• O zaczyna sie ;) Autor: ~Kuba [81.210.63.*]
    Nabycie aktywów o istotnej wartości - zakup nieruchomości.
    Zarząd Broad Gate S.A. informuje, że w dniu 14 czerwca 2011 roku, otrzymał z Sądu Rejonowego dla Warszawy - Mokotowa w Warszawie, VII Wydział Ksiąg Wieczystych zawiadomienie o dokonaniu wpisu Broad Gate S.A. jako właściciela przedmiotowej nieruchomości.
    Nieruchomość została sfinansowana w połowie ze środków własnych Emitenta, a w pozostałej części z kredytu bankowego. Cena nabycia nieruchomości wyniosła 3.800.000 PLN.
    Inwestycja w przedmiotowe aktywa trwałe jest długoterminowa i będzie służyła Emitentowi jako zabezpieczenie finansowania kredytu obrotowego przeznaczonego na dalszy rozwój działalności Emitenta.
    Podstawa prawna: § 3 ust.2 pkt. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".

Osoby reprezentujące spółkę:
    Piotr Jeleniewski - Prezes Zarządu
    Adam Brzeziński - Członek Zarządu
  • Re: O zaczyna sie ;) Autor: ~Fraktal [89.100.154.*]
    Czlowieku idz spac i spij spokojnie. Ja mam kupe kasy w BDG i spie spokojnie.
  • Re: O zaczyna sie ;) Autor: ~reuters [178.235.170.*]
    Dla mnie dalej wiele niejasności - w komunikacie nie ma nic o tym co to za nieruchomość, równie dobrze może byc to apartament, w którym prezio będzie mieszkał.

"Czlowieku idz spac i spij spokojnie. Ja mam kupe kasy w BDG i spie spokojnie".

No to wychodzi na to, że lunatykujesz, pbo piszesz na forum śpiąc "spokojnie" :-)

Rano zobaczysz co nasmarowałeś:-)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.107.24.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: O zaczyna sie ;) Autor: ~Broader [46.112.247.*]
    Spokojnie. Chłopaki działają na kilka spółek. Niech im będzie nieruchomość z hipoteką. Byleby skutecznie działali w podstawowym zakresie/: BG, Fesenko i RusOil.
    Czekam na wieści z walnego.
    Pozdrawiam
  • Re: O zaczyna sie ;) Autor: ~ufo [109.107.24.*]
    q.rwa, toz oni nic nie podali. to bylo w raporcie finansowym. spolka i tak ma juz dosc duzo zobowiazan, teraz kredyt na nieruchomosc i obrotowy (choc plus jest taki, ze ich przetrzepia lepiej niz my, tam napweno beda musieli doniesc dokumenty :])

agencje towarzyskie maja wysoki procent zwrotu, zawsze jak maja chate mozna zminic profil dzialalnosci ;)
  • Re: O zaczyna sie ;) Autor: ~Fraktal [89.100.154.*]
    Slyszales o przenosni ? Ja spie spokojnie.
    Słyszałem, a w którym miejscu niejaki Kuba napisał, że spać nie może lub śpi niespokojnie?
  • Re: O zaczyna sie ;) Autor: ~Broader [46.112.247.*]
    To jest bardziej metonimia na moje oko :)
    Tu nie figury retoryczne wchodzą w grę, a zła intrerpretacja, niewłaściwe wnioskowanie z błędnych i emocjonalnych przesłanek
    Jeżeli chodzi o nieruchomość, niech zgadnę kupili ją od PPG....

O 12:00 walne planowo miało się zacząć.....komunikat jutro, idę "spać spokojnie" :-)

Pozdrawiam akcjonariAT
  • Re: O zaczyna sie ;) Autor: ~tuskin [83.26.205.*]
    Czy to nie jest przypadkiem na tej spółce ten sam Fraktal,co wypisuje na innych spółkach niestworzone rzeczy i obraża kobiety?Jeżeli to on no to mamy przerąbane na tej spółce.Gdzie on tylko wlazł,wszędzie spółki dołowały a on razem z e swoimi pieniędzmi.Tak było na smoku,tak jest na MWTenis i tak samo jest u niego na BDG.Jak on tu wlazł na tę bardzo dobrą spółkę,kto mu na tym forum podpowiedział?Trzeba znależć sposób aby go stąd wysiudać,oczywiście jeżeli chodzi o tego Fraktala-nieznośnika przynoszącego pecha sobie a przy okazji i innym.
  • Re: O zaczyna sie ;) Autor: ~zorba [79.166.113.*]
    a no tak,przyniósł ci pecha dziś ,-10%
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.