Ciul wie co sie dzieje... widzę opór na 0,01 gr :] Trzeba sie chyba modlić żeby nie było dobrych wyników za Q2 bo znowu polecimy w dół chyba :) to popierd... jest :) Tu sie nic kupy nie trzyma :) jak na Optimusie :)
PANOWIE I PANIE TO SĄ ZAGRYWKI I TYLE.KTOŚ 8 K. DOŁUJE KURS ABY WYLESZCZYĆ DO KOŃCA I OCZYŚCIĆ PAPIER.TRZYMAĆ I JESZCZE RAZ TRZYMAĆ.WYNIKI DOBRE WRACA FIRMA NA STARE TORY.SPÓŁKA NA RAZIE ZAPOMNIANA ALE JAK WSIĄDZIE GRUBY TO CI ZAROBIĄ CO MAJA AKCJE.TRZYMAĆ !!!!!!!
Kolego jak GRUBY wsiądzie to przy 2,00 zł albo nizej, a wysiadac będzie przy 3,00 bo mu 50% jak nic wystarczy, więc jak maja zarobić pozostali co trzymają od 3,xx albo wyzej. Pomyśł!!
Spółka pewnie idzie w dobrym kierunku ale do spłaty podknięcia na opcjach jeszcze bardzo daleko a gdzie zysk...??
Pozdrawiam, I żeby nie było też bym sobie życzył przynajmniej 4,xx
Ale niestety chyba uznam to za wtopę i się przesiade na cos bardziej popularnego co sie odbije...
PAMIĘTAJ,ŻE W TEJ CHWILI KTOŚ WEZMIE NA RAZ AKCJI OKOLO 50 K TO KURS PODSKOCZY O 100% TAK JAK BYLO GDZIES 2 TYGODNIE TEMU NA IGRUP.
BANKI WEJDA JAK BEDZIE DUZY WOLUMEN I DUZE ZAINTERESOWANIE.
MOJA OBCJA -GDZIES SIERPIEN WRZESIEN KURS KOLO 4.90.ZOBACZYMY POZYJEMY.JA TRZYMAM .
Trochę więcej wiary :) po tak długiej konsolidacji notowaniom należy się solidne wybicie...obroty tez się pojawią...póki co i tak jest bardzo dobrze jak na ODL. A na koniec sesji pewnie bedzie drugie tyle. Ja jestem optymistą.
KTOS SOBIE NIE WZIAL 30 K OD TAK.COS BEDZIE SIE DZIALO .PRZECIEZ TO NIE MUSI BYC DZISIAJ.PANOWIE TRZEBA SIE CIESZYC Z TEGO CO JEST.ZACZYNA SIE DZIAC TO NAJWAZNIEJSZE.
Jakby to powiedział ksiądz Natanek :" wiedz że coś się dzieje" :) . Na zamknięciu z lewej strony pełno chętnych do zakupu... wygląda to optymistycznie więc chyba coś sie zaczęło dziać. Kurs od kilku dni lekko pomału ale do przodu :)