Z reguły na WZA jeżdżą długoterminowcy albo tacy co chcą w firmę wejść. Dlatego nie rozumiem tej tajemniczości co tam było, chyba , że było źle.
Np. na EEX ponad rok temu było wiele osób i nie mieli problemu podzielić się z innymi. Tym bardziej nie rozumiem tego "zakneblowania".
zobaczymy jutro co sie stanie z tymi 17k akcjami. wtajemniczeni pewnie je rozszarpia i to o 9:00 dzisiaj wracali z walnego wiec nie dali zlecen kupna, byli za bardzo zmeczeni i pewnie w glowach jeszcze im sie kotluje od nowych pomyslow prezesia :)
No to chyba xawery się nie mylił co do ceny.
Jakby nie patrzeć jutro będzie ciekawie. Wątpię, żeby 3 z przodu się utrzymała.
Zero newsów z WZA oznacza, że nie ma czym się chwalić, a wręcz odwrotnie. Niestety.
Sławek powiem przewrotnie jestem "zaskoczony" że twardzi pretorianie Atona nie snują opowieści w stylu:
"..czy wiesz to co ja wiem..... co co chodziło na walnym gdy mówiono o kilkucyfrowym kursie"
" jak chcesz dam ci to na priva"
" możemy byc zadowoleni a wiecie dlaczego, hmmm...."
jestem zaskoczony że "twardojajeczni" z atona zaniedbali swą powinność.
to był tzw.sabat czarowników, tak mi tego brakuje........
NO TAK -SŁAWEK podkręcaj, podkręcaj - czy jak tam zawał :"naganiaj na spadk" i, boss żeś jest na Eexx, aalllee??? kolego nie z każdym tak , tam innowacyjność sie juz wyczerpuje, baa już jest historią, a tu.... , ???, dużo ciekawego, nowego i za drugą stroną mocy:)hihihi
Dnia 2011-06-21 o godz. 22:58 ~KUFCIO napisał(a):
> NO TAK -SŁAWEK podkręcaj, podkręcaj - czy jak tam zawał
> :"naganiaj na spadk" i, boss żeś jest
> na Eexx, aalllee??? kolego nie z każdym tak , tam
> innowacyjność sie juz wyczerpuje, baa już jest historią, a
> tu.... , ???, dużo ciekawego, nowego i za drugą stroną
> mocy:)hihihi
Na EEX innowacyjność jest przekuwana na wyniki. Tu dalej plany. Mała różnica.
no kufcio może ty uratujech honor "twardo........nych"
masz wiedzę której nie ujawnisz takim jak nam, to wiemy napewno..ba, tego się spodziewaliśmy, prawda Sławku?
Gerg zacznie naganiać, nie mam co do tego wątpliwości. Czy ma inne wyjście? Przy tej płynności sprzedać powyżej 2.5 zł jakiś większy pakiet będzie trudno. Sypać po 2 zł i ratować resztki kapitału? Może tak, nie wiem jak bardzo źle jest. Jestem tylko leszczem bazującym na publicznych informacjach :) Nie to, co rekiny i wizjonerzy. Jutrzejszy dzień powinien sporo wyjaśnić. Czekamy też na sprawozdanie.