• Sesja odwrotu ! Autor: ~inwestor [148.81.55.*]
    W tej chwili leszczam zwieracz puszczaja. Jak tpo sie skonczy to tak szybko jak spadamy tak i odrobimy straty.

Kupowac i akumulowac!
  • Re: Sesja odwrotu ! Autor: kkot [178.37.20.*]
    ale nie dzisiaj
    to jeszcze pare dni poleci
  • Re: Sesja odwrotu ! Autor: ~lukas8i8 [178.181.42.*]
    ja tez sporo dzis nazbierałem zle sie dzieje ale firma która niedawno była wyceniana na 20 mln teraz wyceniana na ponad 3 tylko przez to ze ukradli 3,5 mln przeciez są szanse na odzyskanie tego powrót na 5 zł w dłuższum terminie całkiem możliwy
    chyba nie
    kto to będzie chciał teraz mieć z takim długiem
  • Re: Sesja odwrotu ! Autor: ~max [89.228.72.*]
    4mln do spłaty do dziś dzień , wartość księgowa 1,65 , następnie 3,5 mln wypompowane z firmy ,
    To proste sprzedaż śmieci inwestorom giełdowym , upadłość , sprzedaż majątku , spłata kredytu , główni akcjonariusze zgarniają resztę , dla drobnych zostaną wspomnienia o wielkim Promecie . Cała Prawda i tyle w temacie
  • Re: Sesja odwrotu ! Autor: ~szok [84.38.86.*]
    upadek bliski, pozamykają za te przekręty
  • Re: Sesja odwrotu ! Autor: ~tatar [82.177.118.*]
    prawda jest taka że wystraszeni sprzedają a grubi odbierają i tyle w temacie.
    zaraz dolne widły
  • Re: Sesja odwrotu ! Autor: ~concept [77.115.131.*]
    Jak chcesz zobaczyć jak wygląda wręcz książkowa "sesja odwrotu" zajrzyj na arkusz SAKANA.
  • Re: Sesja odwrotu ! Autor: ~Nowy [83.22.155.*]
    Ja stawiam na że promet idzie na bankructwo.
  • Re: Sesja odwrotu ! Autor: ~inwestor [89.228.72.*]
    już za IQ widać było stratę netto , a tu 4 mln kredytu do spłaty .Kuźwa szok , co z tego że robią obrót kasą jak przepływy mają na minusie , z takim aktywami spółki teraz jej wartość na akcję spadnie , jak dobrze wszystko się skończy na daj Bóg 0,50 zł
  • Re: Sesja odwrotu ! Autor: ~inwestor [148.81.55.*]
    Ktos gra na psychike drobnym. Za chwile moze nastapic rowniez mocne wybicie i sesja skonczy sie na +20%
  • Re: Sesja odwrotu ! Autor: ~concept [77.115.131.*]
    ...albo nawet +40%. ;))))
  • Re: Sesja odwrotu ! Autor: ~benek [193.58.232.*]
    Albo +100%
  • Re: Sesja odwrotu ! Autor: esox_lucius [195.117.93.*]
    Średnia 3,10.Dawno tak nie umoczyłem,ale papier dalej posiadam.
  • Re: Sesja odwrotu ! Autor: ~Gruby [77.255.61.*]
    RAczej sesja panicznej wyprzedaży..Przypomnę-3 miechy temu akcjami tymi handlowano po 15 zeta...Nie jest powiedziane,że Promet bezpowrotnie stracił te pieniądze..W przyszłym tygodniu-megaodbicie tu będzie !
  • Re: Sesja odwrotu ! Autor: ~Nowy [83.22.155.*]
    A ja stawiam na 1 zł , umoczyłem 75%, boli że HEJ.
  • Re: Sesja odwrotu ! Autor: ~maxandy 22 [83.29.3.*]
    Może będzie jakieś chwilowe odbicie , ale nie da się już ukryć
    że Promet to już bankrut , Ludzie nie dajcie sie naganiać na kupno
    bo tu działa tylko spekuła
  • Re: Sesja odwrotu ! Autor: ~kaplica [79.184.121.*]
    Dnia 2011-06-17 o godz. 20:15 ~Gruby napisał(a):
    > RAczej sesja panicznej wyprzedaży..Przypomnę-3 miechy temu
    > akcjami tymi handlowano po 15 zeta...Nie jest
    > powiedziane,że Promet bezpowrotnie stracił te pieniądze..W
    > przyszłym tygodniu-megaodbicie tu będzie !

masz na myśli 15 złotych z wolumenem 15 szt akcji dziennie?,spółka księgowo była warta według raportu na 1 kwartał 2011 - 3.19 mln.zł

http://stooq.com/q/g/?s=pmt

jeśli teraz im wyparowało 3.5mln.zł ich księgowa wartość jest już na minusie,dla tak małej spółki jest to nie lada problem,stracenie takiej sumy dla dużej firmy jest pryszczem,ale taką małą spółkę może pogrążyć do upadłości.
    Tak duży spadek na sporych obrotach nie wróży nic dobrego moim zdaniem.
  • Re: Sesja odwrotu ! Autor: ~optymista [87.205.196.*]
    Ja tam sądze,że te pieniądze się znajdą...Przez ponad rok kurs akcji był powyżej 10 zeta i tam też powróci...Warto właśnie teraz skupować od panikarzy, bo akcje są przecenione 10 krotnie prawie-w ciągu trzech miesięcy. .
  • Re: Sesja odwrotu ! Autor: ~kaplica [79.184.121.*]
    Dnia 2011-06-17 o godz. 21:54 ~optymista napisał(a):
    > Ja tam sądze,że te pieniądze się znajdą...Przez ponad rok
    > kurs akcji był powyżej 10 zeta i tam też powróci...Warto
    > właśnie teraz skupować od panikarzy, bo akcje są
    > przecenione 10 krotnie prawie-w ciągu trzech miesięcy. .

więc kupuj,bo na dzień dzisiejszy są warte najwyżej 10 lub 15 groszy.
  • Re: Sesja odwrotu ! Autor: ~PROROK [83.22.32.*]
    Grałem na różnych spółkach i zawsze było +/- jak to na giełdzie, ale finalnie na plus.
    Promet okazał sieę bandą pętaków zwaną zarządem, który cały czas tkwi w erze kolesiów, którzy kierują się zasadą, tu się rąbnie, tam zachachmęci, sprzedamy bez FV, wydymamy US i będzie doobrze. Panowie czasy się zmieniły, a my drobni akcjonarjusze będziemy pilnować,, żeby żaden z Was nie próbował nikogo dymać na kasie w przyszłości.
  • Re: Sesja odwrotu ! Autor: ~Nowy [83.22.150.*]
    Dobrze piszesz czas najwyższy skończyć ze spółkami wydmuszkami, gdzie nieliczni robią fortuny majac dostęp do akcji po 1 zł , a potem sprzedają i tak są na plusie.
  • Re: Sesja odwrotu ! Autor: ~maxandy22 [83.29.174.*]
    W poprzednich wypowiedziach wreszcie słychać rozsądek , ze tak spólka
    jest mało wartosciowo mimo 10 krotnego spadku kursu . Za kilka tygodni będzie kosztowała już poniżej 1 zł i jeszcze raz powtarzam jest na najlepszej drodze do zbankrutowania,
    Powiem uczciwie nie naganiajcie na kupno , z raporu rocznego wynika ,że zysk w 2010r
    był spowodowany posiadaniem pakietu akcji 3 spółek , które w tym roku straciły po kilkadziesiąt procent , a więc po niespłaconych kredytach dołożą się nastepne straty. Posiadany pakiet akcji Zastalu prawdopodobnie sprzedali IZNS ze stratą 30% ( a więc około 300 tys zł). Dziwne ,że taka mała spólka lokuje w akcje .1 mln zł ( prezesi - zasrani inwestorzy giełdowi cudzych pieniędzy)
    Jeszcze raz wzywam do trzeżwego myślenia , omijajcie tę spólkę z daleka
[x]
PROMET 0,00% 0,18 2011-09-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.