Ja moge wystąpić jako pierwszy. Jeszcze nie zostałem wydymany bo nie sprzedałem. Ten się śmieje kto się śmieje ostatni... Owszem mam zakupione po dużo niższej cenie i mam ten komfort psychiczny. Dzięki temu moge racjonalnie ocenić sytuację, a nie podejmować decyzje kierując sie strachem czy ulegając baraniemu pędowi.
liczba wydymanych rośnie i rośnie, aż smutno patrzeć jak ludzie dają się nabijać w butelkę. Widać za długo było tutaj spokojnie, za dużo plotek i leszczy beztrosko obrosło tłuszczem. Nadszedł czas połowów.
Później część z tych co sprzedają powie,że ich oszukano,ale ok...każdy prowawdzi własną politykę inwestycyjną...A co do "połowów" to ATT zarzuciły wielką sieć,w którą wpada coraz to więcej,już nawet nie leszczy...płotek?
ATT beda ciagle zbijac kurs,postawia batony na kilku poziomach,bez pomocy grubszych ryb nie zmienimi kursu,juz mamy prawie 5k na 12,4 a zapowiadalo sie tak ladnie,pozd
Ej ej!
Nikt już nie ma akcji do sypania??? Przecież do 11,5 jeszcze trochę nam brakuje!! Jak tak dalej pójdzie to dziś znów skończymy na zielono, bo nikt nie chce taniej sypnąć...