• DEKTRA przed skokiem Autor: ~oko [83.7.37.*]
    Wtajemniczeni kupują. Wypada powiększyć pakiet. Wszystkim miłego weekendu życzę.
  • Re: DEKTRA przed skokiem Autor: ~xxx [62.121.80.*]
    czyżby dziś pierwsza sesja bez handlu????? nikt już nie chce oddać za 11,5 pln????
  • Re: DEKTRA przed skokiem Autor: ~oko [83.7.38.*]
    Do 24 zł nikt już nie oddaje. To co widać to pewnie wycofane z niższych poziomów resztówki i animator. A potem znów luka. Przy 40 zł coś się zacznie.
  • Re: DEKTRA przed skokiem Autor: ~xxx [62.121.80.*]
    dziś druga sesja bez handlu, jutro może być gorąco......
  • Re: DEKTRA przed skokiem Autor: ~oko [83.7.34.*]
    Tak wyglądają solidne spółki. Przy silnych fundamentach i konsekwentnie realizowanych prognozach kurs nie spadnie. Dziś rynek na czerwono a DEKTRY nikt nie chce oddać. 2 mln zysku do podziału, to po 1,8 zł na akcję. Przy cenie akcji 12,40 zł sami sobie wyliczcie stopę zwrotu. Zgadzam się, że będzie gorąco.
  • Re: DEKTRA przed skokiem Autor: ~screep [195.95.170.*]
    dane o 2mln w całości na dywidendę to chyba za szybka teza ?

czy coś mnie ominęło...?
  • Re: DEKTRA przed skokiem Autor: ~oko [83.7.80.*]
    2 mln zysku za 2011 przypadającego na 1.104.000 akcji. Niekoniecznie jako dywidenda. W DI jako cele inwestycyjne jest wskazane dokapitalizowanie producenta folii, przejęcia dystrybutorów i producentów izolacji, poszerzenie działu sprzedaży. Ale jako fundament działalności spółki wskazano wynagradzanie akcjonariuszy poprzez wypłatę dywidendy
  • Re: DEKTRA przed skokiem Autor: ~oko [83.15.78.*]
    Co tak cicho wokół naszego tygrysa? Uwaga na wyniki za drugi kwartał
    wyniki najwcześniej za 3 tygodnie i dotyczyć będą 1 mc

kwartalne sierpień..
    dziś sprzedałem trudno....
  • Re: DEKTRA przed skokiem Autor: ~oko [83.30.199.*]
    sprzedaż teraz to błąd. nie ma rozsądniejszej alternatywy dla gotówki niż płacąca dywidendy spółka. odkup i tyle.
    sam widzisz kiedy jest ruch jak ktoś odpada...

spółka będzie atrakcyjna za 3 tygodnie najwcześniej, a przypuszczam lada dzień info o zakupach prezesa..
    hahaha no i proszę

http://www.newconnect.pl/index.php?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=DKR&id=19220&id_tr=1

animator nie radzi sobie bo ograniczaja go zasady..
    wiec działa prezes
  • Re: DEKTRA przed skokiem Autor: ~oko [83.15.78.*]
    To ja już zupełnie Cię nie rozumiem. Skoro wiedziałeś, że Prezes kupi i wiesz, że będzie ruch za trzy tygodnie dlaczego sprzedałeś? Przecież to pewniak większy niż lotto a tak co zrobić z gotówką teraz? Wszystko jest obarczone ryzykiem ale spółka, której Prezes skupuje akcje i gdzie jest niski free float i dużo gotówki i wyniki pewne nie nosi z sobą ryzyka. Ja trzymam po nie widzę nic ciekawszego na GPW
    Może źle zrobiłem ale pamiętaj że narazie oprócz Prezesa nie ma zainteresowania..
    co z tego że wspólnie z animatorem podbije ale nie wiesz czy skupuje od anima...
    oczywiście szanse są na sprzedaż ale prezes nie kupi twoich .....

jak mówisz - mały ff, dywidenda, skup prezesa, takie spółki tylko ubierają na wiele miesięcy, co mi po zysku na poziomie 10 % przez 3 mc

może wrócę ale po danych czyli na koniec lipca a póki co przed spółką okresy bez obrotu

[x]
DEKTRA 1,56% 5,20 2026-04-02 16:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.