• ale eksperci Autor: ~zdzisek [83.19.251.*]
    malo akcji w obrocie, prezes super, konsolidacja grupy, swietne raporty ,
    30 zł , dziurawy arkusz
    a tu trojkat przełamany dolem , nikt sie nie zabija o te akcje
  • Re: ale eksperci Autor: ~fgh [94.141.150.*]
    trójkąt, nie trójkąt, do danych za II kw. nie licz na fajerwerki.
  • Re: ale eksperci Autor: ~kris b [83.21.203.*]
    daj se spokoj zdzichu.nie wchodz w ten kompap.po co ci on
  • Re: ale eksperci Autor: ~zdzisek [83.19.251.*]
    szydze z was , bo tu takie mądrosci czytałem z taką pewnością Siebie pisane , zero obiektywizmu i samokrytyki, a tu sie pewnie z miesiac moze dwa nie zanosi na wzrosty
  • Re: ale eksperci Autor: ~kris b [83.21.203.*]
    zobacz zdzichu w necie na wartosc ksiegowa spolki i co przejali sie zastanow.poczytaj jeszcze posty karsyka/szuka prezesa/ i podemij decyzje.ale nie pisz glupot o obiektywizmie sam zioniesz subiektywizmem.jest tyle innych perelek-np.lena moj.ampli-na cholere tobie kompap
  • Re: ale eksperci Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    a pomyśl co będzie gdy uda mi sie znaleźć prezesa a ten nie będzie chciał oddać władzy? No ale jak wspomniałeś wcześniej zajmie mi to nie mniej niz 2 miesiące także możesz spać spokojnie, ostatnimi czasy lekko zredukowałem posiadanie Kompapu bo prezes jakoś mnie nie zachęca do inwestowania w spółkę a są jak zaznaczyłeś inne ciekawe walory na giełdzie ale akurat to zostawię dla siebie. A tak swoja droga Prezes coś ci płaci ze tak okoniem za nim stoisz i zero krytyki dla niego? Nie uważasz że kompap jest nie dowartościowany a prezes nie robi nic aby zmienić wizerunek firmy na parkiecie i oznajmić to ludziom? nie chciałbyś żeby kompap kosztował w chwili obecnej te 13-14zł co uważam jest jak najbardziej uczciwą ceną i żeby ludzie mówlio nim w jak najbardziej pozytywnym świetle? To jest rola prezesa który oprócz kierowania spólki również zajmuje się jej promocja i PR a Lipka w tej chwili ma to w dupie i chęci żeby dobrać tyle akcji po jak najniższej cenie aby zachować pakiet kontrolny. A może sie zdarzyć i tak że czkawka się to odbije i mimo wszystko rosnąć nie będzie. I tak na marginesie nie martw sie o moje pieniadze wszystkiego na komapapie nie mam
  • Re: ale eksperci Autor: ~wert [89.73.49.*]
    Kris ma racje! co ci da prezes?
    Akcje nie rosną od gadania prezesów ! on ma robić swoje tzn. dbać o fundamenty
    a PR zostaw faktom! Był w tvncnbc pogadał pogadał i akcje nie pszły ! On ma teraz wykonać prosta robote ;zrestrukturyzować 2 firmy jak to zrobi szybko i dobrze to bedzie bardzo dobrze!
  • Re: ale eksperci Autor: ~komp [77.65.102.*]
    ty masz sprzedac po 10 i o to chodzi i tyle w temacie
  • Re: ale eksperci Autor: ~kris b [83.9.123.*]
    do zdzicha-aktualne cwk 10.4.kompap kupil od grada 2 duze drukarnie z niemalym majatkiem.wszystko odbylo sie bez emisji akcjii.gleboka kieszen ma waldek.mowilem juz ze karsykowe 30 zl do konca roku to mzonki.dlaczego-kompap dopiero buduje grupe kapitalowa i jak dotad nie zarobil ani zlotowki.zeby rynek uwierzyl trzeba czasu i poskladania wszystkiego w jedna calosc.30 zl jest mozliwe ale za 2 lata i taka mam perspektywe.kupujac akcje oceniaj sam sytuacje i nie patrz na fora-one moga byc tylko wskazowka.tu tez sie pisze glupoty i wodolejstwo.zycze powodzenia wg mnie kompap nie jest zadnym balonem i jest godny uwagi ale nie jest jedyna spolka na gpw/pozdro
[x]
KOMPAP -1,60% 24,60 2025-09-12 10:10:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.