• wtf Autor: ~Kuczc [79.185.86.*]
    Wytłumaczcie mi prosze jak cepowi o co chodzi? Dlaczego jest "zamkniete" i jak sie odbywaja transakcje? (pewnie głupie pytanie ale nowy jestem:)
  • Re: wtf Autor: ~Easy go [93.154.130.*]
    Obecnie transakcje nie są przeprowadzane natomiast jest ustalany teoretyczny kurs otwarcia na bazie obecnych ofert kupna i sprzedaży. Akcje są na tzw. widłach w sumie od piątku, widły z kolei ustawiane są z automatu na poziomie około +-10,5% od poziomu otwarcia w danym dniu. Teoretycznie mamy poziom 1,80 już chyba od 2 godzin więc w moim mniemaniu już poziom równowagi został osiągnięty i dziwię się, że jeszcze nie otworzyli notowań dziś...
  • Re: wtf Autor: ~do fly [92.72.52.*]
    na new connect mamy automat na plus minus 20%
  • Re: wtf Autor: volky [80.55.164.*]
    jest szansa na poziom 1,80 ale WZA już trwa ... a jak uchwalą to chyba będzie dziś bez otwarcia i zamknięcia
  • Re: wtf Autor: ~Player [83.24.186.*]
    Przepraszam ponowie pytanie:

Mam pytanie, może ktoś wie chciałem kupić Remedisa (jeśli klepną dziś te obligacje) ale nie wiem jak to jest, ostatnie tranzakcje w piątek poszły po 1.23 a dziś zakres wideł to 0.99 minimum 1.47 max, Moje pytanie to: Jeśli dziś Remedis się nie otworzy a TKO pozostanie powiedzmy na poziomie 1.80. To jaki będzie zakres wideł na dzień dobry jutro ? znowu 0.99-1.47 ? czy już wyżej ?
  • Re: wtf Autor: volky [80.55.164.*]
    Wyżej ale nie liczony po 1,80 tylko po jakiejś cenie górnego poziomu nowych wideł
    z rana coś próbował widłowy ustawiać 1,76.
    Moze na fixie coś się ruszy.

Najlepsze to jest to że przy takim popycie kurs nie umiera dnia nastepnego :P
    Dzięki za odpowiedź.
  • Re: wtf Autor: ~zuzanna bez cnoty [83.26.168.*]
    http://www.newconnect.pl/?page=zasady_notowan
    Dzięki za informacje. Ale wciąż nie potrafię wyliczyć dok ładnie kursu otwarcia jutro przy założeniu:

1. dziś nie będzie transakcji
    2. TKO na koniec będzie powiedzmy 1.80

Jak ktoś wie to chętnie wysłucham i z góry dzięki za pomoc
[x]
REMEDIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.