Ani Karolak i S-ka ani kunik nic nie produkują. Ale medialne nazwiska aktorów świetnie działają na leszcza. Obie wydmuchy się połączą i powstanie jeszcze jedna wydmucha snująca wirtualne plany i naciągająca akcjonariuszy na kasę. Kunik ma to już przetrenowane, teraz sprzedaje tą wiedzę Karolakowi...
to proste jeśli miałoby być z tego wielkie G.... to była by podbitka na 30 gr i sypanie , a tak jest ciągle papier zbierany , niecierpliwi tracą ,
Idą newsy i konferencja prasowa z PI
Dnia 2011-06-20 o godz. 13:49 ~max napisał(a):
> to proste jeśli miałoby być z tego wielkie G.... to była
> by podbitka na 30 gr i sypanie , a tak jest ciągle papier
> zbierany , niecierpliwi tracą , Idą newsy i konferencja
> prasowa z PI
i pewnie nowe wstępne umowy? no przy takich super aktoroproducentach to nie ma pytań łaaaaaaaaaał
Tylko ci co przyjęli za 10 gr coś właśnie zaczynają czuć już srakę, i trochę klops ;o
przy mniejszym etapie zaawansowania prac nad filmem akcje rynek wycenił nawet na 0,14 gr więc nie widzę powodów do zmartwień , tym bardziej że nowi obejmują po 0,12 gr ,
widzę, że kto chciał wyskoczyć z papierka, już to zrobił. Na następną podbitkę trzeba będzie długo czekać...
A poza tym "przejęcie znaczącego podmiotu z branży medialnej".. Jaki to znaczący podmiot? To taka sama jak kunik grupa ludzi, którzy dopiero szukają swojego miejsca na rynku, a skończy się tak jak zawsze przy przedsięwzięciach biznesowych aktorów. Będą grać w filmach, bo biznes nie na ich głowy i nie mają na to czasu. KLAPA.
...to na VIV mecha barykad nie chcesz budować... :)) hehe, jak na mój gust źle tu nie będzie, choć jak ktoś po 10 łykał to jeszcze chwile d.pa poboli....
i co kris (vel hausik, vael marco) nie wyskoczyłeś, za słaby impuls... Nic dziwnego, że cię od środka zżera. Ale jak masz srednią 20 groli to będzie trudne, heheh
dzięki za troskę kolego :)
niemniej akcji VIV mam więcej niż ty włosów na głowie i czekam bardzo spokojnie na kolejne wydarzenia w spółce. W końcu to tylko NC, nie wszystko staje się złotem :))
Hausik nie wydurniaj sie. Wszyscy znają twoje pyskowki jak byłeś jeszcze krisem a jako everest ladowales do wora po 19 groli i wyżej. Łykasz każdego srakowatego niusa z viv i podniecasz sie jak dziecko.
No pany,pokazaliście na Veno karoserię z papyn dekla,i udajecie konstruktorów,a tu potrzeba reżysera z jajami,który dorysuje Wam silnik i uruchomi produkcję,a to kosztuje dużo więcej jak produkcja filmu,więc spokojnie zbierajcie tam kasiorę,bo tu spokojna Wasza rozczochrana.
Mechuś pacanie, jak tam twoje 30 groszy na venogównie - coś przeoczyłem??? Buhahahaha. Spier...aj na swojego venośmiecia i nie zaśmiecaj tutejszego forum swoimi wypocinami. Nie będziemy tęsknić. Bez odbioru.
pogromco sprzedałeś pakiet po 0,09???? a po ile kupiłeś inwestorze???
cifuck, gdybyś odrobine chciał zadbać o wiarygodność to byłbyś posiadaczem informacji że jestem tutaj od poziomu 0,09 i niżej więc się wysil troche i zadbaj o wiarygodność. No chyba że masz inny grafik komputerowy. Przedszkolaki z waszej Paki...hehehe:)))))
Hausik jesteś tu od poooonad 19groli - starzy wyjadacze to pamiętają.
To nie wstyd - nie masz się co kryć - wje....łeś na całego.
Może jakaś grupa wsparcia Cię przygarnie...
Ale z was czarodzieje , Ja sam nabyłem wczoraj 1,5 mln akcji VIV , inwestycja do września , cena po której oddam to 0,20 zł .
Banda przygłupów niedouczonych i w dodatku bez dojścia do informacji .