Co sądzicie o systematycznym zasypywaniu 0,07 gr pakietami po 100, 200 tyś. ?
Ktoś celowo trzyma kurs i chce postraszyć?
Od kilu sesji jest podobny scenariusz. Hmmmm
W wolnym obrocie około 20 mln akcji.Część na pewno zapakowane przez "nas" małych i trzymane - tak myślę, więc kto sypie i czym?
Pozdrawiam
wg komunikatów o zbywaniu akcji w zeszłym roku prez największego akcj to zostało mun k 35M, drugi ma 20M, Invest 15M co daje 70, czyli w obrocie jest co najmniej 30 mln, z czego sporo ktoś skupił po 4-5 gr, więc pewnie wychodzi na 7gr
Czy to nie dziwne, że wychodzi przed info o roztrzygnięciu sprawy żwirowni?
4-5 gr do 7 jest 75-40 % to dużo, ale ART Expo w lutym brało po 10gr.
Czy to nie dziwne czy też celowe zachowanie dużego gracza, przed myśle pozytywnym
info?
Pozdrawiam
Trochę dziwne, to fakt, ale jak ktoś przyciął 50% kupując po 4-5 a sprzedając po 7 to nie czeka na info, zwłaszcza że nie wiadomo kiedy ono będzie, a poza tym nawet jak będzie pozytywne to nie wiadomo czy dźwignie kurs bo to NC...... Artefe nie raz publikowała pozytywne infa o kontraktach, etc, a kurs i tak dołował, jedna wielka spekuła..
Mi to wygląda na przerzucanie z koszyka do koszyka. Na 0,08 nie mogą tego zrobić bo jest kolejka poustawiana. Ładnie natomiast prezentuje się wykres. Też uważam, że może nie być pompowania kursu po podpisaniu umowy przeniesienia własności ale bardziej interesuje mnie to, że jest szansa na zmianę trendu. Dano ładny sygnał na solidnym wolumenie. SMA zaczynają zakręcać do góry. Troszkę akcji jest do zebrania ale jak zacznie się skubanie to zostaną zdjęte. Pewnie i tak skończymy dzisiaj na 0,08 aby wykres ładnie wyglądał.
Dnia 2011-06-13 o godz. 09:49 ~bolo napisał(a):
> wg komunikatów o zbywaniu akcji w zeszłym roku prez
> największego akcj to zostało mun k 35M, drugi ma 20M,
> Invest 15M co daje 70, czyli w obrocie jest co najmniej 30
> mln, z czego sporo ktoś skupił po 4-5 gr, więc pewnie
> wychodzi na 7gr
a czytałeś Waść komunikaty o spzredaży akcji przez M.Ruchwa.....? Poczytaj trochę komunikatów a potem osądzaj kto głupoty pisze.. Do swojej trudno się przyznać.
Będzie OK
Zawsze przed INFEM jest lekka obsuwa!!!!!!!!!!
Co niektóry niecierpliwy wyskakuje, czego oczywiście będzie żałował!!!!!!!!!!
Do pdpisania umowy o zakup żwirowni Jest blizej niż dalej!!!