kasa jest na subkoncie, na każdy wydatek kunik musi mieć zgodę PISF. Nic jeszcze nie wydał, bo nic nie rozpoczął. Jak nie zacznie produkcji, kasa spływa z powrotem do PISF i koniec pieśni
o to do mnie:)) zatem mam akcje, nie sprzedaje i zapominam do 2013 roku. No chyba że sobie przypomne i dokupie na niższych poziomach na które nie mogę się doczekać.
Ps. tobie jednak zapomnieć o Virtual Vison S.A. nie sposób, zwłaszcza że piszesz o tak wczesnej godzinie....hehe:)))
Ta spolka przez kilka lat:
-nic nie wyprodukowala
-nie zdobyla ani jednego klienta
-nie zarobila ani zlotowki na swojej podstawowej dzialnosci
-nie ma chyba ani jednego pracownika w Polsce,a juz napewno nie zadnych fachowcow od grafiki
-ma 1-osobowy zarzad o ile sie nie myle
-nie ma swojego studio,chociaz kilka lat temu obiecywali wybudowac
-ma prezencje internetowa na poziomie klasy 5b ze szkoly podstawowej w Koziej Wolce
-i obiecuje zbawiennie wyprodukowanie filmu w technice 3d-wow..3d to moze 3 lata temu by kogos ekscytowalo, dzisiaj kazdy filmik juz tak jest produkowany,chociaz tendencja maleje, bo juz malo kto chce 3d ogladac.To tak samo jakby jakas firma samochodowa obiecywaly od lat wyprodukowac samochod z ABS i tym chciala podbic rynek.
Obudzcie sie koledzy.
widze ze coraz wieksza dyskusja sie ujawnia...
czytam i wyciagam wnioski chociarz juz swoje mam od jakiegos czasu...
jak ja lubie takie wypociny wszystkich co nie maja akcji i przestrzegaja tych co je maja..
MATKA TERESA Z KALKUTY
dzieki za uswiadamianie....
Nie ma mozliwosci by kurs bardziej spadl
8gr to jest minimum
Kurs runal by jakby podali ze filmu niebefzie
A poki co to teraz jest konsolidacja
Powrot na 10 gr juz wkrotce.
A co jest w nim takiego niepokojącego, że zabrali się za robotę,ze coś ustalają,chcą coś przyśpieszyć,to tylko znak że zabierają się do tego solidnie.Dla mnie ostatni raport jest bardzo konkretny na tym etapie,takich konkretów nie było.Może na efekt trzeba jeszcze troche poczekac ,ale będzie warto.Aktywność na tym forum świadczy o tym aby mącić w głowach tym którzy mogą jeszcze tanio sprzedać
Dnia 2011-06-19 o godz. 12:21 jarekchs napisał(a):
> A co jest w nim takiego niepokojącego, że zabrali się za
> robotę,ze coś ustalają,chcą coś przyśpieszyć,to tylko znak
> że zabierają się do tego solidnie.Dla mnie ostatni raport
> jest bardzo konkretny na tym etapie,takich konkretów nie
> było.Może na efekt trzeba jeszcze troche poczekac ,ale
> będzie warto.Aktywność na tym forum świadczy o tym aby
> mącić w głowach tym którzy mogą jeszcze tanio sprzedać
dokaldnie jarek wiekszosc osob nie trzyma cisinienia tutaj
akcje oddaja praktycznie za darmo
a ostatni konunikat jak byk pokazuje ze jest coraz blizej startu produkcji filmu
a wszyscy tutaj mysla ze filmu niebdzie
jak dla mnie dobze odkupie taniej
poczekam
a potem bedzie jak z veno ...
info o starcie produkcji coraz blizej 20 gr to wtedy minumum
nie trzeba bedzie nawet czekac na zakonczenie produkcji
pozrowienia
wszystko, czym kunik się zajmie, szybko się spopiela. A jaką wartość mają te wszystkie jakoby zawarte umowy na film? Przecież umowy muszą mieć jakieś ramy czasowe... A Frederico z Hollywod? Toż to kabaret. I tak nalezy traktować tę spółkę widmo...
ostatni komunikat to popis bezczelności kunika. Nic nie zrobili, gwiazda z Hollywood ich olała, może zaczną coś robić. Gdzie tu są jakieś konkrety? Bezczelne robienie balona z inwestorów
o co ja widze... :))) tyle wpisów w nudnej monotonnej nucie. Piszcie pieśni ale na wieczorkach dla kawalerów w podeszłym wieku. No chyba że jesteście na emeryturze i nie ma cie gdzie i na co czasu tracić.
Skoro nic z tego Virtual Vision S.A. nie będzie to po co tutaj opowieści z taką determinacją piszecie? hipokryci.
Dnia 2011-06-20 o godz. 06:44 ~mika napisał(a):
> znowu będą akcje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a na końcu
> nie wejdą na gpw... i zostaniemy z groszem..
Co oni odwalają. Znów pp. Dziś z Wami żegnam się.