• 5656 - za co mam bić brawo prezesowi? Autor: ~maly miki [93.175.71.*]
    5656, za parę dni walne, żadne ekscytujące wiadomości się nie pojawią, np bo niby dlaczego akurat teraz miałyby się pojawić - dlaczego więc przypuszczasz, że na walnym atmosfera wokół spółki się zmieni - czy prezes znowu obieca świetlaną przyszłość?

wiem, że wysokość kursu jest całkowicie obojętna kierownictwu tej spójki, ale jak się chce dostać absolutorium czymś należałoby się wykazać ...
  • Re: 5656 - za co mam bić brawo prezesowi? Autor: ~AS [78.133.192.*]
    Czy ktoś kto będzie mógłby zapytać prezesa dlaczego nie poinformował o zejściu poniżej progu procentoweg i czy wie co za to grozi?
  • Re: 5656 - za co mam bić brawo prezesowi? Autor: ~xawery [94.75.70.*]
    Chyba nic nie grozi... Spółka nadal w NC Lead. Prezio bez kary. Tutaj nie chodzi tylko o zejście poniżej progu, ale sprzedaż przez osoby mające dostęp do informacji poufnych, a to dużo gorzej.

5656, jakie odwołanie prezesa? Podobno zgłoszono 5,8 kk akcji. Prezio ma 2,9kk głosów. Wystarczy mu Parosa czy Ruciński. Już widzę forumowe obalenie prezesa. Dziecinada a nawet błazenada. Po pół roku odgrażania się nawet na walne nie pojedziesz :)). Jak zwykle kłapałeś jadaczką o wielkim kontrakcie, jak zwykle się nie udało. Kiedy teraz ustalisz termin? Proponuje bardziej odległy, może 2015? Życie szybko nie zweryfikuje twoich słów i unikniesz kolejnych upokorzeń, a sobie popiszesz?
  • W "Wodniku" nudy, gdzie jest impreza ? Autor: ~krvlik [83.17.105.*]
    j.w. :)

Nie mogłem dodać nowego wątku, więc doklejam tutaj - może się uda.
  • Re: W "Wodniku" nudy, gdzie jest impreza ? Autor: ~Slawek [89.174.230.*]
    Autor | ~AS [78.133.192.*] 2011-06-20 19:00
    Czy ktoś kto będzie mógłby zapytać prezesa dlaczego nie poinformował o zejściu poniżej progu procentoweg i czy wie co za to grozi?

A gdzie info (link) o tym ?

• Re: W "Wodniku" nudy, gdzie jest impreza ? Autor: ~AS [91.150.196.*]
    http://inwestor.aton.com.pl/var/userfiles/files/Relacje%20inwestorskie/aton-ht_akcjonariat_20042011.jpg

Przed emisją miał ponad 25%
  • Re: W "Wodniku" nudy, gdzie jest impreza ? Autor: ~Slawek [89.174.230.*]
    Dnia 2011-06-20 o godz. 23:52 ~AS napisał(a):
    > http://inwestor.aton.com.pl/var/userfiles/files/Relacje%20i
    > nwestorskie/aton-ht_akcjonariat_20042011.jpg

Przed emisją
    > miał ponad 25%

Czyli ma chłop wiarę w firmę.

P.S.
    Gdybym ja wierzył, że jakieś akcje mają mi dać emeryturę to na tak kluczowe WZA pojechałbym choćby z Gdańska.

[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.