Mam przekonanie graniczące z pewnością, że dzisiaj nastąpi ten dzień i spotka nas bardzo miłe zaskoczenie, Spółeczka leżąca dotychczas odłogiem, przy tak dobrych fundamentach oraz doskonałych perspektywach, wreszcie spotka się z zainteresowaniem. Prognozuję tylko na dzisiaj wzrost o około 40%.
Czy już dziś,trudno powiedzieć a że wyskoczy podobnie jak Remedis to na 100% pewne.Może tu też artykuł o dobrych perspektywach na przejęcie Rusoil i w związku z tym ogromnymi perspektywami.Człowiek patrzy z zazdrością co robi Remedis ale i my będziemy się cieszyli.Ja myślę,że dopiero lipiec.
Wszędzie gdzie tylko można - pomijam już tutaj jadowite czasem wypowiedzi - zaleca się Brod...., a od kilku tygodni spółka hm...czai się, nie rozumiem teraz tej sytuacji , chyba faktycznie odpuszcze obserwowanie notowan (mam jeszcze sporo veno) i pojade na wakacje bez laptopa ale to jeszcze 2 tyg :)
szukalem kena o niku -89.228.220 i znalazlem pacana z optimusa, teraz bede waszym czestym gosciem , a nie dlugo sie przekonasz , nich tylko przeleje kase , bo tam gdzie mam konto nie moge kupic na NC
płynność do wielkiej D.... nawet nie można tego sprzedać bo się zaraz zwali kurs o 10-15 % ciężko się nawet pobawić akcjami BG ąż mnie palce świeżbiły by zapchnąć to do 5 zł może wtedy by się coś zaczeło dziać