• 40gr to już historia Autor: ~tokarz ślusarz [87.205.232.*]
    koniec promocji!!!!!!!!!!! za duże ryzyko dla grubasa!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: 40gr to już historia Autor: ~ALI [77.253.21.*]
    Co już się kolega wystawił? Po ile jeśli można spytać?
  • Re: 40gr to już historia Autor: ~tokarz ślusarz [87.205.232.*]
    na giełdzie nie ma kolegów :) Zarabiam wtedy jak ktoś traci może ty może ktoś inny :))))))))
  • Re: 40gr to już historia Autor: ~trefl [83.7.244.*]
    tutaj jeszcze nikt nie zarobił...
  • Re: 40gr to już historia Autor: ~Adam [178.36.116.*]
    To widać, że jesteś nowy. Około roku temu trzeba było wchodzić to byś zobaczył co znaczy Karen. Za 1 zł to była jeszcze wielka promocja a 1 zł to już było ponad 100% i niby na górce. Pamiętam uśredniałem w górę jeszcze po 1,60 później i sprzedawałem ponad 1,9 oj była jazda takich chwil się nie zapomina jak pieniądze same leciały do koszyka. Teraz jestem zapakowany a jak ktoś da taniej to dobieram :)
  • Re: 40gr to już historia Autor: ~rabi [84.254.160.*]
    i to są słowa geniusz dobiera taniej, a sprzedaje drożej, k..wa jak na to wpadłeś :)
  • Re: 40gr to już historia Autor: ~trefl [83.26.46.*]
    miałem takie okazje wcześniej, pronox i póżniej fon, też ładuję po spadkach, cały czas dobieram, kupowałem wolumen po 0.89 i teraz już go prawie podwoiłem, jestem przygotowany na dalsze spadki, oby nie były za duże, chętnie jeszcze pozbieram, pozdrawiam
  • Re: 40gr to już historia Autor: ~bachor [83.24.189.*]
    Tak, tak. To już będzie historia tylko z 3 z przodu.
  • Pewne coś będzie ale kiedy kto to? wiem ja stawiam że 70gr dotkniemy !!! Autor: ~nask [77.254.53.*]
    Pewne coś będzie ale kiedy kto to wie ja stawiam że 70 dotkniemy spokojnie pytanie tylko kiedy i od jakiej ceny pojedziemy wydaje się że 0.40 dobra juz cena ale to giełda zawsze może być taniej :>) !!!

pozdrawiam udanych zakupów
  • Pewne coś będzie ale kiedy kto to? wiem ja stawiam że 70gr dotkniemy ! Autor: ~naska [77.254.53.*]
    Pewne coś będzie ale kiedy kto to wie ja stawiam że 70 dotkniemy spokojnie pytanie tylko kiedy i od jakiej ceny pojedziemy wydaje się że 0.40 dobra juz cena ale to giełda zawsze może być taniej :>) !!!

pozdrawiam udanych zakupów
  • Re: 40gr to już historia Autor: ~Eryk [84.38.86.*]
    Data sporządzenia: 2011-03-08
    Skrócona nazwa emitenta
    C&C ENERGY SA
    Temat
    Zawiadomienie o zmniejszeniu stanu posiadania poniżej 33% ogólnej liczby głosów
    Podstawa prawna
    Art. 70 pkt 1 Ustawy o ofercie - nabycie lub zbycie znacznego pakietu akcji

Treść raportu:
    Zawiadomienia w trybie Art. 69 ustawy o ofercie publicznej

Zarząd Clean&Carbon Energy S.A. z siedzibą w Warszawie (Emitent) informuje o otrzymaniu z Texass Ranch Company-WIZJA P.S. Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka Komandytowo-akcyjna, z siedzibą w Koszewku 13, 73-102 Stargard Szczeciński, zawiadomienia z dnia 08.03.2011r. o zajściu zdarzenia prawnego, w wyniku, którego podmiot stał się posiadaczem akcji dających mniej niż 33% ogólnej liczby głosów na walnym zgromadzeniu spółki publicznej.

Zgodnie z art. 69 ust.1 pkt 2 Ustawy o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych, Texass Ranch Company-Wizja P.S. Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowo-akcyjna, zawiadamia, że liczba głosów na walnym zgromadzeniu akcjonariuszy Clean&Carbon Energy S.A., posiadanych przez Texas Ranch Company-WIZJA P.S. Spółka z o. o. Spółka komandytowo-akcyjna spadła poniżej progu 33% ogólnej liczby głosów na walnym zgromadzeniu Clean&Carbon Energy S.A.

Przyczyną zmiany udziału w ogólnej liczbie głosów na walnym zgromadzeniu akcjonariuszy Clean&Carbon Energy S.A., jest sprzedaż 55.000.000 akcji w dniu 04 marca 2011 roku.

Zgodnie z przedmiotowym zawiadomieniem na dzień 04 marca 2011 roku Texass Ranch Company-WIZJA P.S. Spółka z o. o. Spółka komandytowo-akcyjna posiadała łącznie 100.000.000 akcji Clean&Carbon Energy S.A., co stanowiło 58, 34% kapitału zakładowego tej spółki, oraz dawało 58, 34% ogólnej liczby głosów na walnym zgromadzeniu tej spółki.

Według stanu na dzień sporządzenia nieniejszego zawiadomienia Texass Ranch Company-Wizja P.S. Spółka z o. o. Spółka komandytowo-akcyjna posiada 45.000.000 akcji Celan&Carbon Energy S.A., co stanowi 26, 26% kapitału zakładowego.

MESSAGE (ENGLISH VERSION)

a może jeszcze sprzedają ? jak dotknie 20 groszy wchodzę na całość
[x]
CCENERGY -9,70% 0,30 2026-05-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.