a zara zpojawią się infa o spałceniu kredytu i że zarząd kupuje akcje, dzięki tej sytuacji można baaardzo tanio kupić co zreszta zrobię a dla mnie czym wiecej spadnie tym więcej kupię bo tu będą piękne wzrosty mimo waszych narzekań. nara
Proszę bardzo jaki optymista - Dzwoniles do wrózki z Tele5 - Aggi Soyali - Co Ci powiedziała, ze zarząd wywinduje akcje do 10 zl?? Smiech na sali - zero pozytywnych informacji - Oszusci!!!
Nikt nie nagania na spadki - to realne spojrzenie - zrobili nas w ch...brzydko mowiac i w cholere ludzi kupilo za 4 zl lub wiecej....takze darujcie sobie gadanie o naganianiu - mam sie cieszyc tak?? Stracilem pieniadze przez tych baranów!!!
Mam akcje obydwu spółek, wejdź na forum IZNS i poczytaj post "Promet zaprzestał działalności" - jeżeli to nie naganianie to jak to nazwać. A co do Prometu to przykro mi ja nie kupowałem tak wysoko.
a jak na forum by napisali dzisiaj koniec świata to też być każdemu wmawiał że tak będzie bo ktos chciał wpisał takie "krzykliwe" hasło?? pomyśl co piszesz. nara
wiesz na tym forum znajdzie się sporo osób które chcą wykorzystać "potkniecie" aby spróbować u części osób mało dociekliwych wzbudzić ich do szybkiej wyprzedaży. wiem tez sa tacy którzy dzisiaj narzekaja niemiłosiernie a jutro będa zachwalać pod niebiosa. nara
Nie tylko na tym. To może mieć czasem także zalety, wzmożona aktywność naganiaczy zwykle świadczy o sporych możliwościach spółki. Gniotem by sobie nikt d... nie zawracał.
nie porownuje ale zwracam uwagę że strate poniesiesz jak dopiero sprzedasz akcje, a dopoki nie sprzedasz są to straty "wirualne", po burzy wychodzi słońce i tu też tak będzie . jeżeli miałoby być inaczej to zarząd siedział cicho, a nie rzetelnie informował o sprawach. wynika z tego że zarządowi zależy na przejrzystości i jestem optymistą.