• naganiacz 5656 Autor: ~kkk [195.20.110.*]
    Gdzie się podziała emerytura od 5656, chyba zus zabrał,proszę przyznaj się do błędu.
    Widać że w firmie nic się nie dzieje,PR kuleje, a zarząd nie ma nic sensownego do
    powiedzenia a kurs akcji to pokazuje....
  • Re: naganiacz 5656 Autor: ~pawedo [82.160.111.*]
    nikt nie powiedział, że emerytura będzie wypłacana w tym roku, a może nawet w tej dekadzie, jesteśmy stosunkowo młodymi ludźmi także w milszczeniu przystoi sie przyglądać rozwojowi spółki
  • Re: naganiacz 5656 Autor: ~xawery [94.75.70.*]
    Chłopie, ten pajacyk obiecuje mega kontrakt co miesiąc w terminie do miesiąca :)). Podobnie jak reszta tej hałastry, tylko reszta robi to ciut dyskretniej.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.42.211.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: naganiacz 5656 Autor: ~Gerg [83.18.10.*]
    Po długim milczeniu wnioskuje, ze xawery już sprzedał akcje, które skupił od ludzi cynicznym, wrecz sadystycznym naganianiem na spadki. Wystarczy sobie przypomniec, co robiłes z ludźmi. Twoje posty to klasyka sadyzmu emocjonalnego. Fakt, wywoływałeś u niektórych przerażenie.
    Cóż, przypominają mi sie słowa człowieka o kulturze z drugiego bieguna.. prof. Bartoszewskiego który w swoje 90-te urodziny powiedział:
    Róbcie, co uważacie, ale uważajcie, co robicie...
    Skojarzenie IP i numer lokalu, to nie jest specjalnie trudna sprawa. Podstawa jest. ramka na dole.
    Gerg
  • Re: naganiacz 5656 Autor: ~tow [77.253.61.*]
    W pełni się zgadzam, ale jest taka zasada w życiu, że za wszystko trzeba kiedyś zapłacić. Zatem xawery, kiedy ci coś w życiu walnie to przynajmniej będziesz wiedział dlaczego
  • Re: naganiacz 5656 Autor: ~5656 [91.192.88.*]
    Dziwne że moderator mnie kasuję.
    Piszę prawdę i tylko prawdę.
  • Re: naganiacz 5656 Autor: ~studiujący myśliciel [80.53.101.*]
    Chyba z rok nie napisałem nic , bo każdy wpis to jakaś nagonka, każdy z was jest naganiaczem , Takich jak xawery to powinni do paki wsadzać na miesiąc do przemyślenia. W tym kraju nic mu nie zrobicie , zgodnie z prawem, poza prawnie to ja nie chcę być w jego skórze.
  • Re: naganiacz 5656 Autor: ~5656 [178.42.205.*]
    Gra rozgrywa się wewnątrz spółki (walka o władzę) zobaczymy jak to się odbiję na koniec, na razie mali zyskali a finał?
    Kto to wie?
  • Re: naganiacz 5656 Autor: ~sanchez [89.75.128.*]
    Kto z kim sie bije o wladze w spolce ? Czy to znaczy, ze sukces blisko ?
  • Re: naganiacz 5656 Autor: ~zły [178.214.144.*]
    O przepraszam Myślicielu tu się mylisz
    ktoś kto wyraża swoją opinię , jest zadowolony bądz zły
    to naganiacz ?
    Gdzie Ty czerpiesz inspiracje do tych złotych mysli
  • Re: naganiacz 5656 Autor: ~5656 [178.42.205.*]
    Poczekaj do walnego to się dowiesz ale pierw zbiorą dostatecznie dużo kolego bo nie maja prawa głosu.
    pozdrawiam
  • Re: naganiacz 5656 Autor: ~Gerg [83.18.10.*]
    Jak rozumiem chodziło Ci o siłe lub liczbę głosów, bo prawo to mozna miec nawet z jedną akcją. i już taki numer na Walnym Aton był.
  • Re: naganiacz 5656 Autor: ~5656 [87.96.67.*]
    Dokładnie tak.
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.