roku o ile wytrzymacie (w co wątpię) będzie już po przejęciu,firma pomnoży zyski,Fesenko wreszcie zacznie pracować pełną parą,a RusOil dołoży swoje i akcje nie będą po 7 czy 17 złotych ale o wiele wyżej.Kupili nieruchomość a wszyscy wkurzeni bo po co?Gdyby sprzedali to też niezadowolenie bo pewnie bankrut.Zawsze żle.Wyskoczycie przy pierwszej podbitce a w grudniu będziecie sobie pluć w brodę.Ja sprzedam moje akcje ale na głównym parkiecie.Obecna sytuacja poniekąd rozbawia mnie i jednocześnie nuży ale tak już widocznie musi być i tyle.
po co firmie nieruchomosc i to w dodatku na kredyt? jak maja dostac kredyt obrotowy skoro maja hipoteczny? nie znam bankow ktore kredytuja dwa razy jeden zastaw.
przejcie przejeciem , jednak drogo to kazdy potrafi kupic. nie rozpedzaj sie tak z marzeniami :)
Za stary jestem na marzenia.Po prostu ciężko jest ostatnio w krótkim terminie ugrać coś na logicznej spółce.Skoro więc nie można na krótko to pozostaje na dłużej a wg. mnie to jest faworyt i logiki tu nie brakuje.Nielogiczna jest obecna wycena ale to kwestia czasu.
i o to wlasnie chodzi ma tutaj byc kiszonka zeby ludzie oddawali z pocalowaniem reki swoje akcje.Juz w tej chwili jakby nie patrzec wystawionych jest 50tys co jest dosc duzym % aktualnego ff. Co by sie nie dzialo ja napewno nie rusze akcji w tym roku
(no chyba ze przebijemy 100zl ;D)
no i wstrzymuje się ze zleceniami na S przechode na K poniżen 5 a wy patrzcie i uczcie się - u 2 a ty jak taki cierpliwy to siedz bęz ruchu i czekaj na te swoje 50 Pozdrawiam
prymitymizm to w/g mnie wtedy gdy pisze się jaki to będzie odpał na 20 -50 zł brać brać bo pociąg odjeżdza ..... diś nie ruszałem BG i jaki mieliście obrót chyba jak sie nie myle 153 akcje ,jutro też się wstrzymam i zobaczysz czy będzie z 300 akcji . no niestety nie mamy zbyt dużej płynności,, a propo ja nikomu na forum nie ubliżam i tobie u2 też bym to poradził będziesz się lepiej czół nie bąć gorszy od tych najgorszych ,,prymitywów"
Nie używaj słowa na g....i pokrewnych a możesz pisać wszystko na co masz ochotę.Bez epitetów a jakiekolwiek prognozy akceptuję bo i tak wiem swoje.pozd
U2 mogą być i zardzewiałe rury i nocniki też byle by przynosiły zysk nie tylko zbijam kurs kupuje też jak znajdują się chętni poniżej ceny sprzedaży to czemu by nie korzystać z tego chyba że ty jesteś takim samarytaninem i jak się trafia okazja to nie korzystasz ,, na tym polega inwestowanie na GPW