Kochani ci co mają akcje spokojnie trzymać, a ci którzy nie mają, niech kupują pełne worki. Powtarzam jesień nasza. Tylko jeżeli będzie silna korekta to się nie zrażać i nie sprzedawać tylko dokupować.
Basia mówiąc o jesieni miała na myśli IV kwartał...jeśli pytasz dlaczego tak myśli - przeanalizuj spółkę :). A swoją drogę,po co pytać o wiek :)? Czy zrobi to jakąś różnicę ;)?
Pytanie o wiek nie zrobi żadnej różnicy, ale nie jest to tez najmniejszy powód, aby kasować wpis danej osoby. świadczy to o poziomie inteligencji moderatora. Również to czy Basia napisze, że będzie rosło lub spadało nie ma żadnego znaczenia, przynajmniej dla mnie. Ja kieruje się wyłącznie sowim rozumem.
Jest czy nie jest to trzeba być naprawdę głupim, aby podejmować decyzje na podstawie rekomendacji ludzi piszących na forum. To też dziwię się ludzim piszącym kupuj, sprzedaj lub trzymajcie. Ten kto to pisze chyba tak naprawdę nie zastanawia się do kogo pisze, a próbuje jedynie uspokoić swoją psychikę. No bo ile osób dokupi bo jakaś tam Basia tak napisała... Może znajdzie sie kilku leszczy, ale to wszystko...
Oczywiście,że ktokolwiek co pisze - nie zmieni to stanu rzeczy. I brawo dla Ciebie(123) - że kierujesz się własnym rozumem i doświadczeniem. To znaczy,że inwestujesz świadomie. Co do Polic, no,na dziś opór na poziomie 14 zł wydaje się być ciężki do przebicia...ale wydaje się być kwestią czasu jego przebicie...pozostaje cierpliwość i wytrwałość. Pozdrawiam wszystkich :)!
Nie jestem żadnym móziem, ale powiem że właśnie mózio na forum wypowiadał się obiektywnie i rzeczowo. A inwestuje każdy indywidualnie , i powiem tylko że wrócimy do tematu we wrześniu- jak będzie 18-20 zł i wtedy każdy mi stawia flaszkę jak do tej kwoty dojdzie. Pozdrowionka !!!