Ja mam ten papier i z przerażeniem patrzę jak co roku zalicza coraz niższe poziomy. Wchodziłem w niego przy poziomie 11 zł za akcję a teraz mamy 2 zł. Jest jednak nadzieja, że w przyszłym roku spółka nieco odbije bo w realizacji jest kilka projektów, które powinny być gotowe w połowie przyszłego roku. Nadzieja jest ale papier do tego czasu raczej będzie się kisił na tych poziomach.
macie tutaj skup akcji, ale jak widać jak na razie niewiele to zmieniło:
Raport Bieżący nr 11/2012
Zarząd Spółki DOMEX-BUD Development S.A. informuje, iż na podstawie uchwały nr 11/06/2012 ZWZA z dnia 20 czerwca 2012 roku w sprawie udzielenia Zarządowi Spółki upoważnienia do nabycia akcji własnych, dokonał skupu akcji własnych. Ilość zakupionych akcji imiennych w dniu 26 lipca 2012 roku wynosi 171 000 (słownie: sto siedemdziesiąt jeden tysięcy) sztuk po cenie 1,50 złote za akcje. Nabyte akcje stanowią 3,16% w kapitale zakładowym Spółki oraz 3,16% w ogólnej liczbie głosów na WZA Emitenta.
Jednocześnie Emitent informuje, iż w obecnej chwili posiada 171 000 (słownie: sto siedemdziesiąt jeden tysięcy) sztuk akcji własnych, co stanowi 3,16% w kapitale zakładowym Spółki oraz 3,16% w ogólnej liczbie głosów na WZA Emitenta, Średnia cena zakupu wynosi 1,50 złotych. Zarząd Spółki informuje, iż będzie dalej realizował upoważnienie ZWZA do nabycia akcji własnych w terminie do 20 czerwca 2017 roku.
zgodnie z zapowiedzią z raportu za I półrocze, przychody z obecnych inwestycji mają się pojawić w Q4 2012 i Q1 2013, gotówki w kasie coraz więcej, parełkę tutaj macie, chociaż sądząc po wpisach na forum kompletny brak zainteresowania, ciekawe