• dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~Jacek z Grochowa [89.72.103.*]
    kupiłbym po tej cenie ze 300 K, a może ktoś chciałby się dogadać poza rynkiem, jestem zainteresowany nawet większym pakietem, powiedzmy 500 K po 16 gr.
    Pozdr. J.
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~maro66 [145.237.87.*]
    Popieram w 100 %, ale prawdą jest że popytu niet.........
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~jh [194.181.128.*]
    http://www.pb.pl/2/a/2011/06/13/PSE_Operator_wyda_85_mld_zl_na_sieci
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~Jacek z Grochowa [89.72.103.*]
    Rozpoczalem zbieranie i ja od 18 gr. rozlozylem zakupy po 1/4 do 15 gr. :) Ceny b. rozsadne, zwlaszccza. c/z c/wk
    Pozdr.! J.
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~tomek_w31 [81.15.192.*]
    hahahaha
    powodzenia !!!!!
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~wbab [86.42.89.*]
    chetnie oddam 80k akcji za 0,2. dogadujemy sie?
    pzdr
    500 K po 16 gr. moge wydac 84 tys. na te spolke i dogadac sie poza rynkiem. Obecnie zaczalem zbieranie z rynku
    Pozdr.! P.S - b. powazna oferta
    P.S2 - mam dosc duzo akcji w bipromecie, ktore sukcesywnie sprzedaje w przedziale 8-9 zl. Nie wykluczalbym nawet wiekszej sumy, o ile np. bipromet poleci na 9,90, to splynie mi jeszcze jakies 40 tys zł.
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~lol [87.205.249.*]
    poza rynkiem to na panienki wydaj swoje 84 klocki tylko sie zabezpieczaj, rob SL w Unimilu
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~Jacek z Grochowa [79.187.176.*]
    wpadlo dzis znowu i dostawilem jeszcze batonik 80 tys. Reszta porcjami do 15 gr. Spuszczać mi śmiało proszę, wyzbieram każdą ilość
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~MAG03 [83.28.171.*]
    .... pamiętam kolego Twój SZPAN na BPC.......
    Twoje pojawienie się dobrze wróży spółce............
    myślę, że pamiętasz jaki kurs obrał kierunek po Twoich nędznych wypocinach.
    Powiem krótko, nie wiesz co mówisz, tacy powinni po prostu milczeć.
    Jestem pewna, ze cierpliwi będą nagrodzeni, powodu do nerwowych ruchów póki co, nie ma. Ostatnio czas nie pozwala mi śledzić tej spółki tak, jakbym chciała, ale spółki z tego "porfela" są w miare pewne, tyle że mocno "mułowate" i wybitnie dla cierpliwych.
    Pozdrawiam
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~asdfg [188.165.246.*]
    Na bpc mial racje, zjechalo do 21 groszy i tam kupilem i zarobilem ponad 300 %. Podobnie bna centrozapie, czytuje jacka czasem, jest jeszcze jeden wróż - maciej, ale z Krakowa, aktywny na petrolinvest, z trafieniami ok. 80 %. Takze czytaj koleżanko uważnie bo każdy się chełpił, że BPC pojdzie w górę, podczas gdy spuscili kurs na 20 gr. i z tamtego poziomu rakieta. Wiekszosc, niestety oddala akcje, a ja dzieki jackowi z grochowa kupilem za 22 i 21 gr.
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~MAG03 [83.28.163.*]
    Kolego, wtedy kiedy było 20gr, pan Jacek czekał najpierw na 15, potem nawet po 12....
    I żadnej merytorycznej wypowiedzi, tylko prosty szpan.

Ty trafiłeś na samiutkie dno, ja miałam średnią 27 groszy, zarobiłam ponad 200 procent.
    Ale na temat PBC wiedziałam dużo, i też niektóre wiadomości ze spółki mnie zaskakiwały.......
    O tej spółce wiem mniej, a zachowań w stylu pana Jacka ja nie akceptuję.
    Albo ktoś ma coś do powiedzenie, albo nie.......
    I tyle
    Pozdrawiam
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~asdfg [188.165.246.*]
    Mylisz sie bardzo, Jacek pisal wyraznie przy 28-29 gr, ze spadnie i spadlo i sam sie obkupil. Taki ma prawdopodobnie cel i jest bardzo dokladny w szacunkach. ja powielam jego ruchy, tak zrobilem na KCI, na czp i bipromet i wszedzie zarobilem. Na czp wywalilem akcje kupione po 40 gr. za 42, teraz sa po 32. Ogolnie jestem do przodu jakies 160 % przez ostatni rynek, gdzoe index nc spadl, a to dzieki powielaniu ruchow jacka. uwazam, ze ma racje i BPC spadnie znowu na 20 gr. lub nizej, kwestia czasu, ale tam gdzie sie pojawil, wlasciwie nigdy nie zauwazylem pomylki. Takze kolezanko mozesz nie trawic Jacka, ale jak pisze, ze juz warto LUG zbierac to warto i zbieraj. Zyskow zycze i pozdr. A. Koshiba
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~luger [89.72.109.*]
    cały czas było i jest warto
    ja siedze kilka groszy wyzej i tez zarobie
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~niko [149.156.67.*]
    baza klepana na 19 groszach.
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~MAG03 [83.28.80.*]
    Ok, będę obserwować, jeśli zle oceniłam, napewno przeproszę.
    Widziałam wpisy pana Jacka na forum innych spółek, które także mam w portfelu, więc trudno nie bedzie.
    Faktem jest faktem, ze on sie pojawia w określonych momentach, ......
    Jeśli chodzi o LUG, trochę mam, dokupywać raczej nie będę, i powiem tak, cieszę się, że go mam.
    Czy słusznie, czas pokaże
    pozdrawiam
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~maro66 [212.160.158.*]
    POMOCY!!! Kupiłem najpierw 30000,potem 42989 ale niech ktoś mnie wspomoże bo mi kasy zaczyna brakować!!!!!
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~tomek_w31 [81.15.192.*]
    hehe dobre :) :) :)
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~maro66 [212.160.158.*]
    No to zebrałem jeszcze 50000, POMOCY!!!, sam nie dam rady. Idę na spacer po przepięknej Juracie. Wrócę i ma być 0,23 :)
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~Lugowski [78.8.166.*]
    Ratuj kasę i w poniedziałek wywal wszystko PKC.
    Uspokoisz psychę a potem dokupisz po 10 groszy.
    To nie pójdzie w górę. Scalą akcje 10:1 i nowa emisja 5.000.000 sztuk w rynek
    Seria F czy Zet to bez znaczenia.
    I tak non stop jak z FON-em

• uważaj nie wiesz z kim grasz Autor: ~prawnik [31.63.179.*]
    taaaak następny prorok
    było WZA?
    jest emisja?
    nie kombinuj bo przekombinujesz
    za to możesz ##############

Zgodnie z art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. Nr 183, poz. 1538 z późn. zm.) - dalej ,,Ustawie o obrocie" - zakazana jest manipulacja instrumentem finansowym, którą stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu, w tym Internetu, lub inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych, jeśli osoba rozpowszechniająca takie informacje wiedziała lub przy dołożeniu należytej staranności mogła się dowiedzieć, że są to informacje nieprawdziwe lub wprowadzające w błąd. Na każdego, kto dokonuje manipulacji w ww. sposób, Komisja Nadzoru Finansowego, na podstawie art. 172 Ustawy o obrocie może nałożyć karę pieniężną w wysokości 200.000 zł lub karę pieniężną do wysokości dziesięciokrotności uzyskanej korzyści majątkowej albo obie te kary łącznie.

pa
  • Re: uważaj nie wiesz z kim grasz Autor: ~Lugowski [78.8.70.*]
    To nerwy i chęć aby poprawił się kurs. Oczywiście, że ta wypowiedź jest frustrująca i pełna zażenowania w temacie spadku kursu.
    Proszę, aby inwestorzy nie brali mojej poprzedniej wypowiedzi pod uwagę.
  • Re: uważaj nie wiesz z kim grasz Autor: ~leszczynsky [31.63.137.*]
    nerwy to ja trzymam na wodzy. jestem spokojny -sprzeda Wtorkowski sprzedam i ja proste nie...
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~maro66 [145.237.67.*]
    Do diabła nikt tego nie kupuje?????. TYlko ja???. Do roboty...........
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~luger [89.72.109.*]
    Jacek z Grochowa - podajesz typy na wszystkie spółki które posiadasz czy tylko niektóre ?
    w wieszosci, niektore walory sie nie kupily i czekam cierrpliwie w kolejce
    pozdr. J
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~slawek [89.79.223.*]
    to juz zapakowałes wczoraj było 17
    Kupuje w interwalach, wczesniejsze 18 wywalilem po 20, odkupilem znowu po 18, teraz czekam na 16 najwieksza transza :) jestem na bardzo duzym plusie na tej spolce, a tamtym roku jak szarpalo to cos kolo 30 razu obrocilem na roznicy 1 - grosza, ale czescia akcji, ostatecznie sprzedajac wiekszosc po 26 gr. 1/3 zawsze trzymam, nawet przez cala besse, ale tu ta 1/3 jest jakby za darmo, natomiast co do spolki jest OK, stad chce tu wieksze pieniazki wlozyc. uwazam, ze dno jest na 14 gr. Ale przy 16 chce miec tyle ile postanowilem. Dodam, ze pojawila sie inna fajna spolka tanio - Intercapital Property Development ADSIC (ICD) - i tu dzis skubnalem po 1,91, ale przypoluje na wieksza ilosc, w bulgarii jest wyceniana na grubo pow. 2 leva i beda dywidendy. Obecna bessa na NC, ktora rozpoczela sie jesienia daje sporo okazji do zakupow, ale jeszcze za wczesnie by wchodzi calosca. jestesmy gdzies w polowie, beda ruchy korekcyjne z pewnoscia, choc indeks zmierza na 45 pkt, gdzie jest dno obecnej bessy (dosc lagodnej, ale to nie korekta)
    Pozdr. J.
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~maro66 [94.40.27.*]
    Panie JzG, na 16 gr jest 7 zlecen na niecałe 53000, które to Pana?????????.Nie uważam się za potentata finansowego (wręcz przeciwnie) ale mam tego coś koło 400000
    Mam dwa rachunki maklerskie, e-makler i e-promak, ale tam sie jeszcze nie ustawilem, na 17 gr. juz jestem. Jesli bede za duzo pisal wysledzicie mnie. Al podpowiem kim jestem z jednego rachunku. Wywalilem w rynek np. wczoraj 1 akcje bipromet-u i dzis 999, a dokladnie 998+1. Bedzie latwiej :)
    Pozdr.!
  • Re: dawać śmieciucha na 18 gr Autor: ~LargoMLN [15.195.185.*]
    Jacek tylko nie oddawaj po 18 bo nigdy nie odbije :)
[x]
LUG 4,29% 1,70 2026-05-13 13:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.