• czy to już koniec? Autor: ~vvv [213.238.111.*]
    wygląda na to że już nikt nie posiada papieru, cisza całkowita nic się nie dzieje, kurs się wali małymi ilościami, co dalej? do czego ta firma zmierza?
  • Re: czy to już koniec? Autor: nomi1 [83.10.85.*]
    Zadaję sobie to samo pytanie...
  • Re: czy to już koniec? Autor: ~vvv [213.238.111.*]
    czyli jest nas 2, a kurs pędzi w przepaść, bez obrony, bez informacji, czyli kasa na wieczność umoczona:( trzeba zakopać papier na rok lub dwa i zobaczymy co się urodzi)
  • Re: czy to już koniec? Autor: ~nomi [83.10.85.*]
    Nie podoba mi się to.... firma ma w nosie inwestorów...
  • Re: czy to już koniec? Autor: ~ywon [89.229.153.*]
    Jest nas trzech. Ja czekam. Napewno nie sprzedam. Mam nadzieję, że odrobię stratę a nawet coś zarobię, a srednią mam nie do pozazdroszczenia.
  • Re: czy to już koniec? Autor: ~TORRES [87.105.235.*]
    internetowy balon... ładnie wszystko wygląda jak prezes zachwala w studio ...ale tak naprawde po co komu taki biznes? i tyle w temacie...
  • Re: czy to już koniec? Autor: ~nomi1 [83.27.15.*]
    To jednak już KONIEC... Toni bez żadnych informacji. Już chyba nawet właściciel opuścił pokład tylko my o tym nie wiemy...
  • Re: czy to już koniec? Autor: ~vvv [88.0.155.*]
    cisza cos niesamowitego.....koniec bliski czy moze jakis zaplon i winda? sezon ogorkowy!
  • Re: czy to już koniec? Autor: ~king mafrundi [86.63.103.*]
    Ma ktoś jeszcze te akcje?
  • Re: czy to już koniec? Autor: ~vvv [213.238.111.*]
    tu akcji mają ludzie pelne wory, kupowane znacznie wyżej niż jest dziś, masakra sie zrobiła, cisza, spólka zamilkla, nie wyglada to ciekawie, zjazd,zjazd..jak długo jeszcze, chyba czas zacząć uśreniac cena wydaje się być atrakcyjna.
  • Re: czy to już koniec? Autor: ~vvv [81.219.7.*]
    czy jeszcze ktoś posiada papiery? zejdziemy do 1 zł? czy moze jednak firma coś powie, jakiś komunikat, cisza milczenie....zgroza
    mam z dwiescie parę akcji po ponad 5 pln i czekam spokojnie
  • Re: czy to już koniec? Autor: ~nono [213.17.225.*]
    Co to za akcjonariusz -- ja mam kilka tysięcy akcji (zdaje się że powyżej 4000 ) i co jakiś czas uśredniam i dokupuje i cierpliwie czekam co z tego wyjdzie .
  • Re: czy to już koniec? Autor: ~luki [178.36.88.*]
    Nic z tego nie wyjdzie sam miałem po 5zl i pusciłem po 3zl i sie ciesze bo odrobiłem na innych z głownego nc to syf tu juz nigdy sie nie wyjdzie z zyskiem bedzie coraz nizej niestety
  • Re: czy to już koniec? Autor: ~qe [194.117.241.*]
    Dnia 2011-06-15 o godz. 13:01 ~vvv napisał(a):
    > wygląda na to że już nikt nie posiada papieru, cisza
    > całkowita nic się nie dzieje, kurs się wali małymi
    > ilościami, co dalej? do czego ta firma zmierza?

Do tego zmierza..

Odwołanie prognoz wyników finansowych na lata 2011 i 2012

Zarząd Spółki Air Market SA w świetle przedstawionych w raporcie kwartalnym za II kwartał 2011 roku wyników finansowych, odwołuje prognozy wyników finansowych tj. przychody ze sprzedaży, EBITDA oraz wyniku netto na 2011 i 2012 rok, które były publikowane w Dokumencie Informacyjnym sporządzonym na potrzeby wprowadzenia akcji serii A i B do obrotu na NewConnect.

Na osiągnięte dotychczas przez Emitenta wyniki finansowe wpływ miało wydłużenie okresu zastosowania promocyjnych stawek za korzystanie z systemu aplikacji, co uniemożliwiło uzyskanie wyników, takie jak zaprognozowano. Na podstawie informacji zwrotnych uzyskiwanych od klientów korzystających z serwisu Charterly.com, Emitent pracuje nad modyfikacją modelu generowania przychodów.

Podstawa Prawna: § 3 ust. 2 pkt 15 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku NewConnect"

Osoby reprezentujące spółkę:

* Bartłomiej Herodecki - Prezes Zarządu
    * Kolja Leo - Wiceprezes Zarządu
    takie info i rośnie,dziwne.
[x]
MOLIERA2 -1,18% 0,08 2025-11-19 10:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.