żebyś się tu nie czuł źle, mogę Ci sprzedać ze trzy sztuki...
chce, jak kupie jedno to Wam kurs podbije jeszcze posadzony bede o manipulowaniem nim dlatego decyzja trudna te 8pln trzeba wylozyc, zrobie to dla Was :)
Witam ;)
Myślę że stabilizacja, alec zjazd na początku był "imponujący" muszę przyznać.
Ilość chętnych też oszałamiająca, nikt tego nie chciał kijem trącić...
stara zasada, debiuty slabe ale pozniej super, tego Wam zycze. Moj nick wyglada jak wrobelek ale mysle, ze jak spolka pojdzie do gory zostane kurczakiem.
Nie martwcie sie, ja jajek wprawdzie nie mam, ale to moj wybor. Ukraina zawsze zywila Europe, us dojda, przez fundy. Ovo ma niski prog wejscia na Rynki i niezle prognozy. Ja tu pisze a was sl'e wyrzucily. Pelno nowych na sgr, nieprzyjemnie pisac, ale drooobnica. Nastawiam sie na trzepanko jsw w srode. Nie moge pisac na forum s.. zeby nie zaszkodzic. Widze kreske jsw, czy nie strace na short pierwszej sesyjnej?.....3 dni kazda Cena ?