przyrzekłem i zrobię to
świadome manipulowanie kursem i uczestnikami rynku to przestępstwo
widzę, że pogrążasza się dalej, bardzo dobrze, tak trzymaj, napisz po ile dzisiaj PTI sypie, no dalej, KNF nie będzie już mógł olać tej sprawy
Dnia 2011-06-20 o godz. 09:09 ~kkkkk napisał(a):
> 3 dni i lądujesz zw swoim wpisem z soboty w KNF
> https://www.bankier.pl/forum/temat_re-promet-kto-madry-to-zb
> iera-od-panikarzy-5zl,10017852.html
przyrzekłem i zrobię
> to
świadome manipulowanie kursem i uczestnikami rynku to
> przestępstwo
widzę, że pogrążasza się dalej, bardzo dobrze,
> tak trzymaj, napisz po ile dzisiaj PTI sypie, no dalej, KNF
> nie będzie już mógł olać tej sprawy
a Ty dalej swoje?,czy nie widzisz co się dzieje z kursem?,myślisz że moje informacje mają wpływ na kurs?,ja tego nie mam i miał nie będę... więc zamiast powoływać się na KNF napisz lepiej ile procent dajesz spółce na przetrwanie?,ja nie widzę żadnej,rynek podobnie... a Ty co sądzisz? dużo utopiłeś kasy?,czy nie utopiłeś... żałujesz czy nie żałujesz?,tylko straszenie KNF-em pozostało Ci na tym wątku?,czy to znaczy że tak bardzo źle w spółce że już sam nie wierzysz w wzrost?,bo gdyby było inaczej... chyba tak drastycznych kroków byś nie czynił?,napisz nam proszę swoje zdanie,bądź inwestorem z prawdziwego zdarzenia... zamiast robić tu za cyngla i kapusia... słuchamy kkkkk?
nie chodzi w jakiej kondycji jest spółka, chodzi o to że napisałeś, że PTI sprzedaje po 1,8 zł
twój błąd że nie napisałeś tego w formie pytającej, jesteś widocznie tępy
i tu tkwi twój problem, zmanipulowałeś informację ważną dla akcjonariuszy
i już widze masz pełne gacie, słusznie, czekaj na pozew!
no chyba że PTI da raport o sprzedaży, to cofam wszystko, jeżeli nie, twój wpis ląduje w KNF!
czy to ważne
tu nikt zysku nie ma, więc mam strate ale nie taką wielką
natomista manipulowanie kursem, wykorzystywanie informacji poufnych JEST KARALNE i o to tu chodzi
dzieciak myśli że internet jest anonimowy i może sobie pisać co chce, ja mu udowodnię że nie i zrobię to dla zasady, a jak zapadnie wyrok z forum zniknie połowa użytkowników albo będą uważać co piszą
Dnia 2011-06-20 o godz. 11:09 ~kkkkk napisał(a):
> czy to ważne
tu nikt zysku nie ma, więc mam strate ale nie
> taką wielką
natomista manipulowanie kursem,
> wykorzystywanie informacji poufnych JEST KARALNE i o to tu
> chodzi
dzieciak myśli że internet jest anonimowy i może
> sobie pisać co chce, ja mu udowodnię że nie i zrobię to dla
> zasady, a jak zapadnie wyrok z forum zniknie połowa
> użytkowników albo będą uważać co piszą
mnie tez podaj do KNF , to jest BANKRUT ! ! ! , bylem tam osobiscie i ta informacje przekazuje bez cienia watpliwosci , kolejny BANKRUT na NC ! ! ! PTI juz prawie sie pozbylo smiecia ! ! ! komunikaty w tym tygodniu ! ! ! ale nie czekaj na nie ! ! ! ,pisz juz dzis do KNFU baranie ! ! !
Dnia 2011-06-20 o godz. 12:15 ~xxx_bankier napisał(a):
> dlaczego pti ma wywalac teraz ?
pti ma mnostwo kasy w
> banku i moze wspomoc kredytem, moze poreczyc za spolke moze
> wiele
pti to ogolnie jedna z lepszych spolek - jakie jaja
> na pti byly to nie przypomianam
po co te glupie pytania ? za 20 groszy mieli wywalac ? zaplacili kiedys cala zlotowke za BANKRUTA ! , a jaja to dopiero sie zaczna jak izns zacznie wywalac ! ! !