Dnia 2011-06-15 o godz. 10:34 ~kk napisał(a):
> ja ustawiłem cene sprzedaży 9 zeta - co o tym myślisz???
Nie nowy posiadacz , trzymam od debiutu .. Spółka ma duże szanse rozwoju + otrzymane dotacje to godziwa wycena w/g mnie to ~~ 6zł ...O Rubicon byłbym raczej spokojny choć ostatnie info trochę niepokoi ...
wnioski z AT będą nużne za parę tygodni na tej spółce, teraz tylko obserwacja ustawień coś daje i mocowania przy fixie. i nie po to tyłek męczę żeby podawać szczegóły co zobaczę.
Dnia 2011-06-15 o godz. 11:02 ~dcc napisał(a):
> wnioski z AT będą nużne za parę tygodni na tej spółce,
> teraz tylko obserwacja ustawień coś daje i mocowania przy
> fixie. i nie po to tyłek męczę żeby podawać szczegóły co
> zobaczę.
Jak tak bardzo tyłek męczysz to oszczędź nam szczegółów ...Fe okropne ..;-)
Dnia 2011-06-15 o godz. 12:22 ~kk napisał(a):
> 3 zeta pokonane - czakamy na widły
Trochę mnie pajac nie pokoi ze swoimi 66 000 który ustawił się w karnecie na 4 zł . Miał tego towaru ponad 73 ooo i tak się buja z tym bagażem od jakiegoś czasu nie mając pomysłu jak się tego pozbyć ..
Dnia 2011-06-15 o godz. 13:52 ~hkk napisał(a):
> za to obrażanie mojego t. DAMSKIEGO notabene trochę nagonię
> na East Pictures, rzućcie okiem bo tam siędzę od pól roku,
> dzisiaj jest przełom.
Dnia 2011-06-15 o godz. 14:53 ~igor napisał(a):
> Skoczki już na belce więc zaraz bedą skoki cosesyjny
> rytuał ...
Tak jak pisałem wcześniej nieszczęsnik zdjął swoje 66 000 ze sprzedaży po 4 zł i wali w końcówce . Te pakieciki po 1000 ,2000 to jego ...Co za idiota ...
Dnia 2011-06-17 o godz. 10:23 ~KK napisał(a):
> info jest - szału nie ma
Trochę blokuję nas ten cudak ze swoim pakietem . Nikt nie kwapi się aby go sponsorować . Ale info bardzo pozytywne finansowanie mają na kilka lat do tego dochodzą dotacje ...
Dnia 2011-06-17 o godz. 15:07 ~kk napisał(a):
> poprawa chyba w przyszłym tygodniu
Jak się zamknie p/w 10 % też będzie O.K chyba , że cudak znów będzie sypał pod koniec sesji ..Myślę , że jak będzie oficjalne info o przyznaniu dotacji w kwocie 40 mln (na razie jest wstępna decyzja ) to dopiero się zacznie ruch na papierze . Więc warto wcześniej się zaopatrzyć ...
wrażenie jakby ktoś zbierał małymi pakietami, jednocześnie pilnując aby kurs za bardzo nie urósł, ale może byc różnie - pytanie czy jest ktoś z większą łyżką na papierze, inwestor z większym pakietem bardziej się pilnował ale to może oznaczac tyle że posypie przy większym obrocie - mimo, że obrót nie za duży sesja pozytywna zostało komus pewnie z 50 tys papiera to nie za dużo, jak będzie info o dotacji licze na odcięcie od papiera w kilka minut ale czy będzie w niedługim terminie - oby bo na NC jest wiele firm które odchodzą w zapomnienie mimo, że miały wszystko co potrzebne do wzrostów, zabiją NC tymi emisjami