• Ambroziak... Autor: ~zale77 [89.200.166.*]
    właśnie info jest że dokupił se ponad 36 tyś.papiera po 4.85
  • Re: Ambroziak... Autor: ~kris b [83.21.210.*]
    amroziak caly czas skupuje i na ta chwile jest najwiekszym wlascicielem relpola ktory o dziwo w 1 kw.blysnal super wynikami ale zeby bylo dobrze trzeba pozbyc sie maklerow i supernovy.prezed spolka zlote czasy-cala polska energetyka do wymiany-instalacje maja 20-30 lat i przy budowie elektr.atomowej relpol tez zarobi.ale to spolka na b.dlugi termin.ale widac ze amroziak jest b.cierpliwy i od kilku lat caly czas kupuje/pozdo
  • Re: Ambroziak... Autor: ~zale77 [89.200.166.*]
    ja też jestem cierpliwy i poczekam nie pali mi się a to że mało papieru w obrocie to będą łykać jak młode pelikany tyle tylko że po dużo dużo wyższej cenie ale każdego sprawa co sobie zrobi ja czekam minimum 16-20 zł.pozdro.
  • Re: Ambroziak... Autor: ~kris b [83.21.210.*]
    spolka od wielukwartalow zawiazywala stratne rezerwy idace w miliony-a jednoczessnie splacila wszystkie kredyty i ma jeszcze w kasie 5.5 mln wolnej gotowki-jak to mozliwe.liczba postow wskazuje 1-pies z kulawa noga nie interesuje sie ta przemyslowa spolka i w tak przyszlosciowej branzy-a szkoda.w przyszlosci beda sie sie o te akcje zabijali-o ile ich nie ubiegnie koncern zagraniczny.pisalem juz ze odpowiednik relpola-lumel sa z z.gory zostanie przejety przez hindusow-szkoda .zawsze marzylem o fuzji jego z relpolem-wtedy to bylaby potega-ale pomarzyc mozna/pozdro
  • Re: Ambroziak... Autor: ~ogar [195.140.236.*]
    Ambroziak cały czas dokupuje
  • Re: Ambroziak... Autor: ~zale77 [89.200.166.*]
    no i niech sobie dokupuje a co niektórzy zostaną bez papierków nic tylko jeszcze troche poczekać na odpał
  • Re: Ambroziak... Autor: ~kris b [83.21.195.*]
    podziwiam abroziaka ze jest taki nieugiety w skupowaniu relpola-jak nic idzie facet na przejecie.i nic sobie nie robi ze psudomalkery zbijaja go bez obrotu.przyjdzie czas ze osiagnie pulap 33 pr/pozdro
[x]
RELPOL -0,39% 5,06 2025-12-02 16:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.