Nic dziwnego, że kurs się obsuwa dzień po dniu. Trzeba wreszcie zacząć szanować inwestorów indywidualnych, trochę o nich powalczyć, a to dać jakąś dywidendę, trzeba myśleć o ludziach, którzy dają spółce pieniądze i trzeba się z nimi dzielić. zyskami..
Już jest taka konkurencja, tyle spółek na giełdzie , na new connect, że trzeba trochę się postarać o dodatkowe fundusze...a tu spółka świetnie sobie radzi, ma świetne wyniki i ...Guzik daje ludziom, którzy kupili jej akcje...a niech spadnie nawet do 6 złotych, jak przepowiada troll, żałuję , że nie opchnąłem całego pakietu, tylko pół na ostatniej podbitce...
Uchwalać jakiś skup akcji własnych, wezwanie...bo innaczej Was indywidualni, jak stracą cierpliwość, zrównają ze spókami śmieciowymi na GPW, i będzie to zasłużone rozwiązanie! ...
Iwestor indywidualny
Panowie spokojnie tu się jeszcze będzie działo..... niech zredukują koszty, zrestrukturyzują PWC ODRE i będzie git, narazie dywidenda to byłoby samobójstwo niech inwestują a jak się ogarną to dopiero rozmawiajmy o dywidendach ale fakt więcej info ze spółki by się przydało
gość ma racje, ja siedzę od debiutu, na początku miała być taka rakieta,,,,oj jak zachwalali... teraz jestem w tył i czekam, ale czuję się olany. Od czasu do czasu warto cokolwiek powiedzieć, żeby indywidualny nie czuł się olany. Jeszcze wiara nie upadła w tą spółke, ale napewno wiele osób jest zawiedzionych. O akcjonariusza się ostatnio nie dba, PBO Anioła jest tego świetnym przykładem. Kasę wzięli i olewka. Ovostar dzisiaj zadebiutował i co ?? i widać słabość debiutu, a dlaczego? za dużo krawaciarzy chce zbierać kase i liczą że ciągle naiwniaków będą pozyskiwać. Powinny być jakieś konsekwencje, a prognozy powinni podawać ostrożniej. Węgierek też założył sobie tak wysoko poprzeczkę i sie zesrał na miękko.
niestety zesrał się bo nie jest wróżką i nie przewidział spekuły na cukrze........., Panowie spokojnie niech się spółka wyleszczy do końca ...... fundy niech się na chapią od tych za grosze sprzedają..... ta spółka musi się ogarnąć , fajnie że chcą się rozwijać kupując Odre niech ją skonsumują połączą wyselekcjonują produkty i bedzie git. Narazie jestem ciekaw jak 2 kwartał się obwieści- liczę że rentowność się poprawiła , ceny cukru spadły więc poczekajmy na wyniki i wtedy sądźmy co jest nie halo ze spółką
Spox, ja tu jeszcze posiedzę dłuuugo, najważniejsze żeby przynajmniej widać było stabilizację OTM. To prawda, że nie mógł przewidzieć tej szopki z cenami cukru, niestety ale siła wyższa. Trochę martwi mały przepływ, ale z drugiej strony to i dobrze, że nie oddajemy za bezcen. Wyleszczyli się ci co mieli wyleszczyć i nie spada. Ogólnie myślę, że warto poczekać na efekty obecnej walki w OTM.
do poczytania trochę starsze ale zawsze : http://www.portalspozywczy.pl/inne/slodycze_przekaski/wiadomosci/prezes-zpc-otmuchow-w-2012-r-oczekujemy-dwucyfrowej-dynamiki-wzrostu,53112.html