• no no no.... Autor: ~Petruss [89.186.0.*]
    no i jak tam cwaniaki widzę, że ze strych bywalców zostałem tylko ja hahahaha i to jeszcze do tego ten, który od bez mała roku mówił na forum, że to ściema... ci co już nowe fury sobie mieli kupić za sprzedane akcje po 15 zł i więcej, liczą kasę a leszczyna liczy wtopę.... ale macie nauczkę i pamiętajcie na tym forum spotkałem dosłownie kilku, którzy potrafią napisać to co naprawdę uważają..... ech chłopaczki szkoda mi Was sytuacja podobna do techmeksu choć tu jeszcze nie można przesądzać o upadłości bo ta spółka jeszcze działalności nie rozpoczęła hahahaha ale zagrywka naganiaczy przyniosła ten sam wynik... cóż tak czy inaczej życzę powodzenia....
  • Re: no no no.... Autor: biker. [46.112.113.*]
    A tak w ogóle to o co Ci chodzi...?
    Tu nie potrzeba naganiaczy kolego...
    Walor już zdechł, jest tylko kwestia intesywności smrodu...!
  • Re: no no no.... Autor: ~jj [188.146.80.*]
    CCCCCCCCCCC całkiem mocno juz sięgneło dna bo nawet nikt nie pisze obrót jak w kiosku na osiedlu post PGR-owskim To chyba zdycha normalnie ostatnie podrygi postperelowskiej ostrygi
  • Re: no no no.... Autor: ~trefl [83.7.63.*]
    a ja dalej kupuje malutkimi pakiecikami i dalej już tradycyjnie pozdrawiam szaleńców, bo ciagle uważam że " w tym szaleństwie jest metoda " tej ekipie ( jak narazie ) chyba nie zalezy na opini, za to na kasie a i owszem, pewnie jeszcze trochę spadnie ale wytrzał może być taki że nam buty pospadaja, czego wszystkim akcjonariuszom życzę.
  • Re: no no no.... Autor: ifj [88.220.148.*]
    do Petrussa: .....minusem tego forum jest przede wszystkim to, że byle rozpieszczony dzieciak może tu zamieszczać posty....
  • Re: no no no.... Autor: ~re [79.191.198.*]
    petrus spuść troche na 40 gr ,to jeszcze dokupie.nie byj zachłanny.
[x]
CCENERGY -1,27% 0,31 2025-10-06 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.