no i jak tam cwaniaki widzę, że ze strych bywalców zostałem tylko ja hahahaha i to jeszcze do tego ten, który od bez mała roku mówił na forum, że to ściema... ci co już nowe fury sobie mieli kupić za sprzedane akcje po 15 zł i więcej, liczą kasę a leszczyna liczy wtopę.... ale macie nauczkę i pamiętajcie na tym forum spotkałem dosłownie kilku, którzy potrafią napisać to co naprawdę uważają..... ech chłopaczki szkoda mi Was sytuacja podobna do techmeksu choć tu jeszcze nie można przesądzać o upadłości bo ta spółka jeszcze działalności nie rozpoczęła hahahaha ale zagrywka naganiaczy przyniosła ten sam wynik... cóż tak czy inaczej życzę powodzenia....
CCCCCCCCCCC całkiem mocno juz sięgneło dna bo nawet nikt nie pisze obrót jak w kiosku na osiedlu post PGR-owskim To chyba zdycha normalnie ostatnie podrygi postperelowskiej ostrygi
a ja dalej kupuje malutkimi pakiecikami i dalej już tradycyjnie pozdrawiam szaleńców, bo ciagle uważam że " w tym szaleństwie jest metoda " tej ekipie ( jak narazie ) chyba nie zalezy na opini, za to na kasie a i owszem, pewnie jeszcze trochę spadnie ale wytrzał może być taki że nam buty pospadaja, czego wszystkim akcjonariuszom życzę.