Przeczytajcie komunikat maksymalnie 1650 000 akcji jedna seria max 1 000 000 a druga 650 000 przeznaczone na przejecia... CO to oznacza? ze beda prawdopodobnie dwa przejecia!
Wydaje mi się, że nie dwa przejęcia, tylko dwóch właścicieli o różnym udziale, ale jedna spółka RO. I dlatego może takie różne ilości akcji. Ale to tylko moja sugestia.
tak, to juz tez wiedzielismy wczesniej. Zadnych nowych i istotnych informacji nie widze poza tym ze emisja zostala zatwierdzona i ma zostac przeprowadzona do konca sierpnia, takze przejecie nam sie chyba troche przeciagnie. No i kierunek kursu chyba wszystkim jest znany ;>
Wydaje mi sie ze warunki przejecia beda korzystne jak juz pokazal P. Wisniewski ma kontakty a takze wie gdzie i z czym wchodzic. Wszystko do konca rok powinno zamknac sie ladnymi przychodami a co najwazniejsze zyskiem. Tylko pojawia sie pytanie czy przelozy sie to na kurs? Zostaje troche czasu do konca sierpnia a ze i zarzad nie kwapi sie z przekazywaniem informacji to przyjdzie nam jeszcze szorowac po dnie.