• KPINA Autor: ~ojciec_dyrektor [89.73.34.*]
    6 zł ??? to jakaś kpina. Tego gówna nikt nie chce kupić nawet po 2.51.
  • Re: KPINA Autor: ~kris b [83.21.212.*]
    jestes w grubym bledzie.te ceny mnie bardzo interesuja.nie wierzysz w moja to syp.chetnie skubie-na dlugo i nie bede wymieniac plusow aby nie zanudzac
  • Re: KPINA Autor: ~ojciec_dyrektor [89.73.34.*]
    Sypnąłem ... jakoś nie kupowałeś. Już od dłuższego czasu mącisz poważnym inwestorom w głowie 5, 6, 7 .. itd. Ja się z tego gówna wycofuję i poważnym ludziom też radzę.
  • Re: KPINA Autor: ~sese [188.146.138.*]
    Dnia 2011-06-28 o godz. 19:23 ~ojciec_dyrektor napisał(a):
    > 6 zł ??? to jakaś kpina. Tego gówna nikt nie chce kupić
    > nawet po 2.51.
    jutro bedzie wywalal po 2,30...dziadostwo straszne
    wywalac wywalac chlopaki.takich nie potrzeba w akcjonariacie.do innych-moj moze zachaczyc za ten rok ok.milon zysku.podpisuje coraz wiecej umow-nawet z ukrainskim donbasem.kupili 4 ha w katowicach pod diweloperke-naprawde golodupcy a ile jescze zostalo z ipo-pewnie grubo powyzej 10 mln ktore fasing musi oddac z procentami.nigdy nie pisalem o 6-7 zl.ale na dzie dzisiejszy 4 zl powinnobyc juz dawno.a tragedia trwa na wielu malych spolkach i moj nie jest tu wyjatkiem
    Umowy z Ukraińcami to przecież ściema. Takie umowy wymusza strona polska (obiecując różne inne korzyści ... breloki, długopisy itd.) a potem realizuję się zaledwie 10% wartości umowy - przy dobrych układach. Ukraińcy NIE MAJĄ (nie marnują) KASY na taki DUPERELA jak sprzęgł ... i to skąd ... z MOJA.
    Zresztą MOJ już nie po raz pierwszy chwali się takimi szemranymi umowami, i co ? i nic ! jak zawsze dno.
    A deweloperka ?!?! no cóż, w woj. Śląskim stoi ok. 1200 nowych, niezamieszkałych lokali a ich ceny drastycznie spadają. Nie wiem czy Moja stać na to aby znowu sprzedawać coś poniżej kosztów wytworzenia. Kiedyś w stosunku do Moja mówiło się o papierowych sprzęgłach, niedługo w tym samym kontekście będziemy mówić o domach. Strach się bać !!!
    Kolego, po 2,30 to będziesz czekał następne pół roku chyba, że krisb się wygłupi i to kupi. Albo może sam prezes się poświęci dla dobra firmy.
    nie bede z toba polemizowal.kazdy ma swoje za i przeciw.jesli uwazasz ze moj nie perspektyw to syp-to jest gielda a na niej nie mozna byc niczeego pewnym.co do moja mam zupelnieinne zdanie.fasing i moj to perelki i wilu ludzie to wie iw dodatku sa b.tanie
  • Re: KPINA Autor: ~kk [79.185.192.*]
    Po 2,48 jakoś szybko jemu rozebrali . Zacząłem pierwszy,następna transakcja po 10s ,chyba automat sam swoje szybko zebrał ? Warto polować ,niech wystawia i topi papier.
  • Re: KPINA Autor: ~kk [79.185.192.*]
    Nie bardzo on sypie. Ustawia pierwsze 2-3 zlecenia na S większe i próbuje naciskać na psychikę,ale to już jego sprawa ,jak ma akcje to ma prawo i może powolutku topić papier.Moj i Fasing to są dwie dobre spółki,mają zyski perspektywy i wpółczynniki c/wk ok 0,6.Tu ta grupa spekulantów przeholowała i na obu spółkach mają kłopoty z akcjami ??
    Perspektywy ..., proszę cię ... .
    Park maszynowy "sto lat za murzynami" ... no chyba że wskrzeszą LEGENDĘ przedwojennej motoryzacji, motocykl MOJ130.

Proponuję zawczasu ogłosić KONKURS na nazwę nowej maszyny bo jak zaczną "schodzić" zamówienia to na wymyślanie nazwy nie będzie już czasu.
    Moja propozycja: MOJ 130 ZX SPIDER KOSA na cześć prezesa.

• Re: KPINA Autor: ~icm [195.116.222.*]
    pogonili Cię Ojciec z roboty w MOJu ?
    Z tego co widać na ich str. www oraz z "przecieków" wynika, iż najlepsza kadra z MOJa już dawno odeszła ... sama !!!
    Ale ty ICM widać dalej grzejesz tam stołek i patrząc na twoje posty muszą ci nieźle płacić za głupoty które tu wypisujesz typu - kup Pan akcje moja a zostaniesz milionerem. Żenada !!!

Fakty człowieku mówią same za siebie, obudź się icm i spójrz w jakie G wdepnąłeś !!!
  • Re: KPINA Autor: ~kk [79.185.195.*]
    Ojciec dyrektor -więcej pisz,napewno osiągniesz cel !!!! za 3lata .Napewno przesadzisz ludzi na Petrol,Centrozap,Trion itp dobre spółki.????
[x]
MOJ -1,91% 1,54 2026-03-25 14:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.