Zwykłe scierwo , w dwa dni zrobia -10. Jakie są powody? Poznamy za jakiś czas. Dziś była informacja że Rosjanie przejmują kopalnie potasu od Białorusinów , czyżby to miało jakiś związek?
coś sie dzieje , w perspektywie roku nie ma się co przejmować kierunek jest jeden lecz jeszcze papier zmaltretuja zgniotą ,w takich momentach trzeba tylko dokupić nie sprzedawać .Wytrzymać
Dnia 2011-06-09 o godz. 15:27 ~anka napisał(a):
> Zwykłe scierwo , w dwa dni zrobia -10. Jakie są powody?
> Poznamy za jakiś czas. Dziś była informacja że Rosjanie
> przejmują kopalnie potasu od Białorusinów , czyżby to miało
> jakiś związek?
Dnia 2011-06-09 o godz. 15:52 ~zygi napisał(a):
> wklejaj swój spam nadal
a smieć spadł z 15, 50 na 12 zeta
>
jakoś twoja spamiczna nagonka daje efekt przeciwny
> widocznie cala prawda o tobie ukryta jest w ostatnim
> wyrazie swojego nicku
Nie denerwujcie się , ci którzy kupili nawet za 14 zeta, to zarobią nieźle. Tylko cierpliwości do jesieni. Uwieżcie mi.!!!! Pozdrowionka. Po korekcie może być nawet poniżej 12. Ale to znaczy że można dokupywać , jak ktoś ma szmal.
Chciał bym mieć tak jak wy... taki mocny papier w portfelu! Tyle, że u mnie najważniejsze są przyjęte inwestycyjne priorytety....stąd ...sorry!!! :-)))
A.... gdzie indziej...hehehe...krew, pot i łzy!!! Ale walczymy, bo zwyciężymy....a niełatwa to gra!!!
Hmm,nie żebym się wtrącał w dyskusję,ale jeśli mnie wzrok nie myli zerkam na MACD na PCE i widzę sygnał sprzedaży zaledwie 4 dni po sygnale kupna na naszej ulubionej spółce...??? Jeśli jestem w błędzie,bardzo proszę mnie skorygować. Ehh,mam nadzieję,że powoli zaczniemy się piąć w górę :). Pozdrawiam!