• no naganiacze:))) Autor: ~dr house [89.72.99.*]
    uwaga naganiacze. Specjalnie dla was tworzę wątek gdzie zarówno o 5 nad ranem jak i zaraz po północy możecie opluwać Virtual Vision S.A.

a oto poważna przynęta::

Virtual Vision S.A. jest mega super!!!!!!!!
  • Re: no naganiacze:))) Autor: ~Ciufik [80.238.126.*]
    To prawda! Vizyn to super spółka z branży video irozrywkowo filmowej. Wieloletni dorobek zarówno na polu kinematografii pelnometrazowej oraz produkcji 3d i innych stawia te spółkę na równi z gigantami kinematografii ( paramount, warner bros, pixar). Dodatkowo ogromne sukcesy odnoszone w tworzeniu wirtualnego aktora każą mieć pewność iz inwestycja w ta spółkę jest niepowtarzalna okazja zyciowa i niesamowitym strzałem w dyche.
    Pozdrawiam najinteligentniejszych inwestorów tego forum ( vizynowcow of kors).
  • Re: no naganiacze:))) Autor: ~dr house [89.72.99.*]
    o znawca rynku i człowiek z branży cifuck. Jak tam cifuck dokończyłeś już kleić w paincie gazetkę dla przedszkolaków grafiku komputerowy??

ps. definicja grafika komputerowego- pisemna rozpiska "grafik" godzin pracy w danym tygodniu. Wersja zupgrejdowana..... w danym miesiącu.
  • Re: no naganiacze:))) Autor: ~Ciufik [80.238.126.*]
    Ojojoj Hausik sorry!
    Nadepnąłem na czuły punkt - wysoką średnią akcyjek że tak się strasznie zdenerwowałeś? Aż tak bardzo że bredzisz o jakimś klejeniu gazetek dla dzieci (to taka twoja forma ataku jak brakuje argumentów ?- rozumiem to)
    Nieważne czy byłbym maklerem, bankierem, kierowcą czy grafikiem - dla ciebie zawsze będę cienki (chociaż tak naprawdę nic o mnie nie wiesz i mnie nie znasz)
    Jest to typowa riposta prola spod budki z piwem.

Ale co będziemy rozmawiać o mnie.

Ile dzisiaj zarobiłeś Krzysiu powiedz?
  • Re: no naganiacze:))) Autor: ~dr house [31.174.92.*]
    rozmawiać o tobie??? to jak rozmawiać o niezadowoleniu z powodu sukcesów Virtual Vision S.A.

a argumenty??? argumenty są podane na stole, wystarczy po nie sięgnąć. Problem w tym że nieumiejętność czytania ze zrozumieniem jest twoją przypadłością i zarazem zacietrzewieniem w jednej smutnej i pustej szufladzie. A stół jest gdzie indziej.

Tak czy siak smacznego.
  • Re: no naganiacze:))) Autor: ~Ciufik [80.53.145.*]
    Opisz jeden z sukcesów VIV!
  • Re: no naganiacze:))) Autor: ~jen [95.49.207.*]
    Gadał tak gadał inaczej VIV to silna gadzina. Nawet przy bessie nie chce spadać. Widocznie nie chcą oddawać po 8 bo nie widzieli jeszcxe6.
  • Fakty?Prosze bardzo. Autor: ~Magnus [91.60.64.*]
    No fakt-sa na stole.
    0 pracownikow,1-osobowy zarzad,zero zysku, zero produkcji.A wszystko podtrzymywane wizja wyprodukowanie kiedys moze bez studia i bez ani jednego specajlisty filmiku w 3d.
    3d-5 lat temu to by byla sensacja.Dzisiaj kazdy badziewny filmik jest juz w 3d, a coraz wiecej firm z tej technologii sie wycofuje, bo ludzie bardzo niechetnie juz kupuja n.p. telewizory 3d.George Lucas mial cale Gwiezdne wojny przerobic na 3d-skonczyl na jednym odcinku, z reszty sie wycofal.
    Kupilbys akcje firmy samochodowej, ktora by ci obiecywala, ze kiedys moze nie majac hali produkcyjnej ani zaplecza zbuduje samochod z ABS??To jest wlasnie sytuacja Vision.
  • Re: Fakty?Prosze bardzo. Autor: jarekchs [83.4.19.*]
    Nie męcz się nic nie są warte te twoje wypociny
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 11:07:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.