Gdzie się podziała emerytura od 5656, chyba zus zabrał,proszę przyznaj się do błędu.
Widać że w firmie nic się nie dzieje,PR kuleje, a zarząd nie ma nic sensownego do
powiedzenia a kurs akcji to pokazuje....
nikt nie powiedział, że emerytura będzie wypłacana w tym roku, a może nawet w tej dekadzie, jesteśmy stosunkowo młodymi ludźmi także w milszczeniu przystoi sie przyglądać rozwojowi spółki
Chłopie, ten pajacyk obiecuje mega kontrakt co miesiąc w terminie do miesiąca :)). Podobnie jak reszta tej hałastry, tylko reszta robi to ciut dyskretniej.
Po długim milczeniu wnioskuje, ze xawery już sprzedał akcje, które skupił od ludzi cynicznym, wrecz sadystycznym naganianiem na spadki. Wystarczy sobie przypomniec, co robiłes z ludźmi. Twoje posty to klasyka sadyzmu emocjonalnego. Fakt, wywoływałeś u niektórych przerażenie.
Cóż, przypominają mi sie słowa człowieka o kulturze z drugiego bieguna.. prof. Bartoszewskiego który w swoje 90-te urodziny powiedział:
Róbcie, co uważacie, ale uważajcie, co robicie...
Skojarzenie IP i numer lokalu, to nie jest specjalnie trudna sprawa. Podstawa jest. ramka na dole.
Gerg
W pełni się zgadzam, ale jest taka zasada w życiu, że za wszystko trzeba kiedyś zapłacić. Zatem xawery, kiedy ci coś w życiu walnie to przynajmniej będziesz wiedział dlaczego
Chyba z rok nie napisałem nic , bo każdy wpis to jakaś nagonka, każdy z was jest naganiaczem , Takich jak xawery to powinni do paki wsadzać na miesiąc do przemyślenia. W tym kraju nic mu nie zrobicie , zgodnie z prawem, poza prawnie to ja nie chcę być w jego skórze.
O przepraszam Myślicielu tu się mylisz
ktoś kto wyraża swoją opinię , jest zadowolony bądz zły
to naganiacz ?
Gdzie Ty czerpiesz inspiracje do tych złotych mysli