• pierwsze miejsce Autor: ~as [82.177.194.*]
    gniot nad gnioty - jebany gniot - prze gniot - prezesik nauki pobierał u rudego z petrola - tylko emisje i emisje - szemrane układy z ludzmi ze wschodu - zakupy mieszkanek za moją kasę - brak odpowiedzi?bo i pytania niewygodne - i co z tego, że firma zarabia - jak my mamy gówno i to w dodatku wielkie gówno - niech da dywiddende z zysku jak taki miły
  • Re: pierwsze miejsce Autor: ~Kuba [81.210.63.*]
    Staryyy, myslisz ze to koniec bujania? Bedzie jeszcze gorzej... Jesli liczysz na zloty strzal w gore po ZWZ to mozesz sie rozczarowac, pewnie bedzie wrecz przeciwnie..
    Ja mam czas, tak jak pare osob tu pisalo i moge sprzedac za klkanascie miesiecy nawet.
    Jedno wiem napewno nie po to ludzie wchodzili w ta spolke po 3.5 zeby ja sprzedawac po 6.
  • Re: pierwsze miejsce Autor: ~as [82.177.194.*]
    tu nawet bujania nie ma - chyba, że miły prezio buja swoją żonke, ale nie wiem czy ruskie i ukraińskie baciuchy za niego tego nie robią
  • Re: pierwsze miejsce Autor: ~sasanka [83.26.179.*]
    ~as,czy ty przypadkiem nie jesteś synem Fraktala,słynnego inwestora?
  • Re: pierwsze miejsce Autor: ~as [82.177.194.*]
    a co / chcesz się umówić / i gdzie są qrwa poważni inwestory / 6 kilo akcyjek do wzięcia / mogliby spuścić je w kibel to może od 3,50 ruszyłoby w góre / zresztą prezio oszust to i spóła oszust i jebany gniot /
  • Re: pierwsze miejsce Autor: ~wr [194.117.241.*]
    Dnia 2011-06-10 o godz. 14:15 ~as napisał(a):
    > a co / chcesz się umówić / i gdzie są qrwa poważni
    > inwestory / 6 kilo akcyjek do wzięcia / mogliby spuścić je
    > w kibel to może od 3,50 ruszyłoby w góre / zresztą prezio
    > oszust to i spóła oszust i jebany gniot /

Więc na co czekasz - spuść swoje akcje w ten kibel ( o ile je posiadasz)
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.