mozza, jak zobaczę tu 18-19 na zamknięciu to mi urosną cycki niczym u krowy:)
21 to według mniej minimum na zamknięciu, intraday możliwy spadek na 20, a nawet liźnięcie 19, choć nie sądzę
wskaźniki pięknie wychłodzone, nic tylko dobierać
rozumiem pesymistów, bo przy spadku pojawia się mnóstwo wątpliwości, ale gdybym miał wolną gotówkę, to bym brał, zacierając ręce:)
oczywiście mogę się mylić i poleci w dół:)
i wtedy przyślę wam zdjęcie swoich krowich cycków!
nie bedzie wczesniejszej gry, przykro mi ale po wynikach za IIkw max 0,25 no ale takie zycie, trzeba wiedziec wiecej niz rynek skoro ciezko dowiedziec sie cos wiecej niz czytanie postow
nemo, łosiu, po co się odzywasz, jak masz do powiedzenia same dyrdymały bez żadnego oparcia w faktach?
już obecnie zasięg wzrostu można kreślić w przedziale 27-33, a z każdym dniem ten zasięg będzie się powiększał - i mówię o zamknięciu a nie maksymalnym kursie w ciągu dnia
wydaje mi się, że wybicie powinno nastąpić na dniach, ale nie zdziwię się, jeśli się jeszcze pokisimy pare tygodni
no wlasnie pare tyg wiec nie pierdziel glupot o wybiciu bo kapitalu na to w tej chwili brak, do konca sierpnia nic tutaj sie nie bedzie dzialo, lepiej popatrzcie na zdolowany Enap
czy nie będzie, to się okaże, do sierpnia jest dużo czasu i wcale bym taki pewny nie był, że doczekamy się powtórki sytuacji poprzedniej - atak w okolicach publikacji raportu. wybicie może nastąpić szybciej...
w tym roku ataków na szczyt mieliśmy już 4, co daje średnio 1 na 1,5 miesiąca...
po listopadowo-lutowej ofensywie mieliśmy chwilowe załamanie trendu, ale już 30 marca rozpoczęła się następna ofensywa i wydaje mi się, że skoro obecny dołek jest wyżej niż poprzedni, ciągle jesteśmy w trakcie tego natarcia - chwilowe przegrupowanie
zniechęcenie jest dobrym objawem że coś się stanie
tu nie FF decyduje , karty rozdają małki i kłosy
p.s wyniki sprzedaży w normie
długa( 6prób) konsola to i mocne wybicie (koreańce pukali i olimpiadę dostali)
co chcą wybudować na działce a może odwiert pod gaz łupkowy??????????????