Dnia 2011-06-21 o godz. 11:48 ~inwestor remedis napisał(a):
> volky, na GPW nie ma nic pewnego, wyszedlem za 2 zł :P
Najważniejsze, że z zyskiem=) To się liczy, żeby nie zrobić jak jeden koleś z forum parkietu kupić za 1,80 sprzedać za 1,44 odkupić za ~2zł:) Historia oparta na dzisiejszych faktach... Shit happens jak to mówią.
Z drugiej strony poszło 670tys. akcji ~28% FF... + pozamykane luki...
nie sądze by ktos cos kombinował, nikomu to nie jest na ręke, kazdy teraz wyczekuje na informacje z WZA tylko po takiej informacji mało komu uda sie zapakowac. i tak jak pisales volky wted beda brac po 2,5 i 3 zł :-))) pozdrawiam remedisowcow !!!!
A ja pozdrawiam tych co mnie już z rana zaczęli opluwać ...
pewnie się obkupiliście sępmy i teraz złego słowa nawet nie powiecie o Remedisie.
Chyba że kurs zrobi nawet malutki minusik to wtedy szybko będziecie drzeć sie na forum.
Mam akcje i w zasadzie
czy je sprzedałem
czy kupiłem
czy oddałem na dom dziecka to...
moja sprawa.
Nie będę też tak się udzielał na forum bo widzę że forum bankiera zawsze takie było i będzie. Po co mam sobie żyły wypruwać na analizy czy jakieś własne przemyślenia skoro i tak nie umieją niektórzy tego docenić.
Nie jestem również żadnym guru i nie zamierzam być. :)
Remedis da zarobić ale dla cierpliwych, mających własny rozum i znających sztuczki spekuli . Dzięki takiemu przewaleniu akcji już są na pokładzie.
VOLKY nie dramatyzuj, zawsze znajdą się ujadacze na forum. Jak ich tak poczytać to widać, że większość tekstów pochodzi z tego samego szablonu ;))).
Jak napisałem na optyku że mamy potrójne dno na wykresach punktowo symbolicznych to wytarli mną podłoge. Teraz cierpią i zostaje im przeczekać. Bądź tu dobry a miechęm dostaniesz. Ale jest kilka osób które Cie tutaj czytają bo piszesz z sensem.
panie i panowie, mamy bardzo dobry poziom 2zł, bardzo dobre obroty, wieksze niz przez ostatnie 2 dni, przy tym poziomie jeszcze w tym tygodniu atakujemy 4-5 zł. Bylem na M.W Trade widzialem co tam sie dzialo, ci co kupili po 2 zł, bez obaw spotkamy sie na poziomach j.w dozobaczyska pozniej