No przecież to skupywanie widać cały czas, kurs od góry trzymany na 14.77 i zbieranie trochę poniżej tej ceny. Jak ktoś kupi za 14.77 to wystawiane koleje zlecenie :) Przez ostatnich kilka dni ten sam scenariusz na trochę innych pułapach
Nie wiem, po prostu nie wiem. To samo było kiedyś na Openie jak sprzedawali po 17.30, poniżej emisyjnej, po bardzo dobrych wynikach i przed samymi dobrymi infami o przejęciu przez Czarneckiego. Dzisiaj można było sprzedać już po 18.50. No i teraz weź mi to wytłumacz, bo tego już naprawdę nie rozumiem!
Nie wiem kto tutaj sprzedaje, ale uważam, że wiele osób inwestuje bez wiedzy o spółce, a potem jak troche spadnie to wywalają, żeby ucinać straty i spirala się nakreca.
Z drugiej strony niewiadomą są zyski za IIQ i jak ktoś wchodzi wysoko, to sie boi, że nie odrobi, a takiemu myśleniu sprzyjają wypowiedzi na forach, może i nie bezpodstawne, ale jest chyba za wcześnie na skreślenie spółki, która stanowi ważny filar Getin Holdingu w zakresie finansowania służby zdrowia, która z kolei ma ogromne potrzeby i uważam, że może się tutaj jeszcze wiele dziać w przyszłości.