Termin publikacji nowej strategii Spółki
Zarząd Spółki Blue Tax Group S.A. w związku z uaktualnieniem strategii rozwoju Spółki informuje, że opublikuje przedmiotowy dokument w poniedziałek 20.czerwca 2011 roku.
Podstawa prawna: §3 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
trwa cisza przed 20.06
jeśli strategia zostanie pozytywnie przyjęta to jedno zlecenie i 0,06 pozamiatane, jeśli zostanie źle przyjęta to niewielkie ryzyko spadku bo w lipcu zapewne wstępny raport za IIQ i znowu zysk
dla nas chyba lepiej byłoby aby spółka przynosiła permanentnie straty wtedy idąc śladami np Victorii czy Marsoftu mielibyśmy kilkuset % wzrost spekulacyjny a tak to dupa
ja też patrze bardzo optymistycznie na tę spółkę - nie zamierzam zmniejszać zaangażowania przez co najmniej 3 miesiące nawet jak będziemy na tym samym poziomie co dzisiaj, chociaż mogłaby już ruszyć i przebić roczne maximum
Tu zawsze jacyś goście ( CIENIASY) próbują ograć nas
Aby skupić ,zbić kurs a kończy się tym że zniechęcenie do spółki narasta i robi się zero obrotu
Pytam się gościu ; jeśli kupisz po 6gr a sprzedasz po 10 gr to nie zarobisz?????
Pisałem że na Veno stado baranów -miałem racje????
Dlaczego bo kupując po 5gr zaraz wystawiali po6gr sprzedaż ,niby jak miało rosnąć
Jedni drugich robią w konia i jeszcze się obrażają jak im prawdę powiem
Gościu przez pół roku zbija kurs aby kupić po 4gr , zapomni że tu zarobisz .