jak wyskoczyłem z rancza kunika po 8 i obkupiłem się po 6 na Veno. Liczę, że mocno zarobię i odrobię. Autko pierwsza liga. Za żadne skarby nie wrócę do barłogu kunika
veno dobra inwestycja ale po przebiciu oporu na 0,10 ze względu na obfity ff. Opór na 0,15 jest mniejszy z punktu widzenia horyzontu wzrostu. Na razie się wstrzymam. Obserwuje i trzymam ręke na pulsie. W każdym bądź razie samochód mi się spodobał i należą się gratulacje.
A Virtual Vision S.A.??? jestem tutaj do dnia ekranizacji. Powoli, bez fajerwerków, delikatnie zbieram i powiększam wolumen ilościowy. Dobra inwestycja ale dłuuuugoterminowa i nie dla każdego. Jestem pewny że powrócisz jak bumerang. See ya.
nie ukrywam, że również po ostatnim komunikacie rysia wyzbyłem się akcji VIV i wskoczyłem w Veno, tu będzie naprawdę ostra jazda. Auto wygląda jak rasowy bolid, Lee Noble na pokładzie, wszystko przemawia za powodzeniem projektu, a samo Veno okazało się wiarygodne w przeciwieństwie do VIV. Nie namawiam nikogo do tego kroku, ale uznałem, że dalsze kiszenie się na VIV nie ma żadnego sensu.
raport roczny i ostatni komunikat kompletnie rysia zblamowały. Nie wiem, czy Veno jest alternatywą ale wiara w projekt rysia wygasa. Można kombinować, ale przychodzi czas, że rynek mówi sprawdzam, a rysio nie ma nic, w przeciwieństwie do Veno.
Jak długo będziecie zbijać na grosz?Veno się nie interesowałem,ale gratulacje dla zarobionych.O ile pamiętam,to na Veno też nie zostawiliście suchej nitki.
Nie opłaca się być inwestorem długo terminowym. Sprzedałem część VIV i zdążyłem kupić Veno. Nie narzekam. Dokupię i tu ale na pewno nie przed inf. o rozpoczęciu produkcji.
nie sądzę, żeby produkcja kiedykolwiek ruszyła. Ale info może być wiele, gdyż tylko to produkuje ta spółka. 5 zł na koncie spółki. Nie widziałem większego obciachu na całej polskiej giełdzie.
skłaniam się do tego co pisał tu Mecha. VIV to chyba kompletne nieporozumienie i całkowita wydmucha. Bo w co na przykład zainwestował Hanh? Wygląda na to, że na targach coś sobie powiedzieli i na tym się skończyło. Też się wyprzedaje, zostało mi jeszcze trochę akcji i zastanawiam się czy puścić po 8. Tak mi się wydaje, że na jakieś wzrosty to tu raczej nie ma co liczyć. Zbyt wielu czuje się oszukanych
nie wiem o co wam chodzi. Veno S.A. pokazało po wielu latach (3 lata) prototyp, okej. To tak jak by Virtual Vision S.A. pokazało trailer. Veno S.A. wyszło z wieloletniej konsolidacji, okej. Ale nadal jest w nieciekawej sytuacji kursowej ze względu na wysoki ff. Spokojnie, zainwestuje w Veno S.A. ale po przebiciu oporu na 0,10 a to w mojej ocenie nie nastąpi szybko, o ile nastąpi. Tak czy inaczej trzymam kciuki.
Podsumowując, spieracie się przysłowiową gruszke na wierzbie. A o efektach inwestycji przyjdzie nam podyskutować za lat kilka i to zarówno w odnieniesieniu do Veno S.A. jak i Virtual Vision S.A. Dla mnie te inwestycje nie różni wiele poza ff. Czas realizacji zysków podobny. Opanujcie się bo nie ma o co się spierać.
Wiem ale tu z częścią kiszę się a na Veno zarabiam. Jak pisałem poprzednio info o rozpoczęciu produkcji lub spadek na 0,01. Zarząd ma wybór. Ale to mamienie trwa kilka lat. W końcu kto im będzie wierzył?.
Za veno po koniec kwietnia nikt nie chciał płacić 3 grosze,sami widzicie ile może zmienić jedno dobre info,może i na visonie warto poczekać na to jedno dobre info?
Dzięki ron za wsparcie,ale akcje sprzedałem przy wybiciu,a obecnie bacznie obserwuję i napewno zakupię pakiet w odpowiednim czasie.Byłoby grzechem odpuścić sobie spółkę,która da jeszcze zarobić.
hanys, bujać to możesz w obłokach, ale nie nas. Na podbiciu to kupowałeś - pewien, że 'własnie się zaczęło". Tyle że dziś widząc ósemę na kursie plujesz sobie w brodę, że po raz któryś wziałęś na górce i odwracasz kota ogonem.
Masz syndrom pewnego politycznego kartofla.Kłamstwo to Wasze hasło przewodnie.Czarne jest czarne,a białe jest białe,ale nie dla Was.Jedziemy,wiśta wio czereśniaki,obstawiać.