• Zakupy grupowe dla firm? Autor: ~Mariusz [87.204.188.*]
    Ostatnio pojawiła masa portali z zakupami grupowymi jak Grupon. Wiem że jest to świetna promocja poprzez ich mailing, jednak ja prowadze usługi dla firm a nie dla osób fizycznych wiec promocja w portalach gruponopodobnych nie wchodzi w gre. Znacie może portal przez który mógłbym się wypromować a gdzie mogłbym wystawic grupową oferte moich usług dla firm?
  • Zakupy grupowe dla firm Autor: ~Kasia [87.204.188.*]
    Ostatnio pojawił sie nowy portal zakupow grupowych dla firm - www.b2bdeal.pl
    Sprobuj sie do nich odezwac ze swoja oferta.
  • B2B deal Autor: ~GK [77.252.246.*]
    B2B deal
  • Grupowe Autor: ~Przemk [89.229.127.*]
    Pojawił się tez serwis www.mergeto.pl gdzie w prosty sposób można zarówno kupowac jak i sprzedawać grupowo, a cena jednostkowa uzależniona jest od ilości oferentów, im więcej tym taniej:)
  • Firma jest na NC Autor: ~Fafik [217.153.146.*]
    Powerprice.
  • B2B deal Autor: ~Bernadeta [77.254.158.*]
    „B2B Deal to stworzona przez poznańską firmę Zakupy do Domu Sp. z o.o. innowacyjna platforma komunikacyjna dla sfery biznesu. Nowy kanał w marketingu internetowym, który kojarzy przedsiębiorców i umożliwia im prowadzenie transakcji handlowych. Dzięki wdrożonym w jego obrębie rozwiązaniom teraz w zależności od potrzeb – będzie można sprzedawać swoje towary i usługi grupowo lub kupować je od innych polskich firm. B2B Deal to doskonałe narzędzie dla wszystkich, którzy dbają o konkurencyjność i walcząc o rynek nie boją się grać cenami. Z Nami można sprzedawać i kupować taniej, w obu przypadkach na tym zyskując. Korzyści z zakupów grupowych dotyczą każdej ze stron transakcji.” Takimi słowami B2B Deal opisują siebie.
    B2B Deal istnieje na polskim rynku internetowym od całkiem niedawna i wciąż się rozwija. Skierowany do przedsiębiorców oferuje możliwość zarobku przy sprzedaży i oszczędności przy zakupie. Głównym zadaniem portalu jest umożliwienie korzystnych transakcji handlowych poprzez „łączenie” partnerów handlowych (sprzedawców z kontrahentami).
    W Polsce moda na zakupy grupowe dopiero się rozpoczyna. Na zachodzie jest to popularne od kilku lat i świetnie to funkcjonuje. Portalem taki, który daje możliwość wykonania zakupów grupowych oraz wiele innych możliwości jest właśnie B2B Deal.
    Główną zasadą działania portalu jest sprzedaż swoich usług i produktów klientom z dużym rabatem. Czy jest to dla mnie korzystne, jeśli sprzedaję taniej? Oczywiście, że tak! Sprzedajesz po niższej cenie, ale w zamian za to liczba Twoich sprzedanych ofert jest o wiele większa., co spowoduje, że Twój zysk wzrasta. Portal B2B Deal oferuje korzystne rozwiązanie zarówno dla sprzedającego jak i dla kupującego. Dodatkowymi korzyściami z korzystania z portalu B2B Deal jest darmowa reklama firmy, kreowanie jej wizerunku oraz biznes i współpraca. Dzięki portalowi B2B Deal nawiązuje się współpracę z kontrahentami, którzy mogą być dla firmy bezcenni.
  • B2B deal Autor: ~Bernadeta [77.254.158.*]
    ''B2B Deal to stworzona przez poznańską firmę Zakupy do Domu Sp. z o.o. innowacyjna platforma komunikacyjna dla sfery biznesu. Nowy kanał w marketingu internetowym, który kojarzy przedsiębiorców i umożliwia im prowadzenie transakcji handlowych. Dzięki wdrożonym w jego obrębie rozwiązaniom teraz w zależności od potrzeb – będzie można sprzedawać swoje towary i usługi grupowo lub kupować je od innych polskich firm. B2B Deal to doskonałe narzędzie dla wszystkich, którzy dbają o konkurencyjność i walcząc o rynek nie boją się grać cenami. Z Nami można sprzedawać i kupować taniej, w obu przypadkach na tym zyskując. Korzyści z zakupów grupowych dotyczą każdej ze stron transakcji.'' Takimi słowami B2B Deal opisują siebie.

B2B Deal istnieje na polskim rynku internetowym od całkiem niedawna i wciąż się rozwija. Skierowany do przedsiębiorców oferuje możliwość zarobku przy sprzedaży i oszczędności przy zakupie. Głównym zadaniem portalu jest umożliwienie korzystnych transakcji handlowych poprzez ''łączenie'' partnerów handlowych (sprzedawców z kontrahentami).

W Polsce moda na zakupy grupowe dopiero się rozpoczyna. Na zachodzie jest to popularne od kilku lat i świetnie to funkcjonuje. Portalem taki, który daje możliwość wykonania zakupów grupowych oraz wiele innych możliwości jest właśnie B2B Deal.
    Główną zasadą działania portalu jest sprzedaż swoich usług i produktów klientom z dużym rabatem. Czy jest to dla mnie korzystne, jeśli sprzedaję taniej? Oczywiście, że tak! Sprzedajesz po niższej cenie, ale w zamian za to liczba Twoich sprzedanych ofert jest o wiele większa., co spowoduje, że Twój zysk wzrasta. Portal B2B Deal oferuje korzystne rozwiązanie zarówno dla sprzedającego jak i dla kupującego. Dodatkowymi korzyściami z korzystania z portalu B2B Deal jest darmowa reklama firmy, kreowanie jej wizerunku oraz biznes i współpraca. Dzięki portalowi B2B Deal nawiązuje się współpracę z kontrahentami, którzy mogą być dla firmy bezcenni.
  • zakupy grupowe to już za mało Autor: ~Tomasz [178.182.22.*]
    Wydaje mi się, że formuła zakupów grupowych zaczyna się wyczerpywać - trzeba czekać na interesującą ofertę, a dla przedsiębiorcy marże mogą być zbyt wygórowane. Ktoś tu wymienił mergeto.pl - ta platforma idzie wg mnie we właściwym kierunku, bo umożliwia aukcje, a nie tylko zakupy grupowe. Możesz więc trafić do przedsiębiorców w tradycyjnym b2b, ale też znaleźć hurtowego odbiorcę wśród detalistów, którzy robią "razem" zakupy. To chyba najciekawsza w tej chwili propozycja na rynku.
  • Zakupy grupowe się rozwijają. Autor: ~Dawwwid [93.105.164.*]
    Bzdura. U nas moda na zakupy grupowe dopiero wchodzi. Na zachodzie jest to popularne od kilku lat, i jakoś do tej pory świetnie to funkcjonuje. Poza tym powstaje wiele nowych portali które dają możliwość wykonania zakupów grupowych ale dają też wiele innych możliwości, np mergeto. Więc nie wydaje mi się żeby nawet zwykłe zakupy grupowe szybko się "wyczerpały"
  • mergeto Autor: ~Inka [78.8.20.*]
    Dawwwid zgadzam się z Tobą, Polacy nie są nauczeni zakupów grupowych raczej byli i są nastawieni do nich pesymistycznie ale czasy się zmieniaja i takie portale jak mergeto.pl pokażą, że jednak warto kupować w grupie, jak to w powiedzeniu "w grupie siła"
  • Wiele sie zmienia Autor: ~Dawwwid [93.105.164.*]
    Inko, prawda że w mentalności polaków wiele się zmienia. Nie są oni już źle nastawieni do zakupów internetowych bo wszyscy zdają sobie sprawę że to coraz bardziej się opłaca. No a co mergeto to też coraz więcej osób się przekonuje do ich dość innowacyjnego podejścia co do sprzedaży. Poza tym ludzi kusi tez konkurs :) a nagrody są atrakcyjne.
  • Re: Zakupy grupowe się rozwijają. Autor: ~kamil [46.112.110.*]
    Wejdżcie tu: http://zakupy-grupowe.net.pl/
  • Zakupy grupowe dla firm? Autor: ~tt [188.141.78.*]
    www.powerprice.pl
  • Zakupy grupowe dla firm Autor: ~Dodi [85.221.187.*]
    Dnia 2011-06-19 o godz. 01:40 ~Mariusz napisał(a):
    > Ostatnio pojawia masa portali z zakupami grupowymi jak
    > Grupon. Wiem e jest to wietna promocja poprzez ich
    > mailing, jednak ja prowadze usugi dla firm a nie dla osb
    > fizycznych wiec promocja w portalach gruponopodobnych nie
    > wchodzi w gre. Znacie moe portal przez ktry mgbym si
    > wypromowa a gdzie mogbym wystawic grupow oferte moich
    > usug dla firm?

NO ja ostatnio słyszałem o serwisie B2Bdeal. Całkiem nieźle to wygląda ale jak działa to nie mam pojecia.
  • Re: Zakupy grupowe dla firm Autor: ~konweka [85.221.187.*]
    toja ci powiem - jak juz to tylko b2bdeal. bez porównania
  • zakupy grupowe dla firm Autor: ~mossakowski1@vip.pl [95.108.104.*]
    Wkrótce,na przelomie roku,pojawi sie EUROPEJSKA PLATFORMA HURTOWA pod adresem www.hurtu.pl
    Beda tam m.in aukcje grupowe i "holenderskie"oraz dedykowane dla usług.
    Platforma będzie bezpłatna.Z czasem bedą symboliczne oplaty abonamentowe.
    Europejska Platforma Hurtowa będzie pierwszym w Polsce i chyba w Europie,nowym kanałem dystrybucji towarów i usług w ilosciach hurtowych. Zapraszam do skorzystania.
  • b2b Autor: ~los superktos [83.6.114.*]
    z tego co wiem, te portale narzucają sporą marże i nie warto się sugerować tym co doradzają bo można się przejechać. Też słyszałem o B2Bdeal, niestety nie wiem jak funkcjonuje.
  • zakupy grupowe bywają zdradliwe Autor: ~mixer0900 [188.33.197.*]
    ja się trochę boję tych zakupów grupowych, żeby nie powtórzyła się sprawa fryzjera z Łodzi, który sam się puścił z torbami przez promocję grupową w jakimś serwisie. Cały czas ogłaszam się w panoramie firm, a teraz mi jeszcze skoczyły obroty bo pf zaczął współpracę z allegro. Dużo ludzi się promuje przez zakupy grupowe, ale ja np. nie mam Az takich ilości żeby ryzykować :/ może jestem cykor, ale czytałem o wielu przypadkach, że ludzie się nie wyrabiali ze zleceniami bo ich oferta cieszyła się aż tak dużym wzięciem.
  • Zarabiaj przez internet Autor: ~tonyruless1987 [195.205.76.*]
    Witam, sposób ten jest sprawdzony i w 100% wypłacalny.

wp3.pl/prostyzarobek/

Nie zwlekaj, zacznij zarabiać już dziś.

Bez wkładu własnego.
  • zakupy grupowe dla firm Autor: ~alicja27 [31.175.243.*]

Wydaje mi sie, ze możesz wystawić swoja oferte na gruponie czy innych stronach, nie wiem dokładnie na jakim portalu to ostatnio widzialam ale sa pewne zakładki wlasnie dla firm i to wlasnie tam mozesz wystawić swoja oferte, poprostu musisz dokladnie przesledzic te stronki (sprawdz moze na godealla.pl)