MagnifiCo SA, firma świadcząca usługi z zakresu public relations wraz z towarzyszącymi im usługami marketingowymi poinformowała o podpisaniu kontraktu za 3 114 760 złotych netto
Przedmiotem podpisanej dziś umowy jest przygotowanie, zarządzanie i koordynacja w zakresie zleconych zadań na obsługę spotkań i konferencji w trakcie przewodnictwa RP w Radzie UE.
Podpisany dziś kontrakt jest o tyle istotny, że aktualna kapitalizacja spółki wynosi nie wiele więcej, bo 4.44 miliona złotych
Dnia 2011-06-27 o godz. 14:57 ~pięknie napisał(a):
> MagnifiCo SA, firma świadcząca usługi z zakresu public
> relations wraz z towarzyszącymi im usługami marketingowymi
> poinformowała o podpisaniu kontraktu za 3 114 760 złotych
> netto
Przedmiotem podpisanej dziś umowy jest
> przygotowanie, zarządzanie i koordynacja w zakresie
> zleconych zadań na obsługę spotkań i konferencji w trakcie
> przewodnictwa RP w Radzie UE.
Podpisany dziś kontrakt jest
> o tyle istotny, że aktualna kapitalizacja spółki wynosi nie
> wiele więcej, bo 4.44 miliona złotych
10 ZETA
> !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeżeli po takim infie spółka nie ma siły rosnąć to poprostu -- BADZIEW - zwykła podbitka ..Ot , tyle w temacie ...
Dnia 2011-06-27 o godz. 18:36 ~joe_black napisał(a):
> Leszcze sprzedały poniżej 1zl - to teraz widzą podbitkę.Ale
> tu już nie ma W Inwestment i nie będzie jak zwykle.
do konca sesji jeszcze nie cale 8 godz ,jutro i pojutrze sesja tez jest a xawier mysli ze to juz koniec swiata nastepuje ------ gdybym ja mial kupowac to rowniez wolalbym kupic po 1.20 anizeli po 1,50 ---ja caly czas czekam i mysle zarobic spora sumke
pozdro
Dnia 2011-06-28 o godz. 10:42 ~bajka napisał(a):
> do konca sesji jeszcze nie cale 8 godz ,jutro i pojutrze
> sesja tez jest a xawier mysli ze to juz koniec swiata
> nastepuje ------ gdybym ja mial kupowac to rowniez wolalbym
> kupic po 1.20 anizeli po 1,50 ---ja caly czas czekam i
> mysle zarobic spora sumke
pozdro
Z tą sumką to nie zła bajka ...Z takim akcjonariatem tylko współczuć ...Po takim infie to spółka powinna już fruwać w okolicach 2 zł . ale po wczorajszych notowaniach zwłaszcza popołudniowych mam jedno wrażenie to tylko podbitka ..
przy poziomach 1 zeta malo kto kupowal i odwrotnie wiec zyski maja tylko nielicznie ,natomiast konkretny obroty zaczynaja sie od 1,20 ------- 1,80 wiec podbitka do 1,30 nikogo praktycznie nie interesuje
Dnia 2011-06-28 o godz. 11:05 ~bajka napisał(a):
> przy poziomach 1 zeta malo kto kupowal i odwrotnie wiec
> zyski maja tylko nielicznie ,natomiast konkretny obroty
> zaczynaja sie od 1,20 ------- 1,80 wiec podbitka do 1,30
> nikogo praktycznie nie interesuje
Nie zapominaj o głównych akcjonariuszach którzy też mogą skorzystać aby małe pakieciki upchnąć w rynek ...
glowni akcjonariusze moga pdciagnac kurs do poziomow xxx i dopiero zrobic wtedy konkretna kase a nie bawic sie paroma procentami bo to ich napewno nie interesuje
pozdro
xavier ..główni akcjonariusze mogą sypać? tobie się chyba spółki pomyliły - zobacz jak wygląda struktura akcjonariatu. W obiegu jest ok 1mln akcji i więcej na 100% się nie pojawi.
Dnia 2011-06-28 o godz. 11:43 ~joe_black napisał(a):
> xavier ..główni akcjonariusze mogą sypać? tobie się chyba
> spółki pomyliły - zobacz jak wygląda struktura
> akcjonariatu. W obiegu jest ok 1mln akcji i więcej na 100%
> się nie pojawi.
To jest moje przypuszczenie . Ale ktoś wywala i dołuje kurs .. Ludzka zachłanność nie zna granic a przykładów na takie zachowania zwłaszcza na NC nie brakuje ..Poczekam jeszcze i poobserwuje być może to jest dobra chwila na bardziej odważne wejście ..
Sprzedają ci co tu siedzą od miesiący i stracili nadzieje na wzrosty. Ta spółka jak żadna dała w kość i pomimo dobrych fundamentów zawsze wzrosty były blokowane przez sprzedaż W Inwestment - stąd brak wiary we wzrosty.
Ludzie widzą że ktoś sprzedaje i się dołączają obawiając się że znowu wyląduje na 1zł.