Cos Tobie wytlumacze bo widze ze jaki ciezko kumaty jestes kiedy ja pisalem ze bedzie 10pln kurs osiagnal 8.98 czyli pomylilem sie o okolo 10% czekales na to pare dni.
Pytam Ciebie ktory wrozy od 2 miechow 80 groszy czy w tym czasie kurs osiagnal 88gr czyli tak jak u mnie blad wynioslby 10% niestety nie. Wiec nie cwaniakuj tutaj leszczyku.
jak byś uważnie czytał głuptasku nastoletni to wyczytałbyś że pisałem jeszcze o 2,40 które pękło jak bańka mydlana z tego powodu moja następna prognoza to 0,80 ,kto wie czy nie zostanie przełamana jak 2,40 pln
Siedze tutaj dluzej niz Ty i czytam uwaznie te twoje strzaly o 2,4 tez pisales z 4 tygodnie az w koncu spadlo a ja mialem 100% skutecznosci analiz w ciagu 1-3 dni przyznaj ze twoja sprawdzalnosc analizy wynosi 1-2 miesiecy ,moja babcia takie robi. Poza tym cale forum wie jaki z Ciebie glab. Pisz co chcesz, zlewam Cie cieplym moczem.
Ghost nie ma sensu pisac z leszczykiem bo on nic na te forum nie wnosi, jest cienki i tyle, ja se tu poczekam bo ewidentnie widać że tu bedzie jeszcze grubo, ale on niech sobie czeka na te 0,8pln, to se jeszcze poczeka!!:)) a potem wskoczy jak bedzie dużo wyzej
Nie przejmuje sie wcale misterem 0.8 chlopak sie zapakowal po 7 pewnie w smokw wszedl po 25 i tez siedzi zakiszony rodzina go zostawila i teraz wylewa zale na forum
skoro jesteś zainteresowany kursem to zdaje mi się że nie powinieneś obrażać swoich kolegów gołodupców jak to napisałeś tylko płakać jak oni i liczyć straty