• FONECO - Ale tu cisza... Autor: ~Tom [83.9.210.*]
    Czekam na wzrosty :)
  • Re: FONECO - Ale tu cisza... Autor: ~gbh [46.113.52.*]
    kto wie , moze?
  • Re: FONECO - Ale tu cisza... Autor: ~dejmon [192.100.112.*]
    W taaaką ciiszeee, wszystkie gwiazdy na niebie wyliczee...

Coś czuje że dodrukują.
  • Re: FONECO - Ale tu cisza... Autor: ~lolek [81.190.164.*]
    Niech drukują ostatnim razem dobrze na tym wyszedłem
  • Re: FONECO - Ale tu cisza... Autor: ~maruder [83.29.95.*]
    szczerze mówiąc przy takim wskaźniku cena/wartość księgowa najlepiej by było, żeby spółka upadła, teoretycznie można na tym zrobić taki biznes, że głowa mała. jeśli jednak nie upadnie (co bardziej prawdopodobne), perspektywy wzrostu są dobre, więc spróbuję kupić po 30gr.
  • Re: FONECO - Ale tu cisza... Autor: ~hanys [195.39.217.*]
    a ile według ciebie ten wskaźnik wynosi Cena / Wartości księgowa
  • Re: FONECO - Ale tu cisza... Autor: ~Tom [83.9.205.*]
    Patrowicz o dziwo skupuje za 30 gr. Na wzrosty będzie trzeba poczekać myśle że jakieś pare miesięcy. Wszystko zależy od tego kiedy parówie uda się skupić akcje (oczywiście po jak najniższym kursie). P.s. jak mogę coś zaproponować ze spółek na GPW to CALATRAVA. Ja ostatnio kupiłem po 56 gr. Można poczytać i przemyśleć zakup !!! Powodzenia!! Trafnych inwestycji wszystkim życzę :)
  • Re: FONECO - Ale tu cisza... Autor: ~spokojny [89.76.36.*]
    Dnia 2011-06-14 o godz. 22:07 ~Tom napisał(a):
    > Patrowicz o dziwo skupuje za 30 gr. Na wzrosty będzie
    > trzeba poczekać myśle że jakieś pare miesięcy. Wszystko
    > zależy od tego kiedy parówie uda się skupić akcje
    > (oczywiście po jak najniższym kursie). P.s. jak mogę coś
    > zaproponować ze spółek na GPW to CALATRAVA. Ja ostatnio
    > kupiłem po 56 gr. Można poczytać i przemyśleć zakup !!!
    > Powodzenia!! Trafnych inwestycji wszystkim życzę :)

Calatravę to ja kupowałem ja chodziła po 35-38 groni - teraz to jest ubieranie. Ale jesli uważasz, że warto Calatrave to dobierz Remedis i PCGuard - jedna stajnia. Również życze trafnych inwestycji, ja radzę JSW i Westa (Ukraina - jutro debiut).
  • Re: FONECO - Ale tu cisza... Autor: ~Tom [95.50.80.*]
    Spadki są nam na rękę. Patrowicz szybciej odkupi po 30 gr!!!
  • Re: FONECO - Ale tu cisza... Autor: ~boogie [83.4.225.*]
    z techniki wynika, że już niedługo cena powinna skoczyć do ok. 45gr, więc o ile Patrowicz nic nie namiesza, warto byłoby teraz dokupić akcji i czekać na wzrosty. jeśli Patrowicz się wtrąci, lepiej szybko realizować zyski i wiać, bo jego bańki szybko rosną i szybko pękają.
  • Re: FONECO - Ale tu cisza... Autor: ~hanys [195.39.217.*]
    Kolego bez manipulacji patrowicza nic się tu nie wydaży tylko on moze podbić kurs albo go zaniżyć moze będzie jakiś wzrost w najbliższym czasie świadczą o tym dyże zlecenia kupna ustawione na 30 gr ale równie dobrze mogą te wzrosty przyjść dopiero pod koniec roku. Dla Patro liczy się przyrost kapitalizacji na koniec okresów sprawozdawczych a czy to się odbywa poprzez wzrost kursu czy poprzez dodruk akcji czy też split to obojętnie równie dobrze na najbliższym walnym zgromadzeniu mozemy sie dowiedzieć o splicie 1:10 i i akcje bedą po 4gr jak ats energy i tak będzie wzrost o 33% a moze dodrukuje kilkaset milionów akcyjek. A moze być i raid jak na urlopach W kazdym razie na jego spólkach czeba być cierpliwym sprzedawać jak są dobre wiadomości kupować jak są złe i śledzić jego potrzynania
  • Re: FONECO - Ale tu cisza... Autor: ~misiek [83.4.185.*]
    lepiej nie czekać na parówe i kupować akcje póki tanie.
  • Re: FONECO - Ale tu cisza... Autor: zapend [77.253.51.*]
    to "kupywuj" i biegusiem bo pater nie nadąży drukować
    patrowicz obecnie siedzi na kasie i pewnie za chwilę znowu wywinduje w kosmos kolejną swoją firmę, więc kupno akcji fon ecology może okazać się dobrym pomysłem, o ile oczywiście wyjdzie się z inwestycji w dobrym momencie. dodruku akcji raczej się nie spodziewam, bo był już w zeszłym roku, a kreować zysków dwa lata z rzędu w ten sam sposób ten pan raczej nie ma w zwyczaju. rzecz jasna moge się mylić.
    No to sie misiek mylisz ten pan właśnie ma w zwyczaju drukować na potegę i to z dużym splitem tak aby nikt nie myslał nie wejść w nowy dodruk no chyba że ze ztratą odpuści, często dużą stratą.... Zgadzam się jednak, że na razie na FOneco dodruku nie powinno być, ale dużych wzrostów również. Bo po co jeśli oddają debile po 30 groni.
  • Re: FONECO - Ale tu cisza... Autor: ~hermi [78.154.89.*]
    czekamy
    oddawanie za 30 groszy przez drobnych akcjonariuszy raczej niedługo się skończy, bo po prostu sprzedadzą już wszystko, a żaden większy akcjonariusz nie pozbędzie się za taką cenę. myślę, że już niedługo możemy liczyć na wzrosty nawet bez interwencji patrowicza, ale będzie to co najwyżej kilka groszy. dopóki patrowicz nie wejdzie z grubszą kasą będzie względny spokój.
  • Re: FONECO - Ale tu cisza... Autor: zapend [77.253.51.*]
    większy to znaczy?

tutaj ani na żadnym z patrowynalazków takich nie ma
  • Re: FONECO - Ale tu cisza... Autor: ~hanys [89.72.148.*]
    I ja tak myślę ze tutaj innych grubasów poza patro nie ma a obrót na 30 gr w ostatnim czasie kilka zleceń po 200 tyś na kupnie to było tylko przelewanie z konta na konto a dokładniej słupy Patro sprzedawały wcześniej kupione akcje po 25-34 gr nawet być może i ze stratą na konto FONECO i tak tym sposobem Foneco skupił 1 mln akcji własnych a może i więcej, być może będzie następny komunikat na jakieś 300-400 tyś, obrót z tego tygodnia. Akcji na rynku jest już mało Patro i jego słupy skupiły już kilka milionów, nie zapominajcie że Atlantis i Investmen posiadają też ładne pakieciki po 1,4 mln czyli około 4,8% na których transakcji nie muszą ujawniać. według mojej opini w wolnym obrocie będzie w tej chwili poniżej 5 mln akcji i ile jeszcze Patro zechce skupić nie wiadomo, pewne jest natomiast że będzie debiut na NC Elkop Energy który posiada 2,5 mln akcji Foneco i są to jedyne znaczące aktywa na których Elkop może zarobić i pokazać zyski dlatego wzrosty foneco są nieuchronne i to duże wzrosty tym bardziej że spółka jest tania i za drugi kwartał wykaże przypuszczalnie 5-6 mln zysku a moze i wiecej. Ale kiedy nastąpią te wzrosty trudno przewidzieć Patro spieszy się tylko z spółkami przewartościowanymi a z takimi spółkami jak foneco niedowartościowanymi ma czas gdyż i tak zna ich wartość docelową którą w kilka sesji może osiągnąć bez trudu
    Masz rację hanys. jedyne to uważam że więcej papiera wcisnął ludziskom i moim zdaniem jest conajmniej 7-8 mln akcji w wolnym obrocie. Jeszcze bedzie zbierał. Nie wykluczam zjazdu do 22 groni. To tyle. A co do wyników Elkopa Energy to wyniki będzie potrzebował dopiero w październiku. Tu jeszcze będzie trzymanie lub dołowanie.
  • Re: FONECO - Ale tu cisza... Autor: ~qwe [87.105.235.*]
    dołowanie nawet mi na rękę
  • Re: FONECO - Ale tu cisza... Autor: ~qwe [87.105.235.*]
    skoro sam boss zbiera to trzeba sie dołączyc
[x]
FONECO -11,11% 0,09 2013-12-05 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.