• Hurtimex inwestowanie Autor: ~gron [85.222.35.*]
    tydzień po urlopie zaczyna się pozytywnie.
    Na jakim wyniku kończymy w piątek?
  • Re: Hurtimex inwestowanie Autor: ~redo [82.139.164.*]
    30 groli
  • Re: Hurtimex inwestowanie Autor: ~art [85.222.35.*]
    rozumiem, że teraz jesteś w stanie kupić po 30gr, choć wczesniej interesowały Cię tylko pojedyncze grosze!
    a jakie jest Twoje zapotrzebowanie?, że przy 30 gr, chcesz inwestować w te zwane przez Cię śmieci !!!
    Miałem zapytać ile akcji Cię interesuje, ale i tak odpowiedź zmierzałaby jedynie do pokazania jaki to redo jest wspaniały i jak bardzo chce wszystkich poniżyć.
    Udanych pociągnięć życzę, hrt jest w ofercie sprzedaży, można kupować i zarabiać.
  • Re: Hurtimex inwestowanie Autor: ~redo [178.42.73.*]
    Nic nie rozumiesz i dlatego jako zwykły leszcz cienias masz hurtimeksa w portfelu, zamiast upolować spółkę, która dałaby ci zarobić w tym czasie. To tej pory powinieneś to zrozumieć i przenieść się z kapitałem gdzie indziej ( jeśli wiesz co to kapitał, chłopczyku ). Wiem po twoich wpisach, że zalewa cię tęsknota za wzrostem kursu. Nie łudź się, jak uwalą w hurtimeksie II kwartał, a uwalą na pewno bo to jest już regułą w hrt skakanie z jednego minusa na drugi minus, to na dobre pożegnasz się nawet z marzeniami o wzrostach.
  • Re: Hurtimex inwestowanie, wzrost o 80% Autor: ~art [85.222.35.*]
    redo doradzasz z pewnością dobrze.
    Natomiast uważam że kurs HRT pójdzie do góry, i to lepiej niż było miesiąc temu.
    Wtedy najwyraźniej akcjonariusze nie byli przygotowani na wzrost, dlatego wzrost wyniósł tylko 46%.
    Ty z pewnością jesteś jak już wcześniej wspomniałem za spadkiem kursu i wszystko robisz aby to nastąpiło, natomiast po co, po co Ci ten wymarzony niski kurs, jaki jest cel tego działania, skoro uważasz, że to takie nic czyli nie warte zakupu?
    Na podstawie zdobytych informacji i tego co się wkoło ukazuje najbliższy wzrost osiągnie 72gr i wyżej, co stanowiłoby 80% i wyżej, czy dla Ciebie jest to niesatysfakcjonujące?
    Udanych pociągnięć życzę.
[x]
HURTIMEX 0,81% 0,25 2025-10-28 16:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.