To widać, że jesteś nowy. Około roku temu trzeba było wchodzić to byś zobaczył co znaczy Karen. Za 1 zł to była jeszcze wielka promocja a 1 zł to już było ponad 100% i niby na górce. Pamiętam uśredniałem w górę jeszcze po 1,60 później i sprzedawałem ponad 1,9 oj była jazda takich chwil się nie zapomina jak pieniądze same leciały do koszyka. Teraz jestem zapakowany a jak ktoś da taniej to dobieram :)
miałem takie okazje wcześniej, pronox i póżniej fon, też ładuję po spadkach, cały czas dobieram, kupowałem wolumen po 0.89 i teraz już go prawie podwoiłem, jestem przygotowany na dalsze spadki, oby nie były za duże, chętnie jeszcze pozbieram, pozdrawiam
Pewne coś będzie ale kiedy kto to wie ja stawiam że 70 dotkniemy spokojnie pytanie tylko kiedy i od jakiej ceny pojedziemy wydaje się że 0.40 dobra juz cena ale to giełda zawsze może być taniej :>) !!!
Pewne coś będzie ale kiedy kto to wie ja stawiam że 70 dotkniemy spokojnie pytanie tylko kiedy i od jakiej ceny pojedziemy wydaje się że 0.40 dobra juz cena ale to giełda zawsze może być taniej :>) !!!
Data sporządzenia: 2011-03-08
Skrócona nazwa emitenta
C&C ENERGY SA
Temat
Zawiadomienie o zmniejszeniu stanu posiadania poniżej 33% ogólnej liczby głosów
Podstawa prawna
Art. 70 pkt 1 Ustawy o ofercie - nabycie lub zbycie znacznego pakietu akcji
Treść raportu:
Zawiadomienia w trybie Art. 69 ustawy o ofercie publicznej
Zarząd Clean&Carbon Energy S.A. z siedzibą w Warszawie (Emitent) informuje o otrzymaniu z Texass Ranch Company-WIZJA P.S. Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka Komandytowo-akcyjna, z siedzibą w Koszewku 13, 73-102 Stargard Szczeciński, zawiadomienia z dnia 08.03.2011r. o zajściu zdarzenia prawnego, w wyniku, którego podmiot stał się posiadaczem akcji dających mniej niż 33% ogólnej liczby głosów na walnym zgromadzeniu spółki publicznej.
Zgodnie z art. 69 ust.1 pkt 2 Ustawy o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych, Texass Ranch Company-Wizja P.S. Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowo-akcyjna, zawiadamia, że liczba głosów na walnym zgromadzeniu akcjonariuszy Clean&Carbon Energy S.A., posiadanych przez Texas Ranch Company-WIZJA P.S. Spółka z o. o. Spółka komandytowo-akcyjna spadła poniżej progu 33% ogólnej liczby głosów na walnym zgromadzeniu Clean&Carbon Energy S.A.
Przyczyną zmiany udziału w ogólnej liczbie głosów na walnym zgromadzeniu akcjonariuszy Clean&Carbon Energy S.A., jest sprzedaż 55.000.000 akcji w dniu 04 marca 2011 roku.
Zgodnie z przedmiotowym zawiadomieniem na dzień 04 marca 2011 roku Texass Ranch Company-WIZJA P.S. Spółka z o. o. Spółka komandytowo-akcyjna posiadała łącznie 100.000.000 akcji Clean&Carbon Energy S.A., co stanowiło 58, 34% kapitału zakładowego tej spółki, oraz dawało 58, 34% ogólnej liczby głosów na walnym zgromadzeniu tej spółki.
Według stanu na dzień sporządzenia nieniejszego zawiadomienia Texass Ranch Company-Wizja P.S. Spółka z o. o. Spółka komandytowo-akcyjna posiada 45.000.000 akcji Celan&Carbon Energy S.A., co stanowi 26, 26% kapitału zakładowego.
MESSAGE (ENGLISH VERSION)
a może jeszcze sprzedają ? jak dotknie 20 groszy wchodzę na całość