• Veno, ech Autor: ~pogrzebany [31.60.231.*]
    tak się nasmiewaliśmy. A tymczasem samochód ekstraklasa. Mecha może się teraz smiać. Bo co my mamy? Ble, ble, ble i 5 zł na koncie Visiona.
  • Re: Veno, ech Autor: ~Zbieg [91.94.81.*]
    jak wyskoczyłem z rancza kunika po 8 i obkupiłem się po 6 na Veno. Liczę, że mocno zarobię i odrobię. Autko pierwsza liga. Za żadne skarby nie wrócę do barłogu kunika
  • Re: Veno, ech Autor: ~dr house [89.72.99.*]
    veno dobra inwestycja ale po przebiciu oporu na 0,10 ze względu na obfity ff. Opór na 0,15 jest mniejszy z punktu widzenia horyzontu wzrostu. Na razie się wstrzymam. Obserwuje i trzymam ręke na pulsie. W każdym bądź razie samochód mi się spodobał i należą się gratulacje.

A Virtual Vision S.A.??? jestem tutaj do dnia ekranizacji. Powoli, bez fajerwerków, delikatnie zbieram i powiększam wolumen ilościowy. Dobra inwestycja ale dłuuuugoterminowa i nie dla każdego. Jestem pewny że powrócisz jak bumerang. See ya.
  • Re: Veno, ech Autor: ~Aleksander [79.162.67.*]
    nie ukrywam, że również po ostatnim komunikacie rysia wyzbyłem się akcji VIV i wskoczyłem w Veno, tu będzie naprawdę ostra jazda. Auto wygląda jak rasowy bolid, Lee Noble na pokładzie, wszystko przemawia za powodzeniem projektu, a samo Veno okazało się wiarygodne w przeciwieństwie do VIV. Nie namawiam nikogo do tego kroku, ale uznałem, że dalsze kiszenie się na VIV nie ma żadnego sensu.
  • Re: Veno, ech Autor: ~Jalla [31.60.156.*]
    raport roczny i ostatni komunikat kompletnie rysia zblamowały. Nie wiem, czy Veno jest alternatywą ale wiara w projekt rysia wygasa. Można kombinować, ale przychodzi czas, że rynek mówi sprawdzam, a rysio nie ma nic, w przeciwieństwie do Veno.
  • Re: Veno, ech Autor: ~Golem [79.162.88.*]
    rysio ma 5 zł na koncie
  • Re: Veno, ech Autor: f45tn1ck [90.156.112.*]
    luuz na 3. groniach wszyscy wskoczymy spowrotem w kinematografię Richarda :)
  • Re: Veno, ech Autor: ~Konstanty [31.60.211.*]
    może 1 grol mnie skusi, nie wiem...
  • Re: Veno, ech Autor: ~adam [83.4.118.*]
    ja kupuje po 8gr i chętnie jeszcze kupie ,może po 7 nie bardzo w to wierze,ale proszę sprzedawać,czekam
  • Re: Veno, ech Autor: hanys705 [94.251.155.*]
    Jak długo będziecie zbijać na grosz?Veno się nie interesowałem,ale gratulacje dla zarobionych.O ile pamiętam,to na Veno też nie zostawiliście suchej nitki.
  • Re: Veno, ech Autor: ~ron [83.24.191.*]
    Nie opłaca się być inwestorem długo terminowym. Sprzedałem część VIV i zdążyłem kupić Veno. Nie narzekam. Dokupię i tu ale na pewno nie przed inf. o rozpoczęciu produkcji.
  • Re: Veno, ech Autor: ~Eddard [91.94.56.*]
    nie sądzę, żeby produkcja kiedykolwiek ruszyła. Ale info może być wiele, gdyż tylko to produkuje ta spółka. 5 zł na koncie spółki. Nie widziałem większego obciachu na całej polskiej giełdzie.
    Każdy widzi to co chce i nie każdy na giełdzie zarobi.
  • Re: Veno, ech Autor: ~Peter [31.61.129.*]
    skłaniam się do tego co pisał tu Mecha. VIV to chyba kompletne nieporozumienie i całkowita wydmucha. Bo w co na przykład zainwestował Hanh? Wygląda na to, że na targach coś sobie powiedzieli i na tym się skończyło. Też się wyprzedaje, zostało mi jeszcze trochę akcji i zastanawiam się czy puścić po 8. Tak mi się wydaje, że na jakieś wzrosty to tu raczej nie ma co liczyć. Zbyt wielu czuje się oszukanych
  • Re: Veno, ech Autor: ~Peter [178.56.49.*]
    hanys, a ty kiedyś zarobiłeś na giełdzie?
    Przejrzyj wątki na VV i porównaj z kursem.
  • Re: Veno, ech Autor: ~obserwator [31.60.98.*]
    hanys jesteś tu od dawna, czyli jesteś umoczony
    Po same pachy.
    Przykro mi Hanys wspierałem Cię z myślą o świetlanej przyszłości ale z większością już wyskoczyłem. Nie porównuj mnie tylko proszę do P. Joli.
  • Re: Veno, ech Autor: ~dr house [31.174.195.*]
    nie wiem o co wam chodzi. Veno S.A. pokazało po wielu latach (3 lata) prototyp, okej. To tak jak by Virtual Vision S.A. pokazało trailer. Veno S.A. wyszło z wieloletniej konsolidacji, okej. Ale nadal jest w nieciekawej sytuacji kursowej ze względu na wysoki ff. Spokojnie, zainwestuje w Veno S.A. ale po przebiciu oporu na 0,10 a to w mojej ocenie nie nastąpi szybko, o ile nastąpi. Tak czy inaczej trzymam kciuki.

Podsumowując, spieracie się przysłowiową gruszke na wierzbie. A o efektach inwestycji przyjdzie nam podyskutować za lat kilka i to zarówno w odnieniesieniu do Veno S.A. jak i Virtual Vision S.A. Dla mnie te inwestycje nie różni wiele poza ff. Czas realizacji zysków podobny. Opanujcie się bo nie ma o co się spierać.
    Wiem ale tu z częścią kiszę się a na Veno zarabiam. Jak pisałem poprzednio info o rozpoczęciu produkcji lub spadek na 0,01. Zarząd ma wybór. Ale to mamienie trwa kilka lat. W końcu kto im będzie wierzył?.
  • Re: Veno, ech Autor: jarekchs [83.4.118.*]
    Za veno po koniec kwietnia nikt nie chciał płacić 3 grosze,sami widzicie ile może zmienić jedno dobre info,może i na visonie warto poczekać na to jedno dobre info?
  • Re: Veno, ech Autor: ~Mesner [213.77.47.*]
    jedno info i będzie 30gr w tydzień, przyjdzie zaufanie, inwestorzy się zlecą, a jak zrobią ten film to1zł zobaczymy

Cierpliwości i wiary życzę
  • Re: Veno, ech Autor: ~benny [79.162.70.*]
    takie teksty to piszą już tutaj 3 rok. I co?
  • Re: Veno, ech Autor: ~Ghost [46.134.13.*]
    to co przez 3 lata, strzyzenie leszcza...
  • Re: Veno, ech Autor: ~szu [31.60.109.*]
    cierpliwość się skończyła
    Dzięki ron za wsparcie,ale akcje sprzedałem przy wybiciu,a obecnie bacznie obserwuję i napewno zakupię pakiet w odpowiednim czasie.Byłoby grzechem odpuścić sobie spółkę,która da jeszcze zarobić.
  • Re: Veno, ech Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    tego bełkotu musiałeś się nauczyć od kunika...
    Nie,od jakiegoś mechacośtam.
  • Re: Veno, ech Autor: ~444 [82.139.164.*]
    hanys, bujać to możesz w obłokach, ale nie nas. Na podbiciu to kupowałeś - pewien, że 'własnie się zaczęło". Tyle że dziś widząc ósemę na kursie plujesz sobie w brodę, że po raz któryś wziałęś na górce i odwracasz kota ogonem.

hi, hi
    Masz syndrom pewnego politycznego kartofla.Kłamstwo to Wasze hasło przewodnie.Czarne jest czarne,a białe jest białe,ale nie dla Was.Jedziemy,wiśta wio czereśniaki,obstawiać.
  • Re: Veno, ech Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    hanysku, zakisiłeś na amen... trzeba będzie łyknąć tą kunikową żabę i zaliczyć ostrą stratę...
  • Re: Veno, ech Autor: ~AS [31.60.201.*]
    vision kompletna klapa. Ileż można łudzić inwestorów pozorowanym działaniem? Wyskoczyłem dziś i żegnam. Zapoluję na Veno
  • Re: Veno, ech Autor: ~szakal [94.231.48.*]
    tyle ile trzeba...
  • Re: Veno, ech Autor: ~KGB [31.61.129.*]
    może już wystarczy...
[x]
VISION 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.