• beda wzrosty.... Autor: ~mixer [31.175.111.*]
    akcje trafiaja do jednego wlasciciela bedzie dobrze:D niedlugo ruszy
  • Re: beda wzrosty.... Autor: ~byk [178.235.189.*]
    czas na kupno !
  • Re: beda wzrosty.... Autor: ~jerzy [178.36.128.*]
    chyba jeszcze nie czas - myślę, że quercus bedzie chciał dokupić na poziomie 13-14
  • Re: beda wzrosty.... Autor: ~olka [91.194.188.*]
    No przecież to skupywanie widać cały czas, kurs od góry trzymany na 14.77 i zbieranie trochę poniżej tej ceny. Jak ktoś kupi za 14.77 to wystawiane koleje zlecenie :) Przez ostatnich kilka dni ten sam scenariusz na trochę innych pułapach
  • Re: beda wzrosty.... Autor: ~krecia [91.150.222.*]
    Widzę. Niech zbierają; jak skończą to będą wzrosty. Trochę cierpliwości.
  • Re: beda wzrosty.... Autor: ~karozen [89.72.251.*]
    Dnia 2011-06-24 o godz. 13:00 ~krecia napisał(a):
    > Widzę. Niech zbierają; jak skończą to będą wzrosty. Trochę
    > cierpliwości.

Dobrze,że zbierają ale zastanawia kto oddaje na tak niskich poziomach(?),pozdrawiam.
  • Do: karozen Autor: ~krecia [91.150.222.*]
    Nie wiem, po prostu nie wiem. To samo było kiedyś na Openie jak sprzedawali po 17.30, poniżej emisyjnej, po bardzo dobrych wynikach i przed samymi dobrymi infami o przejęciu przez Czarneckiego. Dzisiaj można było sprzedać już po 18.50. No i teraz weź mi to wytłumacz, bo tego już naprawdę nie rozumiem!

Nie wiem kto tutaj sprzedaje, ale uważam, że wiele osób inwestuje bez wiedzy o spółce, a potem jak troche spadnie to wywalają, żeby ucinać straty i spirala się nakreca.
    Z drugiej strony niewiadomą są zyski za IIQ i jak ktoś wchodzi wysoko, to sie boi, że nie odrobi, a takiemu myśleniu sprzyjają wypowiedzi na forach, może i nie bezpodstawne, ale jest chyba za wcześnie na skreślenie spółki, która stanowi ważny filar Getin Holdingu w zakresie finansowania służby zdrowia, która z kolei ma ogromne potrzeby i uważam, że może się tutaj jeszcze wiele dziać w przyszłości.

Pozdrawiam.
  • Re: Do: karozen Autor: ~tylko spadki na mwt [195.13.38.*]
    od 2 czerwca nie podpisali żadnej umowy.TO koniec .
  • Re: Do: karozen Autor: ~kris [84.10.197.*]
    przecież podnieśli poprzeczkę co do ujawniania umów.
    Tych umów może być więcej niż w byłych miesiącach.
[x]
MWTRADE 4,93% 4,26 2025-09-23 14:50:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.