• info Autor: ~kifer [46.113.155.*]
    Termin publikacji nowej strategii Spółki
    Zarząd Spółki Blue Tax Group S.A. w związku z uaktualnieniem strategii rozwoju Spółki informuje, że opublikuje przedmiotowy dokument w poniedziałek 20.czerwca 2011 roku.

Podstawa prawna: §3 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
  • Re: info Autor: ~kifer [46.112.76.*]
    trwa cisza przed 20.06
    jeśli strategia zostanie pozytywnie przyjęta to jedno zlecenie i 0,06 pozamiatane, jeśli zostanie źle przyjęta to niewielkie ryzyko spadku bo w lipcu zapewne wstępny raport za IIQ i znowu zysk
  • Re: info Autor: ~o co kaman [89.231.126.*]
    dla nas chyba lepiej byłoby aby spółka przynosiła permanentnie straty wtedy idąc śladami np Victorii czy Marsoftu mielibyśmy kilkuset % wzrost spekulacyjny a tak to dupa
  • Re: info Autor: ~kifer [46.112.76.*]
    spoko, przecież niedawno było 0,03 a korekty prawie nie było więc ludziska nie wywalają, jestem optymistą na przyszłość
  • Re: info Autor: ~o co kaman [89.231.126.*]
    ja też patrze bardzo optymistycznie na tę spółkę - nie zamierzam zmniejszać zaangażowania przez co najmniej 3 miesiące nawet jak będziemy na tym samym poziomie co dzisiaj, chociaż mogłaby już ruszyć i przebić roczne maximum
  • Re: info Autor: hanys705 [94.251.155.*]
    Narazie odpoczynek.
  • Re: info Autor: ~perfeciar [83.26.158.*]
    Tu zawsze jacyś goście ( CIENIASY) próbują ograć nas
    Aby skupić ,zbić kurs a kończy się tym że zniechęcenie do spółki narasta i robi się zero obrotu
    Pytam się gościu ; jeśli kupisz po 6gr a sprzedasz po 10 gr to nie zarobisz?????
    Pisałem że na Veno stado baranów -miałem racje????
    Dlaczego bo kupując po 5gr zaraz wystawiali po6gr sprzedaż ,niby jak miało rosnąć
    Jedni drugich robią w konia i jeszcze się obrażają jak im prawdę powiem
    Gościu przez pół roku zbija kurs aby kupić po 4gr , zapomni że tu zarobisz .
  • Re: info Autor: ~Roman [95.51.171.*]
    Widzę że w końcu ktoś jeszcze to zaważył
  • jedno zlecnie moze wymiesc 6gr, 7gr i za-HYCZYC o 8gr Autor: ~oliy [81.100.167.*]
    pierdolniecie moze byc niezle
    warto poczekac z walorem
[x]
BELEAF 0,00% 3,42 2025-10-27 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.